Bonjour! Yani ben böyle bir şeyi biraz yaşı geçmiş kişilerde görüyorum. Benim ailemde de var bu kişilerden. Telefon zil sesini müzik yapan. Bna komik geliyor ama yapanı da yargılamam veya gidip ne bu çok komik geliyor, değiştir gibi şeyler söylemiyorum. Isteyen istediğini yapar. Absürt şarkılar bile koyanlar var. Bu kulak neler duydu hahah. ❤
Bence aynı yaşlı amcalar gibi olur bizim kileri cenazeye gitmiş orada adam lar ağlıyor cenazeye giden amcaların telefonu çalmış hareket li bir şarkı diyor şimdi ağlasınlar mı gülsünlermi diye bir konu daha ekliyorum şimdi gelini oğlunu atlatmış eve erkek almış koca işdeyken görümce bunları basmış mahkemelik oldular mahkeme salonu durşmasında çocuğun babasının telefonu çalıyor kapının öünde Ünlük tikiyor ölem Kaya’nın dininde malmı yayılır diye çocuğun amcası kapat diyor telefon kardeşine bir kızmış ama çocuk altatılmayı bence hak eti iyi yaptı kadın bir içim suydu kadına karşı görevini yapmadı ayrıldılar
Yani, sizin kişisel zevkiniz sonuçta. Canınız ne istiyorsa onu yaparsınız ama insanların bu konudaki fikirlerini merak ediyorsanız mesela ben asla zil sesimi normal bir şarkı yapmam. Ya klasik old phone kullanıyorum ya da sevdiğim film, dizi veya oyun müziklerinden seçim yapıyorum.. şu an zil sesi olarak John Wick ringtone kullanıyorum..
Ben daha telefonumun zil sesini bile bilmiyorum, telefonum hiç sessizden çıkmıyor ki, alışkanlık ve tercih meselesi ben normal zil sesini bile sevmem, en güzeli titreşim ☺️
Demode değil tabii ki ama kalkıp sefodan bilmem mi falan yaparsan ben bir gülerim şahsen ama güzel bir şarkıyı güzel bir müziğini neden yapmayasın bende de bir şarkının giriş müziği var şu an hoş telefon titreşimden çıkmıyor orası ayrı da.
Başkalarının ne düşündüğünü bu kadar önemseme senin telefonun senin zevkin beğenmeyen beğenmez sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz istediğini yap ayrıca benim fikrim hiçte garip olmaz benim ki harry potter müziği çalınca bakıyorlar ama hiçte umrumda olmuyor
Toplu taşıma araçlarında denk geliyorum. Çok rahatsız edici bir durum.. Ve insanı çok keko gösteriyor.. Hatta bir gün cenaze evinde birinin telefonu çalıyordu.. oyun havasına benzer haraketli bir şarkı çalıyordu.. hiç hoş olmuyor girdiğin iyi veya üzücü ortamlarda telefonda şarkı çalması..
Dalga geçilir mi bilmiyorum ama seçeceğin şarkıya göre değişmekle birlikte biraz demode evet. Telefonları sessiz kullanmaya başlamaya alışsanız artık daha iyi olacak. Dışarıda çok fazla gereksiz ses ve gürültü var.
Bence sorunu biraz açmalısın. Yani, aklındaki seçenekleri yaz ve biz de yorumlayalım. Ne dersin? Hem direkt o şarkılara gelen yorumları okuma imkanın olur.
Kime ne. mk insanlar ne der diye mi yaşayacaksın. "Bunu seviyorum bunu koydum çünkü canım öyle istiyo.. git anana demode de sen" dersin biri bir şey derse 🙂✌️
demodeyle alakası yok ama zil sesi olarak şarkı hoş durmuyor. şarkının müzik kızmını koysan sadece daha güzel olur. yine de sen bilirsin senin zevkin sadece seni ilgilendirir
Yapmaz bence şimdilik samsung kullanıyorum ve herkesin zil sesi aynı birisinin telefonu çalıyordu benimki sanıyordum ondan değiştirdimGüzel şarkı seçersen sorun olmaz
Valla ne olursa olsun ben hep yabancı şarkılardan zil sesi yaparım haftalık değiştiririm birde. Kimin ne dediği ne düşündüğü umrumda olmaz ben sevdiklerimi yaparım
Yoo yapan çok kişi var ama varsayılan kullananları suçlama, kesin iPhone kullanıyorlardır ve zil sesini kişiselleştirmek için yarım saat uğraşmaları gerekir 🤣
Alakasi yok gidip boş beleş şarkıları yapmadım zil sesi. Fenerbahçe 100. yıl marşı çok güzel bi bestedir ve herkeste bilir nerdeyse :) ben o zil sesini kimse değiştirtemezz 😀
Ya başka bi soruda yorumunu gördüm de senden bişey isteme şansım var mı? Takip attım ama bana 10 dk da olsa yazma şansın var mı gerçekten bisey sorcam da eğer yazarsan çok sevinirim ya
hiç problem olmayacaktır bende korku filmlerini seslerini koyuyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Yo bence alakası bile yok, ne istiyorsan onu yapabilirsin. Mesela ben Mushoku tensei diye bir animenin introsunu yaptım, çünkü hoşuna gitti, diğerlerinden bana ne