Müzik & Etkinlik Hangisi daha iyi rapçi: Kanye West mi Drake mi? tozlu-kaset20 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Bakalım kimin seveni daha çok. Kanye West Drake Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangisi daha iyi rapçi: Kanye West mi Drake mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
best_cover90s Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bence Drake ya. Kanye'yi eskiden çok severdim ama tuhaflaştı. 0 1 Yorumla tozlu-kaset20 +1 yıl katılıyorum Yorumla
Nisabnl Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Drake net 0 1 Yorumla tozlu-kaset20 +1 yıl kesinlikle katılıyorum Yorumla
byncokblms77 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Kanye West 0 1 Yorumla tozlu-kaset20 +1 yıl Kanye reisi severim ama eskiden daha iyiydi Yorumla
birgaripesmerkiz Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 85% +1 yıl Ceza 0 2 Yorumla tozlu-kaset20 +1 yıl oooo ceza evrenin en iyisi Yorumla birgaripesmerkiz +1 yıl Aynen Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 2,3b cevap paylaştı. Drake 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence Drake ya. Kanye'yi eskiden çok severdim ama tuhaflaştı.
katılıyorum
Drake net
kesinlikle katılıyorum
Kanye West
Kanye reisi severim ama eskiden daha iyiydi
Ceza
oooo ceza evrenin en iyisi
Aynen
İkisi de çöp
Kanye West
Jhope
Drake