Gece rüyanızda biri size diyorki dile benden ne dilersen sabah dilediğin şey senindir. Peki ya ne dilerdin?
Kilicdaroglu aday olmasın😂
Hayatta kalmayı 😑
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir kumanda isterim. O kumanda ile zamanlar arası yolculuk yapacağım. Bir nevi zaman makinesi gibi. Gelecek dahil her yere gidip gelebileceğim. Belki de geçmişteki en güzel anıma gidip orada kalırım. Veya evrim var mı yok mu onu araştırırım. Dünyanın oluşumunu izlemek isterim. Daha sonra ilk insan nasıl dünyaya indi. Dinazorların üstünde yolculuk yaparım. Acaba gerçekten ejderha var mı? Mesela büyük iskender ile yolculuk yapardım. Hannibal ın Alpler’i geçişini izlerdim. Brütüsün Sezar’ı bıcaklayışını oradan çıkıp arenaya gidip gladyatör savaşlarını izlerdim.. sanırım kelimeler yetmeyecek
Hayatta olmayan Babamla bir iki gün geçirmek...
Cevap
10Cevap
Hayat bitsin sadece
Banka hesabımda 100 milyar dolar kafi ya çok bişey dilemeye gerek yok 😂
çookk zengin olmayı dilerdim. Net !!!
spor yapıyorum. taş gibiyim maaşallah :D para gelsin gerisi bende :)
ne demek istediğinizi anlamadım güzel bayan :)
Uyanmayı
Sizede
Kilicdar oldu artık :)
Ben de laf olsun diye yazmıştım. 🤪
Zenci olmayı dilerdim
Cennete gitmeyi dilerdim
ince aday olmasın
@adekugbw ikinci oturuma kalıcaz onun yüzünden oyları dağıtıyor
@adekugbw ince de kılıçdaroğluna destek çıksın. ince olmazsa rte ye veririm diyenler var bu ülkede. İncenin biraz aklı varsa ya da erdoğana çalışmıyorsa adaylıktan çekilir kılıçdaorğlunu destekliyorum diyip muhalefete oy toplar
@adekugbw dediğimi yapsa daha karlıyız neyine mücadele veriyor oy oranı her halükarda rte ve kılıçdr. altında kalıcak
@adekugbw malum partiden oy almak değil o. İnce ilk turda olmazsa ikinci turda rteye veririz diyen var bu memlekette. İnce kılıçdaroğluna desteğim ben de adaylıktan çekiliyorum diyip bu kafadaki insanlara doğru yolu göstermesi lazım
@adekugbw evet tapıyorlar ince ne dese yapar onlar
@adekugbw gerçekler
@adekugbw umarım
@adekugbw incenin ikinci tura kalmayıp bazı incecilerin ikinci turda rte ye verme ihtimali de var ama bu yüzden ince napıyor amacı ne çözmek zor. aradan çekilmesi lazım
@adekugbw ince kılıçdaroğlunu desteklerse evet
Kılıçdaroğlu keybedecek yenilgi bağımlısı olmuş
S2tir olup gitmesini
Ince başkan
Seni dilerdim 😅😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar