AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
evet çünkü en fantastik kitabın sahibi olan tanrı kıskanabilir.
Ya düzgün cevap ver ya bas git.
istediğim cevabı veririm kimseyi de ilgilendirmez
Beni ilgilendirir. Çünkü bana cevap veriyorsun.
sorduğun soruya istediğin gibi cevap verecek değilim. istediğin cevabı almak istiyosan soruyu kendine sor.
Bilmediğim şeyi nasıl kendime sorabilirim?
bu da benim cevabım. cevap olarak kabul eder ya da etmezsin. üslubun bu şekilde olamaz. herkesin kendi görüşü var. buna açık bi insan değilsen soru da sormayacaksın. kapiş beyb? kitap yazmak gibi bir düşüncesi olduğu anlaşılan insansın. empati yeteneğinden yoksun, anlayışı kıt birisi bırak fantastik kitabı, mektup bile yazamaz.
Kardeşim benim sorum öznel bir şey değil ki herkesin kendi görüşü olsun. Üstteki sorumun tek bir cevabı var. Değişmez. Mesela sen Türkiye'nin başkenti İstanbul diyebilir misin? Diyemezsin. Bu da öyle bir şey. Umarım beni anlamışsındır.
sana göre öyle bana göre değil. herkes seninle aynı görüşten olacak diye bir kaide mi var?
Nasıl bana göre öyle ya? Kardeşim sen hiç nesnel yargı nedir duymadın mı? Senin dediğin şöyle olur:Mesela ben derim ki sizce en güzel sesli kadın şarkıcı kim? Sen dersin Sezen Aksu ben derim Ebru Gündeş. Bu tür şeylerde herkesin görüşü aynı olmaz. Ben Ebru'yu sever dinlerim diye herkesin sevmesini bekleyemem. Ama Türkiye'nin başkentini sorsam herkes Ankara der çünkü başkent Ankara . Bu tür şeyler de fikir ayrılığı olmaz. Benim sorum içinde aynı şey geçerli. Anladın mı acaba?
hala aynı şeyi mırıldanıyor ya. ben inanmıyorum. sen inanıyosan bu seni bağlar. inanmamam da beni. sana göre gerçek bana göre değil. anlayabiliyor musun?
Ben senin inanıp inanmamanla ilgilenmiyorum! ''evet çünkü en fantastik kitabın sahibi olan tanrı kıskanabilir.'' bunu diyerek inancımla dalga geçtiğinin farkında mısın acaba sen? Hem benim soruma cevap yazıyorsun hem de ''istediğim cevabı veririm kimseyi de ilgilendirmez'' diyorsun! Nasıl bir kafa var sende acaba?
inancınla dalga geçmiyorum kendi inandığım minvalde konuşuyorum. istediğim cevabı da veririm kimseyi ilgilendirmez.
Benim sorduğum sorunun tek bir cevabı var.
aynen
Kitabı kendine sokmadigin sürece günah değil
?
en ii cevap seçiyorum
Fantastik kitap yazmak okumak özetini çıkarmak niye günah olsun anonim
Öylesine sordum da. Sevap oluşunu nerden çıkardın?
Sevap mi dedim bitanem?
Başka biri sevap yazmıştı da, karıştırdım kusura bakma. Dikkat eksikliği işte. sdkcsşdlkasd
günah değilse sevap diyecek. mentalite bu. neyse bnne bby arkiler
Kitap olduğu için bir şeyler öğrenip ufkunu genisletiyorsun bu açıdan bakınca sevap. Anladın mı güzelim
Sevap
Nasıl sevap?
Hayır
Teşekkürler. İçim rahat bir şekilde yazabilirim.
Konusu ne bir ara ben de yazıyordum bıraktım. 100 sayfa falan yazdım
Ben genelde melekli şeytanlı şeyler yazıyorum. Ha birde eğer sakıncası yoksa (bazıları bunun şirk olduğunu söylüyor) Hikayelerimde tanrı ve tanrıça kullanmak istiyorum.
Şirk değil yaptığın şey adı üstünde kurgu.
Mitolojik bir hikaye yazıyorsun yani
Yazmak istiyorum doğrusu.
Ama yazamıyorsun sanırım
Bu tür düşünceler peşimi bırakmıyor.
Rahat ol, sakinleş
Haklısın.
Aferin böyle ol 😇