Müzik & Etkinlik En son ne zaman kasetten müzik dinlediniz? Kağan_Altınışık_bfrl Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor En son ne zaman kasetten müzik dinlediniz?#müzik#sanat#iyi#günler#iyi#akşamlar#kağan#altınışık En son ne zaman kasetten müzik dinlediniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Tersy Takip Et Master Yaş: 48 , eic 58% +1 yıl En son üniversite zamanı walkman ile dinlemiştim. Sene 96 filandir. 1 1 Yorumla Kağan_Altınışık_bfrl +1 yıl Bende 2018 de dinledim en son Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Merhaba 🙋🏻♂️Kullandığım ticari araç kaset çalıyor sık sık olmasa da arada bir dinliyorum 😇 1 0 Yorumla
Denizkraliçesi Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ben çocukken dinlemisimdir o zamanda annemler dinlerdi zaten ben dinledim sayılır mı bilmem valla 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 420 cevap paylaştı. 10 yıldan fazla olmuştur. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
En son üniversite zamanı walkman ile dinlemiştim. Sene 96 filandir.
Bende 2018 de dinledim en son
Merhaba 🙋🏻♂️
Kullandığım ticari araç kaset çalıyor sık sık olmasa da arada bir dinliyorum 😇
Ben çocukken dinlemisimdir o zamanda annemler dinlerdi zaten ben dinledim sayılır mı bilmem valla
Dinlemem ben kasetten müzik falan
10 yıldan fazla olmuştur.
2012 galiba 1- 2 sene kayabilir