"Küçüğüm, daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün hatalarım Öğünmem bu yüzden Bu yüzden kendimi özel, önemli zannetmem Küçüğüm, daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün saçmalamam Yenilmem bu yüzden Bu yüzden kendime hâlâ güvensizliğim"
Şu mısralar çok manidar, kendimle özdeşleştiriyorum
Ne olur korksam, ne olur korkmasam? Duruyor mu damarda akacak kan? Ne göreyim, fırlamış yerindenYetişemedim yüreğimin arkasındanSende ne var, akıl fikir ermezDüşüne düşüne vakit kaybedilmezVurulacağı günü büyücü de bilmezNe gelecekse başıma gelsin, aşktanhttps://youtu. be/DWKapv81V4c
Aslında hepsi birbirinden eşsiz aman şu ikisini daha çok seviyorum; "Ah kavaklar, ah kavaklar Bedenim üşür, yüreğim sızlar." "Beni unutma... Bilirsin unutulmak dokunur her insana."
Güzelim bize öğretilenlere göre yaşıyoruz Ben kadın sen erkek mecburen savaşıyoruz Dengeleri bozma dengelerle oynama Tehlikeli ! Gibiymiş gibi davran "gibi" ol. O zaman anlaşıyoruz Ama ben seni severim Yine de severim Yerim senin o özgüvenini Benim aşkım eşitler arası ciğerim , sallamam erkek adaletini! 😂😂
Sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun Beraber olamayız, benim gibi biliyorsun Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun