Müzik & Etkinlik Kitap Okurken Odaklanabiliyor Musunuz? blisterr Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bu sorun sadece bende mi var bilmiyorum ama kitap okurken ara ara kopmalar yaşıyorum, özellikle gözlerime bi ağrılık çöküyor sanki uykum gelmiş gibi gözlerim yanıyor. Bunun sebebi nedir acaba nasıl kurtulurum? Size de oluyor mu? Kitap Okurken Odaklanabiliyor Musunuz? Cevapla Nedir Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
efex98 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl Ben askerdeyken çok okurdum da usta birliğine geçince okumayı bıraktım. Ara sıra bende de öyle oluyordu 1 0 Yorumla
SormaktanBıktım Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Hızlı okuma kursuna git ya da internetten izle dene yap Bende yeni başladım hevesliyim 1 0 Yorumla
JustCoordinator Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Odaklanma + hayal kuruyorum. Çok da güzel oluyor. 1 0 Yorumla
_asli Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Evet 1 1 Yorumla blisterr +1 yıl nasıl çözücez iyi de bunu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben askerdeyken çok okurdum da usta birliğine geçince okumayı bıraktım. Ara sıra bende de öyle oluyordu
Hızlı okuma kursuna git
ya da internetten izle dene yap
Bende yeni başladım hevesliyim
Odaklanma + hayal kuruyorum. Çok da güzel oluyor.
Evet
nasıl çözücez iyi de bunu
Odaklaniyorum