Müzik & Etkinlik En sevdiğin müzik dinleme uygulaması hangisi? best_cover90s Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Hepsini denemişliğim var ama benim favorim Spotify. Senin favorin hangisi? Spotify Deezer Fizy Youtube Music Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En sevdiğin müzik dinleme uygulaması hangisi? Cevapla Spotify Soruları Sevgi Soruları Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
tozlu-kaset20 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spotify favorim. Yıllardır kullanıyorum ve başka bir uygulamaya geçmeyi hiç düşünmedim. Oldukça memnunum. 0 0 Yorumla
SadFragile Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Sanım bir tek benim kullandığım “converter” uygulaması 0 1 Yorumla best_cover90s +1 yıl duymuştum ama hiç denemedim :) Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 526 cevap paylaştı. Apple Music.Hem onu kullanıyorum, hem de Hi-Fi Ses desteği verdiği için. 0 1 Yorumla best_cover90s +1 yıl evet Apple Music de oldukça iyi Yorumla
Elif-TheQueen Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 92% +1 yıl ben spotify kullanıyorum diğerlerine göre daha kolay bir kullanımı olduğunu düşünüyorum 0 0 Yorumla
SadıçGörl Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 88% +1 yıl spotify en güzeli bayağı bir kullanıyorum 0 0 Yorumla
bucali-caglar Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,2b cevap paylaştı. direk youtubeden açıyorum 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Spotify 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 2,3b cevap paylaştı. Youtube 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 898 cevap paylaştı. Sportify 0 0 Yorumla
_BurdaRtükYok Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Spotify 0 1 Yorumla best_cover90s +1 yıl en iyisi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Spotify favorim. Yıllardır kullanıyorum ve başka bir uygulamaya geçmeyi hiç düşünmedim. Oldukça memnunum.
Sanım bir tek benim kullandığım “converter” uygulaması
duymuştum ama hiç denemedim :)
Apple Music.
Hem onu kullanıyorum, hem de Hi-Fi Ses desteği verdiği için.
evet Apple Music de oldukça iyi
ben spotify kullanıyorum diğerlerine göre daha kolay bir kullanımı olduğunu düşünüyorum
spotify en güzeli bayağı bir kullanıyorum
vazgeçilmezim bu adres hanımefendi
direk youtubeden açıyorum
Spotify ve youtube music.
Youtube
Spotify
Soundcloud
Youtube
Sportify
Müzik
Direkt YouTube'dan açıyorum yani en kolayı.
Spotify
Deezer ve YT Music
YouTube music.
youtube music
3 senedir spotify kullanıyorum
spoti
Kesinlikle Spotify
Fizy
Spotify
en iyisi