Yani sosyal medya hesaplarında vb. hep kitap atıyordu ben seviyor sanmıştım hatta öyle yakınlaşmıştım kedisine.. Şu an niye böyle yaptı anlamadım ama soğudum açıkçası. :(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hep kitap atıyorsa ya öylesine ya da belki de gerçekten seviyordur. Ancak hediye deyince kitap dışı şeyler aklına geliyor olabilir. Hani şey gibi çalışkan öğrenciye hediye olarak ilk akla gelenin test kitabı olması gibi. AMA yine de sıkıcısın demesi soğuma sebebidir net. Sonuçta sen düşünerek almışsın ve o rastgele bir kitaptan ibaret değildir. İçeriğini sever diye özenle seçmişsin kaba bir davranış yaptığı bana göre. Bana sevdiğim kitap alsa mesela atıyorum kar küresi gibi şeyler beklesem bile aldığı kitabı ilgiyle okurum çünkü o, o kitabı ben severim hatta belki içinde kendimi ya da bizi bulurum diye aldı. 💫
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Muhtemelen o da senden soğumuştur.
Demek ki aktif okur değilmiş. Ya da herkesin bir kitap zevki var, zevki dışında bir şey almış olabilirsin.
Ben de bana kitap alındıktan sonra okudun mu, okudun mu diye peşimde gezilmesini sevmiyorum.
Vaktim olduğunda okuyacağım sırf biri aldı diye okuyamam ki. Benim de aldığım bir sürü kitap var.
Ayrıca zevk meselesi bu...
Geçmiş olsun size. İyi akşamlar.00 Yorumla
Çok itici ya. Hayır beğenmesen bile böyle demezsin yani. Ki kitap bence çok güzel bir hediye ben okumuyor dahi olsam bana kitap hediye edilse mutlu olurum. Ayrıca sosyal medyada kitap paylaşıp sana da sıkıcı diyerek gerçek yüzünü de belli etmiş sahtekar.
00 Yorumla
+1 yılSorduğun soruda bile sen olayın farkında olmadığın için "kitap okumak sıkıcı bir şey mi" diye bize sormuşsun.
Ettiğin hediyeye karşılık aldığın tepkinin bile farkında değilsin.
Görüştüğün kişi 2 şeyin farkında değil.
1-) Kitap, zaman öldürmek için yazılmış bir şey değil, muhteşem bir hazinedir.
2-) senin ona bunu hediye etmen, maneviyatını ve lüksünü arttırır.
Hatta 3-) Kitaba sıkıcı diyen kadın/erkek'le bir ömür geçmez.
Onun tatmin olduğu şeylerin içinde kitap barınmıyorsa eminim ki tatmin edecek şeylerin başında sadece para geliyordur.
Ayrıl!00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
127
Cevap
47Cevap
Kitapların birer bir hazine olduğundan haberi olmadığı için sıkıcı, o, bu diye seni nitelendirebilir. Oda ne kadar sığ bir insan olduğunu gösterir şahsen.
100 Yorumla
u +1 yılHahah komik. Tabii ki kitap sevmeyen başkasını sevebilir :D yani belkide aldığın kitabın konusunu sevmedi, yani tarzı değildi olamaz mı? Bilemedim şimdi bunda alınacak ne var. Sende o zaman kitap sevdiği için mi sevmiştin bu kadını :D mantıksız hareketler. Kırk yıl düşünsem böyle bi soru aklıma gelmezdi, tebrikler. Bence ayrılmalısın 😬
20 Yorumla
+1 yılDemek mi sosyal medya da kitaplar ile prim yapanlardan o da. İş gerçeğe geldiğin de ise böyle sıkılırlar.
Bak yüksek ihtimal o kız kitap falan da okumuyordur. Evde kitapları vardır ama okumuyordur , zevkine alıp okumaya kardan.
boş ver kiz kütük bence ya kızın hoşlandığı şeyleri yap ya da kendine daha kültürlü birini bul00 Yorumla
+1 yılDemekki sosyal okuyucu yani gösteriş için. Bu kafadaki insanların var olduğunu gördükçe üzülüyorum. Varlar, yaşıyorlar ve aynı havayı soluyoruz. 40 yaşındaki sevgilime kitap hediye etsem çocuk gibi sevinir. Sırf ben hediye ettim diye hemen açıp okumaya başlar. Nedir bu boşvermişlik yahu. Her sey sosyal medyada mı yaşanmalı.
00 YorumlaŞöyle hafif bir çenesinden sık, sonra tutup omzuna at, ikide kalçasına tokat at, bak bakalım ne diyecek? Kadınların dışı ile içi farklıdır, sosyal medyada kitap paylaşır, romantik ve naif biridir ama özünde daha sert, dişi ve anlaşılmak isteyen varlıklardır. Tecrübe ile sabit. Bu arada şak diye böyle dediyse ve soğuduysan buraya kadar dediğimi unut ve ikinizde işinize bakın, dediklerimi sonraki ilişkinde hatırlarsın.
00 YorumlaSıkıcı olduğunu düşünmüyorum ama her insan sevmeyebilir. Hediyeye biraz romantizm katabilirdin belki. Onun istediği daha romantik şeylerdir, bilemeyiz.
Bir kitap alırdın sevgiline hitap edecek tarzda onu okuyup, sevgilini anlatan yerleri çizip yanına notlar düşebilirdin. O kitap sıradan olmazdı o zaman.00 Yorumla
+1 yılBoş insan işidir ve sıkıcıdır. Elin ikinci el bilgileriyle düşünme yeteneğini sınırlamaktır. Kitap yazanlar kitap okumaz. Hayatı gezer, yaşar, deneyimler. Sonra osurur osurur ipe dizer. Sen de 4 duvar arasında köle gibi, bitki gibi onların ikinci el bilgileriyle elitizm mastürbasyonu yaparsın.
04 Yorumla- +1 yıl
Kitap okumak zihni açar hayata karşı başka bir perspektif kazandırır. Zihnini hızlandırır ve çoğu zaman hayat yorgunluğundan ve stresten çekip çıkarır. Empati ve analitik düşünme yeteneğini geliştirir. Sıkıntılı durumlarda çözüm odaklı bir insan olmanın anahtarıdır. Olaylar arasında bağlantı kurmani sağlar ve karmaşık konularda far görmüş tavşan gibi kalmayı engeller. Bir sohbet esnasında aynı kelimeleri kullanma iticiliginden kurtarır kelime dagarcigini zenginleştirir. kotu alışkanlıklar edinmeye zaman bırakmaz. Hayal gücünü besler ufkunu açar mutsuz dünyana güneşli bir pencere açar ve oradan kafanı dışarı çıkarıp nefes almani sağlar.
- +1 yıl
Eğer basit bir şekilde anlatamıyorsan, o konuyu iyi anlamamışsın demektir. - Albert Einstein
Şimdi katılıyorum bu söze. Dediğin cümlelerin içi boş, farklı kelimelerle doldurman da cabası. Görüş yapmak için yapmışsın açıkçası. - +1 yıl
Siz benden daha uzun ve boş yazdığınıza göre ve argümanlarımı çürütmek yerine insanlardan 2. El alıntı yaptığınıza göre dediğimi kanıtlıyorsunuz.🤓
Kitaplardan erkeklere rağmen dünyayı nasıl yöneteceğinizi, çıplak gezerek cinsel suçlardan nasıl korunacağınızı, sizi s... en erkeklerin neden arkalarını dönüp uyuduklarını da kitaplardan öğrenin o zaman.😎 - +1 yıl
ok
+1 yılHediyenin kitap olmasından dolayı mı sıkıcı dedi yoksa kitabın tarzından dolayı mı burası da önemli tabii ki. Çünkü birinde göstermelik okur olduğu diğerinde seçici okur olduğu anlamı çıkar. Her türlü fikir uyuşmasında sıkıntı yaşıyorsanız ilişkinizi gözden geçirmeniz gerektiği de aşikar tabii.
Kitap sevmeyen birisi başkasını sevebilir mi..
Kim bilir..
Herkesin kendi sevme şekli var sonuçta, belki de kendince sevebilir.00 Yorumla- Müzik & Etkinlik konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılYa sen çok tatlısın ya..
Bazıları kıymet bilmiyor işte.
Benim için kitaplar mücevherlerden daha değerli..
Kitaptan güzel hediye olur mu?
Ama sevmeyebilir saygı duy yinede..
Bir kutu çikolata hediye edebilirsin, buda sempatik bir hediye..
Bu arada hangi kitabı hediye ettin merak ettim?
Hem kitap sevmemenin insan sevmemekle ilgisi yok, karakterle hobiyle ilgili bir şey bu ama sana sıkıcısın demesi yanlış olmuş00 Yorumla Sevmeyebilir en azından teşekkür eder, bu arada görüşlere ben de katılıyorum. Sevdiği biri vardır onun için atıyordur kitapları.
13 Yorumla- +1 yıl
@PurePainn maalesef oluyor öyle kisiler
- +1 yıl
@PurePainn olağandışı bir durum olduğu için ne yazık ki olabilir
sen yanlış anlamışsın. bazı insanlar kitap okumayı sever bazıları da kitap okuduğu sanılıp kültürlü görünmeyi.
21 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi özetlenmiş 😄
+1 yılSevgilin sosyal medya hesaplarındaki paylaşımında kitap sevmediği halde atıyorsa kitap seven birine oynuyordur bilgin olsun. Tehlikeli bir durum. Sorunun cevabına gelince kitap sevmekle insan sevmeyi bağdaştırmak yanlış olur.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevgilim bana kitap aldığında mutluluktan havalara uçmuştum. Eve gider gitmez kitabı kaplamıştım ki dayanıklı olsun. Son sayfasına hakkımızda not yazmıştım yıllar sonra okuduğumda görelim diye.
Yani hayır. Sevgilisini seven birinin vereceği tepki değil bu. Özellikle de kitap seven biri zaten bir kitap hakkında bu denli konuşmaz.
Bu kız ne seni nede kitapları seviyor. Seven hediyeyi beğenmese bile teşekkür edip karşısındakinin düşüncelerini öğrenmek için okur o kitabı.00 YorumlaAyrıl ondan en azından bir insan hediye aldın diye saygı duyup teşekkür eder bende kitap okumam açıkçası ama bana hediye olarak kitap veren çoğu kişi oldu saygı duyar insan ya ayrıl o kızdan bir şey olmaz
10 Yorumla
+1 yılKitap sevmeyen başkasını sever, hayvan sevmeyen insan sever. Neden insanları bir yönünden dolayı yargılıyorsunuz. Sevgiline kitabı daha etkilendiği biri hediye etmiş olsa sıkıcı bulmazdı. İnsan sever ama sanırım sana karşı boş biraz.
10 YorumlaZevk meselesi. Sıkıcıdır ya da değildir diye bir şey diyemeyiz. Kimine göre sıkıcı, kimine göre ise bir aşk. Ama ne olursa olsun öyle tepki vermemesi gerekiyordu tabi. Sonuçta içinden gelmiş, hediye etmişsin. Ayıp etmiş yani.
00 YorumlaDostum birincisi sana direk ne kadar sıkıcısın diyebiliyorsa Bi sorgula seni gerçekten seviyor mu yoksa başka emeller için mi paran konumun vs bunlar için mi seninle., ikincisi ben kitap hediyesini böyle karşılayan birinden kaçmanı öneriridim :)
00 YorumlaÖncelikle portakal bahçelerinin diyarından tüm dünyaya günaydınlar. Günlük C vitaminlerimizi almayı unutmayalım arkadaşlar. Konumuzla alakalı olarak da kardeşim cahille cahil olunmaz. Kitap okumayı bilmez onlar anca story atmak için girip internetten en popüler bölümünü bulurlar o sayfasını açıp fotoğraf çekerler. Ciğerini bilirim bunların. Sen git kendine başka sevgili yap seni de cahil eder bu aptallık etme sen kültürlü bir insansın😂😂
10 YorumlaKitap okumak çokta sıkıcı değil fakat bizim ülke de önüne gelen kitap yazıyor ve lafı dolandırıp duruyor. Anlatacağı şeyi doğru cümle kurarak 200 sayfa olacaksa onu 500 sayfa yapana kadar uğraşıyor
10 YorumlaBence çok güzel ben okumayı çok severim bugün kitap aldım yağmur üzerimden geçti gelirken kitabıma bisey olmasın diye türlü türlü yerlerden poşet bulmaya çalıştım ve kitabım ıslanmadan eve gelebildik
10 Yorumla
+1 yılKitap okumak sıkıcı değil birine kitap okuyor diye kitap hediye etmek çok klişe. Böyle basit üzerinde düşünülmemiş hediyelerden ben de pek hoşlanmıyorum.
10 YorumlaKitabı en değerli hediye gibi kabul etmeyip sıkıcı bulan kişinin beyni çalışmıyor ola bilir. Hem hediye bu düşünülmüş alınmış bişey , sayğısızlığa bak🤦🏻♀️
00 Yorumla
+1 yılYani herkes her şeyi sevmeyebilir buraya kadar sorun yok ama kabaca reddetmesi kötü olmuş. Boş ver en azından nasıl biri olduğunu görmüş oldun bu yolla.
00 Yorumla
s +1 yılFlörtüm bana kitap edip içine kupa kızı kartını koymuştu. Bence çok kaliteli bir hediyeydi. Kitap almak sıkıcı değil ama mesela dediğim gibi şeyler anlam katardı
00 Yorumla
+1 yılEn güzel hediyelerden birisi benim icin, sevgilin o paylasimlari show amacli xapmis demekki kisiligini sosyal medyada farkli göstermis asil kendisi farkliymis
00 Yorumla
+1 yılKitapları sosyal medyaya sadece okuyormuş gibi gözükmek için atmış bence o kişi yoksa kitap gibi güzel bir hediye aldığı zaman sevinirdi böyle saygısız davranmazdı.
00 YorumlaAçıkçası kitap 📕 okumayan bir insanın medeniyet ve kültür ile bir bilgisi olduğunu düşünmüyorum hatta hiç bir bilgisi olduğunu düşünmüyorum
Kitap 📖 demek hayat demek00 YorumlaKardeşim insanoğlunun söylediği ile yaptığı bir tutmuyor ki mayamız bozuk canlı türü olarak. 😆 boş ver bence. O gösteriş meraklısı dikkat çekme peşinde.
00 Yorumla
+1 yılKitap okuma aliskanligim maalesef pek yok ama sevgilim kitap hediye etse aşırı mutlu olurum. Hem konusacagimiz ekstra bi konu olur hem de omur boyu saklayabilirim.
00 Yorumla
+1 yılGüldüm ya, yaptığına bak şunun. 😄
Sevgilim bana kitap alsa çok mutlu olurum. Demek ki kitap ve defterlere pek -ilgisi yok. Telefon ver eline daha çok mutlu olur çocuk gibi.00 Yorumla
+1 yılÇok kaba bir yanıt. Ben olsam ayrılırdım. Birine kitap hediye eden kaç kişi kalmış cidden itici bir tavır.
10 Yorumla
+1 yılAga beeee... üzüldüm senin için. Onunla yollarını ayırman senin için en hayırlısı olur. * tekiymiş işte boşversene.
10 Yorumla
+1 yılSosyal medyada kitap seviyorum şovu yapmış sende cidden seviyor sanmıştım sevmiyormuş sen bana al ben severek okurum sevgilin öküz öküz
10 Yorumla
+1 yılEski sevgilim bana kitap aldığında eve güle oynaya gitmiştim. Senin kız seni seviyor mu iyi bir düşün analiz et bence
10 Yorumla
+1 yılHeh şimdi anlamışsındır gerçek okurların gösterişle ilgisi olmadığını. Onlar o kitapları storye değil beyinlerine kaydediyorlar.
10 YorumlaSenin sevgilin sıkıcı valla. Yani sen ince yürekli bir adamsın kıza kitap almışsın. Kitap okumak kadar güzel bir şey var mı?
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
+1 yılKarşındaki kız tam bir ergen. Kitap okumayı sevmeyen elinde Instagram sabahtan akşama kadar boş boş yatan tiplerden.
10 Yorumlane alaka.. kitabi begenmemistir ya da hadi kitap okumayi sevmiyo diyelim, kitap sevmeyen insan sevmeyi beceremiyo mu boyle bi anlayis mi var?
10 YorumlaSevgilin cahilmiş. Özenti ve saygsızmış ve seni sevmiyor
20 YorumlaGösteriş yapıyor aklı sıra, ne anlasın o kitaptan. Asıl sıkıcı olan kişi kendisi, takma boş ver.
20 Yorumla
+1 yılBelki de sosyal medyada kitap ile gösteriş yapan kokoş kızlardandır kendisi.
21 Yorumla- +1 yıl
And the Oscar goes tooooooo @16missedcalls
+1 yılSöylenen söz hoş değil, birde belki de kitapların genelini değil senin aldığın kitap sıkıcı gelmiştir.
00 Yorumla
+1 yılBen de kitapseverim ama sevgilim bana kitap hediye etmesin. Yılını doldurmuş sevgili özel günde kitapla gelse Allahına kavuşur.
00 YorumlaKitap okumayı sevmese bile verdiği tepki hiç hoş değil ki kitap okumak sıkıcı değildir. Saçma ve hoş olmayan bir tepki olmuş.
00 YorumlaDemek ki sosyal medyada gösteriş yapıyor. Geri ver o zaman deyil değerini bilen birine hediye et. Mesela ben 🥳🥳
01 Yorumla
+1 yılSoğumakta o kadar haklısın ki. Sen sıkıcı değilsin sevgilin çok boş
10 Yorumla
+1 yılBana birisi kitap hediye etsi varya direjt nikahı basarım net
10 YorumlaBir kutu prezervatif hediye etsen çok mutlu olurdu knk üzerler böylelerini işte
10 YorumlaBir he esle Kitap alıyorum fakat hiçbirini okumuyorum 🙁
00 YorumlaUmarım senin gibi olgun zihinli birisiyle evlenebilirim. Sevgilini tekrar gözden geçir derim sana
00 YorumlaO tarz kişiler hava civa olsun diye kitap okuyormuş gibi davranır
00 Yorumlagösteriş için atıyomuş şimdi sessizce o kitabı bana gönder
00 Yorumla
+1 yılYoo bence çok güzel. Biri bana kitap hediye etse hoşuma gider.
00 Yorumla
+1 yılSaf mısın erkek arkadaşım bana öyle dicek tekmeyi basarım g..üne.
01 Yorumla- +1 yıl
Nezaketden uzak insan kendine daha eğlencelisini bul o halde bitti de bence. Adamın hediye alan sevgilisine saygısı yok kaldı ki ne katabilir ki bu ergen zihniyet sana.
+1 yılBelki hediye ettiğin kitabın konusunu veya türünü beğenmemiştir.
00 Yorumla
+1 yılBende ona bir kitap yazar ve hediye eder içine de ana avrat sayardim
00 Yorumla
+1 yılOkumak niye sıkıcı bir şey olsun ya tabiki değil bol bol bilgi kaynağı 🙂❤️
00 Yorumlabaşka konularda da öyle düşüncesizse onunla yapamayabilirsin
00 YorumlaSoğumakta haklısın böyle insanlar hiç bir şeye layık değil ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilin biraz canım olabilir mi sadece soru.
Zaten sosyal mediada kitap kahve falan fison paylaşıp duranlar genelde bi boka yaramayan tipler oluyor ama sen bilirsin00 Yorumla- Devamını Gör (114)
Devamını Gör(159)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Müzik & Etkinlik > Sorular > Sevgilime kitap hediye ettim, bana ne kadar sıkıcısın dedi. Kitap okumak sıkıcı bir şey mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler