Kişilik & Karakter Duyduğunuz en saçma şarkı? Tusem_1 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ali Cabbar mı ne haltsa en gereksiz şarkı 😂Kaçırsaymışsın Ali Cabbar Duyduğunuz en saçma şarkı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. türkçe şarkılar 0 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Türk müzikleri pop özellikle bide şu acıtasyon klipler berbat ötesi 1 1 Yorumla Tusem_1 +1 yıl Xözöclx olur öyle şeyler Yorumla
BoğaçToprak Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. HARUN KOLÇAK : Sokul bana!😂CİGULİ : Çalgıcı karısı Binnaz😂 0 5 Yorumla Tusem_1 +1 yıl Xkskxkkx çalgıcı karısı Binnaz Yorumla Tusem_1 +1 yıl Lxlzlcx abla darbukacı bulsaydı Yorumla BoğaçToprak +1 yıl Sınıf arkadaşımız Gülnaz'ın da lakabıydı. Garibim ne çekti be😂 Yorumla Tusem_1 +1 yıl 😂Yazık be Yorumla BoğaçToprak +1 yıl Mezuniyet Töreni'nde durumu hiç iyi değildi zatiii😂 Yorumla
06Sincap06 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 42% +1 yıl Sehit olmuş birisi hakkında düzgün konuş 0 4 Yorumla Tusem_1 +1 yıl Nerden biliyon be abi Yorumla 06Sincap06 +1 yıl Hayat hikayesi var o şarkıda ona göre yorumlanmis zaten bilmiyorsan öğren Yorumla Tusem_1 +1 yıl Duyar kasma tamam 😂 Yorumla 06Sincap06 +1 yıl Duyar kasmiyoruk geri ze kagli sen ve senin gibi ergenler bir bk bilmeden atıp tutmasın diye açıklıyorum Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. yatcaz kalkcaz gibi zırvalıklar 0 0 Yorumla
Ali_42 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Feyzullah jsjsjsjss 0 3 Yorumla Tusem_1 +1 yıl Xlslxlkx oda mı varmış Yorumla Ali_42 +1 yıl Dinlemediysen dinleme jsjsjs Yorumla Tusem_1 +1 yıl Fldkckx dinlemem boş ver Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çikita muz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
türkçe şarkılar
Türk müzikleri pop özellikle bide şu acıtasyon klipler berbat ötesi
Xözöclx olur öyle şeyler
HARUN KOLÇAK : Sokul bana!😂
CİGULİ : Çalgıcı karısı Binnaz😂
Xkskxkkx çalgıcı karısı Binnaz
Lxlzlcx abla darbukacı bulsaydı
Sınıf arkadaşımız Gülnaz'ın da lakabıydı. Garibim ne çekti be😂
😂Yazık be
Mezuniyet Töreni'nde durumu hiç iyi değildi zatiii😂
Sehit olmuş birisi hakkında düzgün konuş
Nerden biliyon be abi
Hayat hikayesi var o şarkıda ona göre yorumlanmis zaten bilmiyorsan öğren
Duyar kasma tamam 😂
Duyar kasmiyoruk geri ze kagli sen ve senin gibi ergenler bir bk bilmeden atıp tutmasın diye açıklıyorum
Bir sürü var. Hangi birini sayayım
Ajdar - Şahdamar 😂😂😂
yatcaz kalkcaz gibi zırvalıklar
Feyzullah jsjsjsjss
Xlslxlkx oda mı varmış
Dinlemediysen dinleme jsjsjs
Fldkckx dinlemem boş ver
Çikita muz