Müzik & Etkinlik Yasemin sakallıoğlu oyunculuktan sonra yazarlığa da el attı! Yazarlığa yeni adım atmış kişilerin kitaplarına şans verir misiniz? AyşeAfraa Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Komedyen ve oyunculuk ile sınırlı kalmayıp bir de yazarlığa da el attı! Sizce iyi mi yaptı? Bence çok iyi yapmış 😅Kitabını okuyacak misiniz? Yasemin sakallıoğlu oyunculuktan sonra yazarlığa da el attı! Yazarlığa yeni adım atmış kişilerin kitaplarına şans verir misiniz? Cevapla Oyun Soruları Sakal Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
QUADRATURA Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Şans veririm, önyargılı olmam. İçeriğini görmem lazım. 🦋 0 0 Yorumla
Occus Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl kitabın adı çok saçma içi kim bilir nasıldır hayal edemiyorum 0 0 Yorumla
Bilmembelkigiderim Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ön yargıyla yaklaşmamak lazım ama okuyacağımı zannetmiyorum 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 2,3b cevap paylaştı. Adı çok tanıdık geldi ama tanıyamadım 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ben çok seçiciyim valla eskiler yetiyor bana 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Şans veririm, önyargılı olmam.
İçeriğini görmem lazım. 🦋
kitabın adı çok saçma içi kim bilir nasıldır hayal edemiyorum
Ön yargıyla yaklaşmamak lazım ama okuyacağımı zannetmiyorum
Adı çok tanıdık geldi ama tanıyamadım
Ben çok seçiciyim valla eskiler yetiyor bana
Hayır veremem