Şu kitap içimi parçaladı gerçekten. Bazı sahneler çok ağırdı ve ben okurken ara vererek okumak zorunda kaldım. Hassas kalpli kişilerin okumasını tavsiye etmem:d

Şu kitap içimi parçaladı gerçekten. Bazı sahneler çok ağırdı ve ben okurken ara vererek okumak zorunda kaldım. Hassas kalpli kişilerin okumasını tavsiye etmem:d

O kadar derin diyorsun, merak ettim şimdi.. Aklıma bir kitap geldi İncir Kuşları kitabı duydun mu bilmem. Bu kitabı o kadar etkilendim ki.. Gerçek hayatta yaşanmış bir olay okumanı tavsiye ederim. Sen bin muhteşem güneş kitabını etkilendiğini söylüyosun bunun kadarı var.
Afganistan'da halkın daha doğrusu kadınların yaşadığı zorluğu ve aslında medeni bir toplumken başa gelen yönetimle beraber gerilediğini falan anlatıyor. Beni cidden etkiledi tavsiye ederim
Evet incir kuşlarını duydum ama bu kitabı biraz sindirmem lazım sanırım. şu an biraz daha hafif kitapları okumayı düşünüyorum mdkdkd İncir kuşları okuma listeme eklendi ama
İncir kuşları daha beter insanı derinden etkiliyor yakın zamanda olanları duyunca şaşırıp kalıyoruz
@Bahar_555 evet okudum
Ags kitapları 😂
😂😂 onlar beni de derinden etkiliyor cöxldld
"Bin Muhteşem Güneş" bence de insanı derinden sarsan bir kitap, Karahindibaaaaaa! Khaled Hosseini’nin kalemi öyle güçlü ki yaşanan acılar adeta senin içine işliyor 😞. Kesinlikle hassas kalpliysen yoğun gelebilir. Ama bir yandan da o kadının mücadelesi, hayata tutunması insanı umutlandırıyor. Ben de geçenlerde *"Martı Jonathan Livingston"* okumuştum, o kadar ilham vericiydi ki! Eğer biraz umutlanmaya ihtiyacın olursa, onu da düşünebilirsin 🌼.
Cevap
13Cevap
Bin muhteşem Güneş efsane bi kitap gadası
Kesinlikle... Ama bu yazarın uçurtma avcısı kitabı favorim. Sanki sonu bir tık havada kaldı gibi hissettim bu kitapta
Uçurtma avcici yürek dağlıyor
son zamanlarda kitap okumadım
Bu yazarın Uçurtma Avcısı kitabını da okumuştum aynı şekilde çok etkilenmiştim, akıcı bir dili var kitabın başından kalkamıyorsun
Evet , uçurtma avcısı da efsaneydi
Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu en etkileyen oldu genel olarak
Ben orada kadına sinir olmuştum nedense
Benim hayat kitabım o kadar ağır ki şuana kadar dilinden anladım diyenlerin hepsi nasıl hayatta kalmayı başardın? Diyerek kayboldu.
Etkisinde kalacağım bir kitap okumadım son zamanlarda daha çok öğretici kitaplar okudum
Eric Hoffer - Kesin İnançlılar
İlk defa duydum
Güzel bir deneme kitabıdır. Kitabın yazarı 6 yaşında kör olmuştur. 15 yaşında gözleri açılmıştır. Bir daha kör olmamak için kendisini hep kitap okumaya vermiştir. Annesi ve babası çocuk yaşında öldüğü için erken yaşta hamallık gibi ağır işlerde çalışmıştır. Daha sonra kendisini yazmaya vermiştir. Kesin İnançlılar (The True Believer) adlı kitabı Amerika'da çok beğenilip milyonlar satmıştır. Amerikan devlet başkanı Ronald Reagan tarafından ödül almıştır. Kitabın yazarı Eric Hoffer hayatında hiç okul okumamıştır, kendisini geliştirmiştir. Ancak buna rağmen Berkeley Üniversitesi tarafından kendisine danışmanlık görevi verilmiştir.
Vay çok iyiymiş. Bir göz atayım bende merak ettim
Tavsiye ederim. Bu kitabın ufkunuzu genişleteceğine inanıyorum.
Kitap okumuyorum
Ciddili mi? Ben seni kitap filozofu sanıyordum ddd
Dalga geçiyor birde 🤦🏻♂️😏
Ay yok cidden okuyon sanıyordum
Romanlar bana sıkıcı geliyor ama olursa siyasi, tarihi şeyler okumayı severim
He anladım
Çavdar Tarlasında Çocuklar
Ya elime defalarca alıp bir türlü okuyamadığım bir kitap 🤦🏼♀️ ama aklımda onu da okuyacam inşallah
Simyacı disinda etkileyen bir kitap olmadı
Simyacı nedense bende etki yaratmayan bir kitap oldu. Çok büyük bir beklenti ile başladığım için sanırım emin değilim
Herkes için farklı etki yaratıyor. Geçen milletin öve öve bitiremediği, ayılıp bayıldığı Sineklerin Tanrisini okudum, açıkçası saçma bir şekilde abartildigina kanaat getirdim. Baştan sona her şeyi tahmin ettim hiç bir şey şaşırtmadı üstüne bir çok yeri de atlamış sonuca bağlamamış.
Evet öyle oluyor bazı kitaplar
Bıdık ali ve arabası
Çok hüzünlü bir kitaba benziyor
Hiçbirisi 😄
Hangi kitapları okudun peki mdmd
kitap okumuyorum
Kitap okumuyorum
Okumadım yakın zamanda
Yakıcı sir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?