Müzik & Etkinlik Duş yaparken şarkı söyler misiniz ya da müzik dinler misiniz? Emreask0616 Takip Et Bilge Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Genelde öyle yaparım açarım müzik çaları duş bitene kadar Güncellemeler+1 yıl Duş yaparken şarkı söyler misiniz ya da müzik dinler misiniz? Duş yaparken şarkı söyler misiniz ya da müzik dinler misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Sarisin4500 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Kendi kendime hayal kurarak şarkı söylerim genelde duş başlığı ile 2 0 Yorumla
Namuscubasi Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Müzik dinlemezsem yıkanmam. Kokarım da yıkanmam. Sigara içmezsem tuvalete girmem ayrıca.😎 1 0 Yorumla
ozgeeearas Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Vazgeçilmezim dizi bile izlemişliğim var 1 7 Yorumla Emreask0616 +1 yıl Yuhh bir dizi iki saat 😄 Yorumla ozgeeearas +1 yıl Zaten bir banyoda o kadar sürmüyormu 😂 Yorumla Emreask0616 +1 yıl Ne bu bea derin yüzlür😄😄 Yorumla ozgeeearas +1 yıl Derimi bilmem ama nefesim kesilen kadar kaldığım yer diyebilirim Yorumla Emreask0616 +1 yıl Buruş buruş olursun😄 Yorumla ozgeeearas +1 yıl 😂😂 iyi tahmin Yorumla Emreask0616 +1 yıl 😄😄😄 evet Yorumla
mavilenaa Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Şarkı benim hayatım yemek yerken, yürüyüş yaparken, duş alırken hatta ödev yaparken bile dinlerim 2 0 Yorumla
ismin_ne161 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Müzik dinlerim hep müziksiz duş alamam 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bu aralar söylüyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kendi kendime hayal kurarak şarkı söylerim genelde duş başlığı ile
Müzik dinlemezsem yıkanmam. Kokarım da yıkanmam. Sigara içmezsem tuvalete girmem ayrıca.😎
Vazgeçilmezim dizi bile izlemişliğim var
Yuhh bir dizi iki saat 😄
Zaten bir banyoda o kadar sürmüyormu 😂
Ne bu bea derin yüzlür😄😄
Derimi bilmem ama nefesim kesilen kadar kaldığım yer diyebilirim
Buruş buruş olursun😄
😂😂 iyi tahmin
😄😄😄 evet
Şarkı benim hayatım yemek yerken, yürüyüş yaparken, duş alırken hatta ödev yaparken bile dinlerim
Müzik dinlerim hep müziksiz duş alamam
Yapma işte musallat olabilirler.
Evet sevdiğim bir eylem
Şarkı söyleyerek duş almayı severim
Müzik dinleyenlerdenim ben.
Dinlerimde sölerim de
Şarkı söylerim müzik dinlemem.
Hayır.
Hayır.
Dinlerim arada
Olmazsa olmaz
Müzik dinlemek güzel oluyor