Müzik & Etkinlik Dinlediğiniz şarkılar, başkaları tarafından beğenilir mi? pansyy Takip Et Xper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şu an sadece kaliteli bir kaç şarkı kapmak için yazıyorum soruyu..Her türlü öneriye açığım, soft ve huzur verici olması benim için çok daha mükemmel olur.. Dinlediğiniz şarkılar, başkaları tarafından beğenilir mi? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SenDelisinn Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/ygotTM_4x-gGenelde evet. Ve bu şarkıyı gözyaşlarım eşliğinde bırakıyorum buraya iyi geceler.. 1 1 Yorumla pansyy +1 yıl Dinlemekten asla bıkamadığım şarkılardan biri... Yorumla
Iunar Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl çok çok düşük bir oran maalesef 🤪 klasik müzik, türkü ve metal dinleyen birini bulmak pek zorsana içimi en çok huzur dolduran iki eserle geldim.umarım tarzına uygundur ve beğenirsin 1 3 Yorumla Iunar +1 yıl linklerim nerede yahu hahaha Yorumla Iunar +1 yıl m. youtube. com/watch? v=OrCx5wW94m0m. youtube. com/watch? v=GLcsmpDFtH4 Yorumla pansyy +1 yıl Link açılmıyor ama ismini söylersen şarkıların, açıp dinleyebilirim 🙃 Yorumla
Vault_Boy Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Favorilerimi kimseyle paylaşmıyorum. Benim gibi kimse hakkını veremez onların 😌 1 4 Yorumla pansyy +1 yıl Ama.. ama..😣peki..😖 Yorumla Vault_Boy +1 yıl Detayı iyi görmemişim. Kimse görmesinhttps://m.youtube.com/watch?v=ECWX4VLIxUw Yorumla pansyy +1 yıl İyiymiş, hazinenden de aşırdım ama kusura bakma 🙈 Eywallah.. Yorumla Vault_Boy +1 yıl Bende 800 tane daha var. Kaldı 799... idare edeceğiz artık, ne yapalım 😔 😄 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Evet beğenilir, kulağıma hoş gelen şarkıları dinlerim. 1 2 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Cem Adrian huzur konusunda 10 numara. Şarkıları böyle nakış nakış işliyor Yorumla pansyy +1 yıl Teşekkürlerrr Yorumla
Adıultimeguide Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Mavi Gri -Altüst olmuşum dinledikten sonra beyin bir altüst oluyor zaten. 1 1 Yorumla pansyy +1 yıl Biliyorum bunu.. mükemmell😌 Yorumla
Xenopeltisx Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hatik - noye dinliyordum şu an sende dinle bakalım umarım beğenirsin😌 rap ama haberin olsun 😂 1 1 Yorumla pansyy +1 yıl Eywallah knk.. Yorumla
lsosipatra Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl teoman mavi aç acil🥺 1 6 Yorumla pansyy +1 yıl Açıyorum acil :D Yorumla lsosipatra +1 yıl ben de açtım. çok güzel değil mi ya:d 💕💕💕 Yorumla lsosipatra +1 yıl mavi mavi maviiii Yorumla lsosipatra +1 yıl eylül akşamüstü dediğinde bitiyorum🥲 Yorumla pansyy +1 yıl Arkada çalan enstrümanlardan biri saksafon değil mi? Yorumla pansyy +1 yıl Saksafona alerjim var benim. d dinleyemiyorum kulağımı tırmalıyor.. ama şarkı güzel ona denecek bir şey yok ☺️ Yorumla