Hatta babam ameliyat olmak için hastaneye yattıydı annemde yanında gitmişti evde tektim o zaman platonik aşıktım acı çekiyordum bu parçayı WhatsApp ta hikaye olarak paylaşmıştım gece 12 mi 1 mi neydi teyzem gördü aradı yat niye uyanıksın diye sonra 1 sene sonra onların arabada giderken kuzenim şarkıları değiştirirken bu türkü denk geldi teyzem... nın en sevdiği türkü bu dedi kuzenimde niye dedi annesi gil hastanedeyken bile dinliyordu dedi
Valla bilmiyorum bende şaşıyorum şimdi kendime köpek gibi sevdim ağladım ama burada yazanlar böyle bir aşk arıyoruz dedikleri şekilde sevdim ama bir daha hiç kimseyi öyle sevemiyeceğimide biliyorum
İnşallah evlendiğimde böyle sevebileceğim birini bulurum diye dua ediyordum aslında çok güzel bir duygu benim sevdiğim gibi aynı şekil evlendiğim insanda beni severse dünyada cenneti yaşıyor olurum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Büyük ustayı rahmetle anıyorum 🙏
https://www.youtube.com/embed/s6vXWtNZu0cne demişti …
"Ben insanlar öğüt alsın diye yazdım onlar oyun oynamayı seçti"
Her uzun yola çıktığımda açar dinlerim
@bisipax451 sigara içmediğim halde bi cugara yaktırdın ya bana 🫣
Bende içmiyorum içme içme hiç iyi değil en sevdiğim de yalan dünya benim
💑💑
Benimde en sevdiğim türküsü yalan dünya
Çok güzelll
Hatta babam ameliyat olmak için hastaneye yattıydı annemde yanında gitmişti evde tektim o zaman platonik aşıktım acı çekiyordum bu parçayı WhatsApp ta hikaye olarak paylaşmıştım gece 12 mi 1 mi neydi teyzem gördü aradı yat niye uyanıksın diye sonra 1 sene sonra onların arabada giderken kuzenim şarkıları değiştirirken bu türkü denk geldi teyzem... nın en sevdiği türkü bu dedi kuzenimde niye dedi annesi gil hastanedeyken bile dinliyordu dedi
Anladım, geçmiş olsun
Daha iyisin umarım?
Hangi konuda daha iyiyin
Duygusal olarak?
İyiyim işte kızı unutmaya çalışıyorum her gördüğümde başa dönüyor 6 sene boyunca sevdim
Unutamadın mı hala?
Unuttum diyorum tam kızı görüyorum
Bu aşk mevzuları konusunda hiç empati yapamıyorum maalesef
Hiç aşık olmadım, mesela şu an çok şaşırıyorum nasıl 6 yıl bir insan bir insanı unutamaz?
Valla bilmiyorum bende şaşıyorum şimdi kendime köpek gibi sevdim ağladım ama burada yazanlar böyle bir aşk arıyoruz dedikleri şekilde sevdim ama bir daha hiç kimseyi öyle sevemiyeceğimide biliyorum
Sevgi, saygı ön koşulun olsun
Sonrası gelir zaten. Aşk meşk bir yere kadar.
İnşallah evlendiğimde böyle sevebileceğim birini bulurum diye dua ediyordum aslında çok güzel bir duygu benim sevdiğim gibi aynı şekil evlendiğim insanda beni severse dünyada cenneti yaşıyor olurum
İnşallah denk gelir.
İnşallah sana da denk gelir ama artık temkinli yaklaşacam
Amin
Dediğim gibi artık temkinli mi yaklaşayım ne diyorsun
Akışına bırak, kimseye kendini çok kaptırma yeter, aşk tek başına hiçbir şey.
Doğru seni ayrı tutuyorum ama çoğu kız hiç bir şey olmamış gibi devam ediyor ben acı çekiyorum sonra
Bende senin gibi düşünüyorum en çok sevdiğim sanatçı 1. Sırada yeride hiç bir zaman değişmez