İnternet & Teknoloji En çok kullandığın müzik uygulaması hangisi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 91 Yapay Zekaya Sor En çok kullandığın müzik uygulaması hangisi?En çok kullandığın müzik uygulaması hangisi? Spotify YouTube Music Apple Music SoundCloud Fizy MYT Diğer uygulamalar Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En çok kullandığın müzik uygulaması hangisi? Cevapla Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
FiqHSHoT Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Telefonda Samsung music bilgisayar da media player hepsi kendi müziklerim yeni güzel müzikler de çıkarsa beğendiğim eklemekten kaçınmıyorum 1 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl YouTube müzik kullanıyorum.Ya o bebişi istiyorum az yanaklarını ısırıp iade ede bilirim sorun değil 😬 1 0 Yorumla
donducakss Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl 1) YouTube Vanced2) MakroMusic3) Spotify 2 0 Yorumla
Bikız99 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 477 cevap paylaştı. Çok uzun zamandır Fizy kullanıyorum. 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 961 cevap paylaştı. sound cloudda güzel arada dinlerim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Telefonda Samsung music bilgisayar da media player hepsi kendi müziklerim yeni güzel müzikler de çıkarsa beğendiğim eklemekten kaçınmıyorum
YouTube müzik kullanıyorum.
Ya o bebişi istiyorum az yanaklarını ısırıp iade ede bilirim sorun değil 😬
1) YouTube Vanced
2) MakroMusic
3) Spotify
Youtube dan dinlemeyi seviyorum
Çok uzun zamandır Fizy kullanıyorum.
sound cloudda güzel arada dinlerim
YouTube sağolsun iş görüyor 🤞
myt.
Yt music kraldır. Spotify berbat xd
hepsiiini :D 💜🌺