😅Çok tin tin okuyorum. Not olarak düşünün 1 saat 10 dk da 37 s. okumuşum ( ağır bir kitap değil. Popüler (yığın ) kitabı gibi de oku geç değil.)
🌺🌺🌺
🌺🌺🌺
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba 👋
hızlı okuyacağın bir kitabı anlayabilmen zor olacaktır , sakin kafayla ve normal konuşma hızında kitap okumalısınız..
okuma alışkanlığınızı katkıda bulunabilir ama okuduğunuz kitabı boşuna okumuş olursunuz
Hem hızlı okumak hemde okuduğunuzu anlamak için öneriler 1 basit hızlı okuma teknikleri 2 görsel algılama 3 kelime haznesini geliştirmek 4 alışkanlıklardan kurtulma 5 konsantrasyon 6 gözünüzle okuyun 7 göz atma 8 bol kitap okuma 9 kendine güven 10 iştaşı koyma tekniği
Okumaya başlamadan önce uygulamanız gereken önemli teknik iştaşı koyma yani metne göz atmanızdır bu durumda tüm metin okunmaz başlıklar altbaşlıklar üst ve alt paragraflara göz atılır özet alanı varsa ön okuma yapılmalıdır anahtar kelime araştırması yapılır varsa altına işaret bırakılarak yeniden yakalamak kolay gerçekleşsin.
Cevap
5Cevap
Bunun eğitimini almak gerekiyor diye düşünüyorum, kitaplar da satılıyor hızlı okuma diye işe yarıyorlar mı emin değilim
Bununla ilgili nette videolar var izleyebilirsin
Egzersiz yaptırarak hizlandiriyordu
Sesli kitap'a gir o okusun sen dinle :D
Not tutamam ki öyle
Durdurur tutarsın :)
Amine karakterleri severmisn
Neyse
Bende çok severim de ondan
Hmm anladım öyle resimler paylasmissinda ondan bende bazen izlerim ihtiyaç zamaninda
Evet çok güzel kızlar var 😂😂
Hahaha sen benim kafa dengimsin ya y@zsana bana
Knka
harika
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?