Müzik & Etkinlik Okuduğunuzda sizi etkileyen kitaplar oldu mu? Minnoşperi Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Okuduğunuzda çok beğendiğiniz kitaplar nelerdir içeriğinden biraz bahseder misiniz? Güncellemeler+1 yıl Gncl Okuduğunuzda sizi etkileyen kitaplar oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. Harry potter, the hobbit 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Uğultu tepelerAnaNotre Dame'ın kamburuSuç ve ceza Parçalanmış ülkede aşk ❤️ 1 0 Yorumla
Richie_richh Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Ayşe kulin tutsak güneşJose saramango körlükAlamut kalesi (yazarını unuttum) 1 0 Yorumla
MaviTürk1 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Sen okuduğun ve etkilendiğin kitaptan bahset ben seni dinleyeyim :) 0 0 Yorumla
Heryer_heryerde Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Tolstoy diriliş beni çok etkilemişti 1 0 Yorumla
ffunnda Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Hikmet Anıl Öztekin - Fesleğen muhteşem bir kitaptır. 0 0 Yorumla
Dikenli_incirr Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İncir kuşları ❤️💓 2 1 Yorumla Dikenli_incirr +1 yıl Bosna Savaşını ele alıyor ve aynı zamanda aşk da var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Harry potter, the hobbit
Uğultu tepeler
Ana
Notre Dame'ın kamburu
Suç ve ceza
Parçalanmış ülkede aşk ❤️
Ayşe kulin tutsak güneş
Jose saramango körlük
Alamut kalesi (yazarını unuttum)
Sen okuduğun ve etkilendiğin kitaptan bahset ben seni dinleyeyim :)
Tolstoy diriliş beni çok etkilemişti
Pek kitap okumam ama SERENAD a aşık olmuştum
Hikmet Anıl Öztekin - Fesleğen muhteşem bir kitaptır.
İncir kuşları ❤️💓
Bosna Savaşını ele alıyor ve aynı zamanda aşk da var
Tek kitap okudum suc ve ceza
Evet oldu
Patasana