Bu hayatta da böyle değil mi zaten? Birşeyleri severek yapmak tutkuyu da beraberinde getirir. Peki kitaplarda bu durum nasıl seyrediyor? Bir kitabı sevmenizi sağlayan nedenler nelerdir?😄 Yorumlar için şimdiden teşekkürler 😄
Bazı kitapları neden tutkuyla okumak istersiniz? Bir kitabı sevmenizin nedeni nedir?
Okuyucuyu içine çektiği için, okuyucu kendini bir karakterle özdeşleştirdiği veya karakterde kendinden bir şey bulduğu için, kitapta tasvir edilen dünya, ortam veya çevre okuyucuyu etkilediği için, olay örgüsü okuyucuda merak uyandırdığı için... gibi nedenler
kitabın konusudur elbet bu ve bu konuyu yazarın nasıl yazdığıdır.. insanlar nasıl kafa dengi insanlar arar muhabbet edebilmek için aynı şey sizin hayal gücünüze hitap eden yazarlar ve konular vardır.. o zaman işte o kitaplar elinizden düşmez.
Yani yazarın konuyu işleyişi, onu evirip çevirip güzel bir hale getirmesi, aynı konuyu bambaşka bir bakış açısıyla yazması sizi kitaba çeken😄 açıklayıcı yorumunuz için teşekkür ederim
#SelamGençlik Tamamen ruhuma ve mental tarzıma hitap eden bir eser/ yayın oluşuyla bağlantılı. Çok da şaşırtıcı değil. Tutkusu olmayan insanın ruhen kanı yoktur.. #TubaSueda
En buyuk haz beyinde cikan firtinalarla olusur. Bunu da kitaplar iyi saglar. Epeydir ara verdim ama fena gomulesim var bi haftaya kalmaz sepeti doldurur alirim baya kitap.
Farkindalik benim icin. Bir insanla alay etmenin kotu bisey oldugunu dahi zamanla ogreniriz. Dogru sandigimiz veya yanlis oldugunu ongoremedigimiz bilgilere ulasmak bana "iyi ki bu kitabi okuyorum-okudum" dedirtir. Felsefi yaklasimi olan kitaplara da bayilirim. Yeni ufuklar diyerek cevabi kisaltsakta olur aslinda :)