Müzik & Etkinlik Aklınıza takılan en saçma şarkı ne? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Lütfen lütfen cam bardak olsun lütfen 😀 selam bebek çakal ben holaaa 😀Neden ezberlemişim ki dediğiniz bi şarkı var mı Aklınıza takılan en saçma şarkı ne? Cevapla Bebek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Thecruciaall Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bav çiki bav vov. Aşkım böyle söyler. Mav mav mav. Bak atıyor kalbim Çiki çiki çu va. Hiç durmayacak. Giçi giçi gu. Ben seviyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bunu severim 😂 Yorumla
EROSUNOĞLU1 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 73% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/Lt1905FNamg 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Açılmadı adı ne Yorumla EROSUNOĞLU1 +1 yıl khontkar sürtüğe bak Yorumla Soran +1 yıl Dinlicem sırada bu var 🤣 Yorumla EROSUNOĞLU1 +1 yıl ilk sıraya koy Yorumla
PrensesAybüke Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Normalde beynimin bir köşesinde kira vermeden yaşayan bir şarkılar soruyu görünce kendilerini unutturdular bana resmen sjsbxn 0 0 Yorumla
belkimbilir Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sütü çilekli yavvvrum seni sürekli nefret ediyorum ama hepsi aklımda 😂 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ay ceynmi bu bendede var 🤣 Yorumla belkimbilir +1 yıl Herkesin müzik zevkine laf ettikten sonra dinlediğimiz şarkılar temsili 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ahah gizli gizli dinliyorum ben aynen öyleyi biliyor musun o gözbebegim şimdi 😆 Yorumla belkimbilir +1 yıl Lvbel c5😂 Yorumla Soran +1 yıl Sendede var baya 🤣 Yorumla belkimbilir +1 yıl Full paket 😂 Yorumla
ItIsNonOfYourConcern Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hey ledies drop it downJust wanna see you touch the groundDo not be shy girl go bananzaShake your body like a belly dancer 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 502 cevap paylaştı. Eğeğeğeğe eğeğğeeğe eğeğee ask neye yarar bak neye yarar eğeğeğeeeğeğe 0 0 Yorumla
herzmnmüsait2 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Yaranamadım yavrum yaranamadım ne yaptımsa sana yaranamadım Kaldırdım göbeği bak hopbaaa Hshshshshhs 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaa bunuda biliyorum 😀 Yorumla
tambiergen Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Silk beni kendime getir buna ihtiyacım var şöyle bi silksen kendime gelsem 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kız o ne 😆 Yorumla tambiergen +1 yıl Kota kot şarkısı gddhs Yorumla Soran +1 yıl Ay nası kaçırdım dur hemen ezberliyim 😆 Yorumla tambiergen +1 yıl 😂😂 Yorumla
şekerimsiiii Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Yaz meyvesi tadında dondurma gibisin birazcık yesem çok çabuk erir misin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aleynanın mı bu 🤥aklımda ama tam hatırlayamadım 😆 Yorumla
agliycamsinirden Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Karısının birtanesi çat çat kocasının birtanesi çat çat düşman çatlatırlar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Of evet budaa var bende 😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Valla flowlar kaymak sarışın kız kategorisi WhatsApp şarkıyı yap ve de patla seninkine saksoyu bastım çoktan woow 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ay ne salk sözler ve neden biliyoruz ya 😀😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dilime takıldı dhdhsj 😂 Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle var onu biliyor musun yüzümde maske var aynen öyle 🤣😆 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biliyorum 😅 Yorumla Soran +1 yıl Sende bendensin anlaşıldı 😆 Yorumla
furkaanercaan Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Tut şunun ucundan döşeyelim abi 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum daha yenilerden örnek ver 😆 Yorumla furkaanercaan +1 yıl Bas gaza aşkım bas gaza. Yeni olupta akılda kalmasının ne önemi var ki? Eski olmasına rağmen akılda kalması önemli bence 😂 Yorumla Soran +1 yıl Eski şarkılarda yinede bi anlam var yenilerde hiç yok 🤣ismail yk severim ya Yorumla furkaanercaan +1 yıl Anlam bunun neresindeee Yorumla Soran +1 yıl Murda ve Uzinin şarkılarını dinle ve karşılaştır bence İsmail yanında Tarkan 🤣 Yorumla furkaanercaan +1 yıl 😄😄 Yorumla
Johnrocco43 Takip Et Bilge Yaş: 47 , eic 99% +1 yıl Kar gördüm kaydım , kaymaz olaydım... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Onu bilmiyorum 🤥 Yorumla Johnrocco43 +1 yıl yaz google a çıkar :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bav çiki bav vov. Aşkım böyle söyler. Mav mav mav. Bak atıyor kalbim Çiki çiki çu va. Hiç durmayacak. Giçi giçi gu. Ben seviyorum
Bunu severim 😂
Açılmadı adı ne
khontkar sürtüğe bak
Dinlicem sırada bu var 🤣
ilk sıraya koy
Normalde beynimin bir köşesinde kira vermeden yaşayan bir şarkılar soruyu görünce kendilerini unutturdular bana resmen sjsbxn
Sütü çilekli yavvvrum seni sürekli nefret ediyorum ama hepsi aklımda 😂
Ay ceynmi bu bendede var 🤣
Herkesin müzik zevkine laf ettikten sonra dinlediğimiz şarkılar temsili 😂
Ahah gizli gizli dinliyorum ben aynen öyleyi biliyor musun o gözbebegim şimdi 😆
Lvbel c5😂
Sendede var baya 🤣
Full paket 😂
Hey ledies drop it down
Just wanna see you touch the ground
Do not be shy girl go bananza
Shake your body like a belly dancer
Eğeğeğeğe eğeğğeeğe eğeğee ask neye yarar bak neye yarar eğeğeğeeeğeğe
Yaranamadım yavrum yaranamadım ne yaptımsa sana yaranamadım
Kaldırdım göbeği bak hopbaaa
Hshshshshhs
Yaa bunuda biliyorum 😀
Silk beni kendime getir buna ihtiyacım var şöyle bi silksen kendime gelsem
Kız o ne 😆
Kota kot şarkısı gddhs
Ay nası kaçırdım dur hemen ezberliyim 😆
😂😂
Yaz meyvesi tadında dondurma gibisin birazcık yesem çok çabuk erir misin
Aleynanın mı bu 🤥aklımda ama tam hatırlayamadım 😆
Karısının birtanesi çat çat kocasının birtanesi çat çat düşman çatlatırlar
Of evet budaa var bende 😂
Valla flowlar kaymak sarışın kız kategorisi WhatsApp şarkıyı yap ve de patla seninkine saksoyu bastım çoktan woow
Ay ne salk sözler ve neden biliyoruz ya 😀😂
Dilime takıldı dhdhsj 😂
Aynen öyle var onu biliyor musun yüzümde maske var aynen öyle 🤣😆
Biliyorum 😅
Sende bendensin anlaşıldı 😆
Tut şunun ucundan döşeyelim abi
Biliyorum daha yenilerden örnek ver 😆
Bas gaza aşkım bas gaza. Yeni olupta akılda kalmasının ne önemi var ki? Eski olmasına rağmen akılda kalması önemli bence 😂
Eski şarkılarda yinede bi anlam var yenilerde hiç yok 🤣ismail yk severim ya
Anlam bunun neresindeee
Murda ve Uzinin şarkılarını dinle ve karşılaştır bence İsmail yanında Tarkan 🤣
😄😄
Kar gördüm kaydım , kaymaz olaydım...
Onu bilmiyorum 🤥
yaz google a çıkar :D
Türkçe dinlemiyorum asiri sacma