Müzik & Etkinlik 🎾🎾Sezen Aksu mu Tarkan mı?🎾🎾? _nerelerdesin_ Takip Et Xper 2 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 🍀🍀Sizin tercihiniz nedir?🍀🍀 Güncellemeler+1 yıl Bir tane yerli bi tane yabancı. tamam mı? 🎾🎾Sezen Aksu mu Tarkan mı?🎾🎾? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Sorusormayageldimben Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sezen Aksu ve Tarkan kıyaslanabilir mi yahu? Sezen elbette 1 7 Yorumla _nerelerdesin_ +1 yıl Tarkan dünya starı. Elit bir solist. Neden kıyaslanmasın? Yorumla Sorusormayageldimben +1 yıl Zamanında yaptığını biliyor musunuz? Sezen tarkana şarkı vermişti Tarkan hakkı olmadığı halde söz kısmına kendi adını yazdırdı. Kavga ettiler araları bozuldu. Ben böyle bir insana star falan demsm Yorumla _nerelerdesin_ +1 yıl Ahlaken yaptıklarını beğenip beğenmeme değilki mesele. Yaptığı işe bakarsan Tarkan sıradışı değil mi? O manada dedim Yorumla Sorusormayageldimben +1 yıl Sezen daha sıradışı, hatta yıldız tilbe falan. Tarkan benim için Türkiye adına ilk üçte dahi değil. Yorumla _nerelerdesin_ +1 yıl Yapma. Tarkan aranjeleriyle falan filan dünyada kendine yer bulmuş birisi. Sezenin daha sıra dışı olduğuna bende katılıyorum. Yorumla Sorusormayageldimben +1 yıl Beğenmiyorum🤷♀️ Yorumla _nerelerdesin_ +1 yıl Yaaaa deliiii bişey demedim bende 😊beğenmeyebilirsin deli kız Yorumla
Xxxsudenaz Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 91% +1 yıl Sezen Aksu tabiki kıyaslanamaz bile 1 1 Yorumla _nerelerdesin_ +1 yıl Tarkan kalite demek değilmi? Yorumla
fifthofvodka Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl İkisinin de yeri ayrı ama Sezen ağır basıyor bende 1 10 Yorumla _nerelerdesin_ +1 yıl En sevdiğin şarkısı ne? Yorumla fifthofvodka +1 yıl TükeneceğizFiruze Yorumla _nerelerdesin_ +1 yıl Tükeneceğizin aranjmanı ne efsane dimi? Hakikaten beste olarak sıra dışı Yorumla fifthofvodka +1 yıl Evet içine işliyor Yorumla _nerelerdesin_ +1 yıl Sana güzel bir şarkı atim mi? Yorumla fifthofvodka +1 yıl Olur Yorumla _nerelerdesin_ +1 yıl Bir tane yerli bir tane yabancı olur mu? gittim güncellemeye yazdım yanlışlıkla 🙈🙈 Yorumla fifthofvodka +1 yıl Ahhahaha olur Yorumla _nerelerdesin_ +1 yıl Link atılmıyor xperden dolayı. ben yazim. dinle. Fatih Demirci-Ben ölmeden önce, Nikos vertis-Thelo na me nioseis Yorumla fifthofvodka +1 yıl Tenks dinlicem Yorumla
Rüyalaralemi56 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sezen aksu 1 1 Yorumla _nerelerdesin_ +1 yıl 56 nerenin plakası? Yorumla
grafikerimizasık Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Tabiki sezen 1 1 Yorumla _nerelerdesin_ +1 yıl En sevdiğin şarkısı ne? Yorumla
senaaa99 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Sezen Aksu tabi ki 1 7 Yorumla _nerelerdesin_ +1 yıl En sevdiğin hangi şarkısı? Yorumla senaaa99 +1 yıl Unuttun mu beni Yorumla _nerelerdesin_ +1 yıl Unutulacak kız değilsin Sena Yorumla _nerelerdesin_ +1 yıl 🙊🙈 Yorumla senaaa99 +1 yıl Abnsjxjjxjzjjsdjjdj Yorumla _nerelerdesin_ +1 yıl Peşindeyim 🙈 Yorumla senaaa99 +1 yıl Peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sezen Aksu ve Tarkan kıyaslanabilir mi yahu? Sezen elbette
Tarkan dünya starı. Elit bir solist. Neden kıyaslanmasın?
Zamanında yaptığını biliyor musunuz? Sezen tarkana şarkı vermişti Tarkan hakkı olmadığı halde söz kısmına kendi adını yazdırdı. Kavga ettiler araları bozuldu. Ben böyle bir insana star falan demsm
Ahlaken yaptıklarını beğenip beğenmeme değilki mesele. Yaptığı işe bakarsan Tarkan sıradışı değil mi? O manada dedim
Sezen daha sıradışı, hatta yıldız tilbe falan. Tarkan benim için Türkiye adına ilk üçte dahi değil.
Yapma. Tarkan aranjeleriyle falan filan dünyada kendine yer bulmuş birisi. Sezenin daha sıra dışı olduğuna bende katılıyorum.
Beğenmiyorum🤷♀️
Yaaaa deliiii bişey demedim bende 😊beğenmeyebilirsin deli kız
Sezen Aksu tabiki kıyaslanamaz bile
Tarkan kalite demek değilmi?
İkisinin de yeri ayrı ama Sezen ağır basıyor bende
En sevdiğin şarkısı ne?
Tükeneceğiz
Firuze
Tükeneceğizin aranjmanı ne efsane dimi? Hakikaten beste olarak sıra dışı
Evet içine işliyor
Sana güzel bir şarkı atim mi?
Olur
Bir tane yerli bir tane yabancı olur mu? gittim güncellemeye yazdım yanlışlıkla 🙈🙈
Ahhahaha olur
Link atılmıyor xperden dolayı. ben yazim. dinle. Fatih Demirci-Ben ölmeden önce, Nikos vertis-Thelo na me nioseis
Tenks dinlicem
Sezen aksu
56 nerenin plakası?
Tabiki sezen
En sevdiğin şarkısı ne?
Sezen daha çok dinliyorum ama tarkanıda severiz
Sezen Aksu 👍
Edis
Sezen Aksu tabi ki
En sevdiğin hangi şarkısı?
Unuttun mu beni
Unutulacak kız değilsin Sena