Belli tarzları ve zevkleri olan insanları bizde yarattıkları izlenim ile benimseme gibi garip bir huyumuz var.

Veya tam tersi olarak "onun böyle biri olduğunu bilmiyordum" durumunu yaşadınız mı?

Bu ben , özellikle arkadaşlarım şaşırıyor dedemle aynı müzik zevkine sahipsin diye ne var yani türk sanat ve halk musikisi dinlemekte nostalji forever , ne varsa eskilerde valla oldies but goldies.
sanat ile yakından ilgilenen birisi olarak, klasik müzik dinlediğim doğru. fakat klasik müzik peşine rock, onun peşine nostaljik arabesk, ve üzerine hareketli ispanyol müziği gelen müzik listemde tüm tezatlı müzikler ard arda çalınca, yanımdaki insanları mod'dan moda sokunca, geri dönüşleri bir gülüş, bir şaşkınlık, ve "vay be" oluyor..
İlk zaman arap müzikleri dinlediğim için ablam dahil "bu ne kızım" diyen arkadaşlar oluyordu.
Şimdilerde artık alıştılar arap müzik deyince akıllarına ben geliyorum.
Cevap
5Cevap
Lise donemlerımde linkin park , haggard dınlıyorum dıye bana manyak mısım gıbı davranan arkadaslarım olmustu
İspanyolca ve Fransızca dinlediğim için bazen şaşırıyorlar oysa ki şarkilar çok güzel oluyor 🎶🎵
Dinlediğim şarkıları garip bulan çevrem var kimsenin yanında dinlemem onlar benim yavyularım
Oluyor, herkes nedense nostaljik şarkı dinlememe çok şaşırıyor.
Evet oluyor genelde agir basli ve sakin takilirim ama rap ve rock muzik dinlerim , genelde soranlara soyledigimde arabesk falan beklentileri oluyor heralde... Arabeskci tipimde yokta neyse. s. s. s😂
Evet arabesk dinlediğim için yok biz seni elit biri sandık falan gibisinden
Hayko cepkin dinliyorum diye linç yiyen ben
evet, tabii ki oluyor.
Evet çok şaşırıyorlar
Bazen oluyor.
Daha yaşamadım ama yaşayacağım gibi gözüküyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?