Müzik & Etkinlik Profesyonel ses kaydı almayı bilen var mı? ADOLF11 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yardım lazımmmmm Güncellemeler+1 yıl maalesef ben İstanbul'da yaşıyorum gelemem Güncellemeler+1 yıl Profesyonel ses kaydı almayı bilen var mı Profesyonel ses kaydı almayı bilen var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl kardeşim yorumlarda gördüm İstanbul'da yasıyorsun orada baya bir sanatcılar falan var onlarla iletişime gecmeyi dene 0 5 Yorumla ADOLF11 +1 yıl Varda bazıları seni takmıyor bazıları para istiyor ben şarkıdan pay teklif ediyorum kabul etmiyorlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bu işler parasız olmuyor maalesef sende o zaman akustik videolar falan cek Yorumla ADOLF11 +1 yıl Parayı diyorum şarkı dan elde ettiiğim gelirin bı kısmını sana vericem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl grand müzik bi arastır ya da youtubeden o bir star araştır bak Yorumla ADOLF11 +1 yıl Eyw Yorumla
safiye10 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl alırız 0 4 Yorumla ADOLF11 +1 yıl Nerde yaşıyorsun Yorumla safiye10 +1 yıl İzmir gelir misin Yorumla ADOLF11 +1 yıl maalesef ben İstanbul'da yaşıyorum Yorumla ADOLF11 +1 yıl Nasip değilmiş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kardeşim yorumlarda gördüm İstanbul'da yasıyorsun orada baya bir sanatcılar falan var onlarla iletişime gecmeyi dene
Varda bazıları seni takmıyor bazıları para istiyor ben şarkıdan pay teklif ediyorum kabul etmiyorlar
bu işler parasız olmuyor maalesef sende o zaman akustik videolar falan cek
Parayı diyorum şarkı dan elde ettiiğim gelirin bı kısmını sana vericem
grand müzik bi arastır ya da youtubeden o bir star araştır bak
Eyw
alırız
Nerde yaşıyorsun
İzmir gelir misin
maalesef ben İstanbul'da yaşıyorum
Nasip değilmiş