Müzik & Etkinlik KS'de en çok kimin spotify listesini merak ediyorsunuz? AURA00 Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Şu kullanıcının listesini bilmek müzik zevkini öğrenmek isterdim dediğiniz kullanıcı kim? KS'de en çok kimin spotify listesini merak ediyorsunuz? Cevapla Spotify Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
meftun35 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Spotify kullanmıyorum, o yüzden kimin ne şarkı dinlediği hiçbir zaman merak konusu olmadı benim için :D 1 0 Yorumla
neptuno Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Henüz olmadı ama isteyen olursa ben kendiminkini veririm 😅 1 0 Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Genel de şarkılı paylaşımlar yaptığı için KS halkı playlistleri tahmin edilebilir oluyor 1 0 Yorumla
NoiseMan Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Benim playlistim yok, direkt kendi yaptığım şarkılar var kjaskjfajsf 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 733 cevap paylaştı. @xiaresix ve @efulimmm88 :D 1 10 Yorumla efulimmm88 +1 yıl Prensip meselesi Spotify kullanmıyorum ama YouTube listemi atabilirim Mario 😃 Yorumla Mario45 +1 yıl @efulimmm88 At bakalım :D Yorumla AURA00 +1 yıl Bu işe vesile olduğum için herhangi bir platform dan bir hediye çekine hayır demem :)) Yorumla efulimmm88 +1 yıl Mario sana diyor 😃😃 ayrıca ne işi anlamadjm asla 😃 Yorumla AURA00 +1 yıl @efulimmm88 Liste paylaşım işi sonuçta bir kişinin dinlediği şarkılar o kişinin ruhunu yansıtır bir nebze :D Yorumla Mario45 +1 yıl Benim hiçbir platformu kullanmıyorum :D Yorumla XIARESIX +1 yıl Hemen atıyorum Yorumla XIARESIX +1 yıl open.spotify.com/.../562rsHkpQCHZeD2EzQIPU1 Yorumla Mario45 +1 yıl Bak bu güzel Yorumla XIARESIX +1 yıl Eveeet oyun oynarken de dinleniyor Yorumla
aysslay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Merak etmiyorum çünkü aklıma bile gelmemişti 1 6 Yorumla AURA00 +1 yıl Oysa ki bir insanı anlayabilmenin basamaklarından biridir sevdiği şarkıları öğrenmek Yorumla aysslay +1 yıl Anlayabilmek güzel şey de anlamak istediğim biri var mı? Yorumla AURA00 +1 yıl Etrafında bulunan herkesi anlaman gerekiyor bence Yorumla aysslay +1 yıl Napayım herkesin spotify listesine mi bakayım ahhah Yorumla AURA00 +1 yıl Hayır latife ediyorduk sanıyordum :D Fakat ben tanışık bulunduğum kişilere dinledikleri bir kaç şarkıyı sorarım ^^ Yorumla aysslay +1 yıl Ben hiç sormam duyduğumda da bunu mu dinliyormuş bu ne derim içimden hahaha Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kimsenin etmiyorum.. Keyifli geceler.. 1 0 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kimsenin bir şeyini merak etmiyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Spotify kullanmıyorum, o yüzden kimin ne şarkı dinlediği hiçbir zaman merak konusu olmadı benim için :D
Henüz olmadı ama isteyen olursa ben kendiminkini veririm 😅
Genel de şarkılı paylaşımlar yaptığı için KS halkı playlistleri tahmin edilebilir oluyor
Benim playlistim yok, direkt kendi yaptığım şarkılar var kjaskjfajsf
@xiaresix ve @efulimmm88 :D
Prensip meselesi Spotify kullanmıyorum ama YouTube listemi atabilirim Mario 😃
@efulimmm88 At bakalım :D
Bu işe vesile olduğum için herhangi bir platform dan bir hediye çekine hayır demem :))
Mario sana diyor 😃😃 ayrıca ne işi anlamadjm asla 😃
@efulimmm88 Liste paylaşım işi sonuçta bir kişinin dinlediği şarkılar o kişinin ruhunu yansıtır bir nebze :D
Benim hiçbir platformu kullanmıyorum :D
Hemen atıyorum
open.spotify.com/.../562rsHkpQCHZeD2EzQIPU1
Bak bu güzel
Eveeet oyun oynarken de dinleniyor
Merak etmiyorum çünkü aklıma bile gelmemişti
Oysa ki bir insanı anlayabilmenin basamaklarından biridir sevdiği şarkıları öğrenmek
Anlayabilmek güzel şey de anlamak istediğim biri var mı?
Etrafında bulunan herkesi anlaman gerekiyor bence
Napayım herkesin spotify listesine mi bakayım ahhah
Hayır latife ediyorduk sanıyordum :D Fakat ben tanışık bulunduğum kişilere dinledikleri bir kaç şarkıyı sorarım ^^
Ben hiç sormam duyduğumda da bunu mu dinliyormuş bu ne derim içimden hahaha
Kimsenin etmiyorum.. Keyifli geceler..
Kimsenin bir şeyini merak etmiyorum
Kimsenin
Kimsenin.
Yok öyle biri