Müzik & Etkinlik Youtube'da müzik dinlerken yorumları dikkatle okur musunuz? Snowflakee0 Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Özellikle duygusal, anlamlı şarkılarda istemsizce hep okuyorum. Youtube'da müzik dinlerken yorumları dikkatle okur musunuz? Cevapla Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl şu cümle düşüklüğünü ben yapsam, yemediğim laf kalmaz mk. Okumuyorum 1 1 Yorumla Snowflakee0 +1 yıl Ya hahshah onu görmezden gelelim Yorumla
cayadabekleriz Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Okurum hatta “ hiç ummadığım anda biri beğense de gelip dinlesem” yazanların yorumlarını da itinayla beğenirim. 1 0 Yorumla
SadıçGörl Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 88% +1 yıl Çok dikkatli okumasam bile genel olarak bir göz gezdiriyorum. 1 0 Yorumla
__GAYGünlükleri__ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Evet bakarım yorumlara dikkate almak ta önemli 1 0 Yorumla
Yaşasın_ırkımızz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sadece müzik değil hep okuyom 😂 1 0 Yorumla
XCaptainmemoX Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Ben de okuyorum genelde bazilarina icim aciyor 1 0 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Şarkıya göre değişiyo bi göz atarım genelde.. 1 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 372 cevap paylaştı. Okuyorum 1 0 Yorumla
princessNokia Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl hobim diyebilirim 1 1 Yorumla princessNokia +1 yıl ama boyle ic karartici olanlari okumuyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
şu cümle düşüklüğünü ben yapsam, yemediğim laf kalmaz mk. Okumuyorum
Ya hahshah onu görmezden gelelim
Okurum hatta “ hiç ummadığım anda biri beğense de gelip dinlesem” yazanların yorumlarını da itinayla beğenirim.
Çok dikkatli okumasam bile genel olarak bir göz gezdiriyorum.
Evet bakarım yorumlara dikkate almak ta önemli
Hayır okumam
Şarkıyı açarım dinlerim sadece
Evet dizi izlerken de bakarım
Sadece müzik değil hep okuyom 😂
Hep okurum ve bazilari icime oturur
Ben de okuyorum genelde bazilarina icim aciyor
Şarkıya göre değişiyo bi göz atarım genelde..
Okurum
Okuyorum
hobim diyebilirim
ama boyle ic karartici olanlari okumuyorum
Hayır okumam
Okurum