İnternet & Teknoloji Youtube videoları izlerken yorumları da okur musunuz? manyyakmıdırnediryaa Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Ben yorum okumayı aşırı çok ve fazla ve haddinden çok seviyorum çünkü işte çok eğlenceli bide güzel yorum atan kişiler oluyor ✨ Youtube videoları izlerken yorumları da okur musunuz? Cevapla İş Soruları Sevgi Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
sewen Takip Et Master Yaş: 43 , eic 44% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 613 cevap paylaştı. Evet Hrika yorumlar oluyor. Muzik, dizi ne izlesem okurum mutlaka. Ozellikle 90 larin muziklerini dinlwrken benim gibi hisseden binlerce insan gormek harika 0 0 Yorumla
Serein Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yabancı yorum okumayı daha çok seviyorum. Hatta Türkçe şarkılara yabancıların gelmesi gururlandırıyor. 0 0 Yorumla
Canmehmet2133 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 94% +1 yıl sosyal medyada ilgimi çeken her haberin yorumlarına bakıyorum ki habere göre toplumsal analiz yapıyorum kendimce 0 0 Yorumla
badboysilkici Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl evet bazıları çok komik oluyor kahkaha atınca annem odaya girip ne oldu diyor bende videodaki güldü diyorum 0 0 Yorumla
Comoestas121 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Zaten yorum okumak için gidiyorum😅 kısalan ömrümü uzatıp geliyorum sjsjsj canım çekti 1 0 Yorumla
inatçıYassmin Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ben bi yandan video izliyorum bo yandanda milletin yorumlarını okuyorum baştan sona 😂 1 0 Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 684 cevap paylaştı. Ben video izlerken yorumları okuyorum bazen o kişilere cevap verdiğim oluyor. 0 0 Yorumla
AysiraM Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 53% +1 yıl bende okuyorum cok guzel icten soz siir yazanlar da oluyor 🙂 0 0 Yorumla
Ziya007 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 82% +1 yıl Ben de severim yorum okumayı. Haber yorumlarını bile okuyorum instada 0 0 Yorumla
Mandarinia Takip Et Master Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 627 cevap paylaştı. Genelde insanların düşüncelerini görmek için okuyorum. 0 0 Yorumla
Kastamonulu974 Takip Et Xper 6 Yaş: 51 , eic 99% +1 yıl Evet ben de mutlaka okurum. İnsan çok şeyler öğreniyor. İnsanın düşünme analiz kapasitesi gelişiyor. 0 0 Yorumla
efekentli91 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 81% +1 yıl Video ya baglı. Ekseri ıletişim nosu atanlar cok ya. Oradan dönüş yapan oluyormu 0 0 Yorumla
__pinhan Takip Et Master Yaş: 32 , eic 45% +1 yıl Bazı şarkıları altındaki yorumları, hikayeleri için açıp dinliyorum. 0 0 Yorumla
Korıdorlar Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 712 cevap paylaştı. Genelde göz atarım kahkaha attıran bazen hüzünlendiren yorumları okumak güzel. 0 0 Yorumla
Yorgunvemutsuzbirii Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Duygusal müziklerde birde sevdiklerine yorum yazanlar oluyor onlarida okumayı seviyorum 😀 0 0 Yorumla
SadeceSakinOl Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 300 cevap paylaştı. Aynen okurum ve çoğu komiktir 0 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 552 cevap paylaştı. Evet okurum yorum da yaparım 0 0 Yorumla
Hakiyeniden Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bazen sırf yorumlar için baktığım oluyor 0 0 Yorumla
mervisshh Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 57% +1 yıl Videoyu izlerken bir taraftan yorum okurum 😂 0 0 Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 763 cevap paylaştı. Evet bazen okuyorum. 😂 0 0 Yorumla
Avcıı921 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 78% +1 yıl Bi daha dinlesinler diye hep beğeniyorum 😂😂 0 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yarilacak yorumlar oluyor gerçekten 😂😂😂 0 0 Yorumla
Gürkanbedir Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Evet çünkü kişilerin düşüncesini merak ederim 0 0 Yorumla
PamirSparrow Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl bilimsel bir şeyse okumam dikkatimi veririm 0 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 438 cevap paylaştı. Okurum çok zevkli oluyor orjinal yorumlar var.😀 0 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 443 cevap paylaştı. Komik oluyor izliyorum arada. 0 1 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Okuyorum olacaktı pardon. 😄 😄 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bağımlılık yapıyor resmen 0 0 Yorumla
Muzafer_Tuğkan Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet hanımefendi okurum 0 0 Yorumla
Powerby_MusTi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 45% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 507 cevap paylaştı. Hiç önemsemem 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bazen okuyorum.. 0 0 Yorumla
minikhırçınkedi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 322 cevap paylaştı. Bazen bakarım.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Evet Hrika yorumlar oluyor. Muzik, dizi ne izlesem okurum mutlaka. Ozellikle 90 larin muziklerini dinlwrken benim gibi hisseden binlerce insan gormek harika
Yabancı yorum okumayı daha çok seviyorum. Hatta Türkçe şarkılara yabancıların gelmesi gururlandırıyor.
sosyal medyada ilgimi çeken her haberin yorumlarına bakıyorum ki habere göre toplumsal analiz yapıyorum kendimce
evet bazıları çok komik oluyor kahkaha atınca annem odaya girip ne oldu diyor bende videodaki güldü diyorum
Zaten yorum okumak için gidiyorum😅 kısalan ömrümü uzatıp geliyorum sjsjsj canım çekti
Ben bi yandan video izliyorum bo yandanda milletin yorumlarını okuyorum baştan sona 😂
Ben video izlerken yorumları okuyorum bazen o kişilere cevap verdiğim oluyor.
bende okuyorum cok guzel icten soz siir yazanlar da oluyor 🙂
Ben de severim yorum okumayı. Haber yorumlarını bile okuyorum instada
Genelde insanların düşüncelerini görmek için okuyorum.
Evet ben de mutlaka okurum. İnsan çok şeyler öğreniyor. İnsanın düşünme analiz kapasitesi gelişiyor.
Video ya baglı. Ekseri ıletişim nosu atanlar cok ya. Oradan dönüş yapan oluyormu
Bazı şarkıları altındaki yorumları, hikayeleri için açıp dinliyorum.
Genelde göz atarım kahkaha attıran bazen hüzünlendiren yorumları okumak güzel.
Duygusal müziklerde birde sevdiklerine yorum yazanlar oluyor onlarida okumayı seviyorum 😀
kız yorumlarını okurum
yorumlar daha komik oluyors
Aynen okurum ve çoğu komiktir
Okurum onlarsız tadı yok sjsjs
Evet okurum yorum da yaparım
Bazen sırf yorumlar için baktığım oluyor
İzlerken yorum okuyorum direk 😂😂
hepsini değili bazen..
Videoyu izlerken bir taraftan yorum okurum 😂
Evet bazen okuyorum. 😂
Bi daha dinlesinler diye hep beğeniyorum 😂😂
Komik bişey ise evet okurum