Müzik & Etkinlik Kitapları çizgi roman ya da grafik roman biçiminde okumak trend mi oldu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bence harika oldu. George Orwell'ın 1984 kitabı daha bir ilgimi çekti.Sizce her kitap için de daha cezbedici olmaz mıydı? Kitapları çizgi roman ya da grafik roman biçiminde okumak trend mi oldu? Cevapla Tren Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 9,6b cevap paylaştı. Evet kitap kültürü resimli kitaba kaydı 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kıvılcımı Manga kitapları yaktı. Yeni nesil çekirdek çitletir gibi Manga okuyor. Yorumla
Occus Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl hepsinin ayrı zevki var bence birbirlerine karışmamalı 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne manada karışmamalı? Yorumla Occus +1 yıl düz roman olarak okumayı seviyorum sen bundan bahsetmedin mi? Yorumla Soran +1 yıl Yani düz romanını da okumuştum. Çizgi roman hem göze hem de duygulara tercüman oluyor. Nutuk'u denedim mesela, Çizgi Roman'la müthiş deneyim oldu. Tavsiye de edebilirim.. Yorumla
Attax Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Hiç denemedim ama karikatür ki kıraat hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar