Ben en sevdiği şarkıyı armağan ediyorum... Seni hasretle anıyoruz Ata'm!
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hiçbir şarkı seni anlatmaya yetmez!
https://www.youtube.com/embed/mYVckxZVI_ghttps://www.youtube.com/embed/O6GelIcTnbEFikirler ölmez. Dün, bugün, daima izindeyiz <3
100 Yorumla
En İyi Cevaplar
Müzik & Etkinlik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ruhun şad olsun ATAM 🇹🇷
https://youtu.be/-73jXTEW8_cSARI ZEYBEK
SÜMER EZGÜ
Sarı zeybek, aman, şu dağlara yaslanır, aman
Yağmur yağar silahları, amman, ıslanır
Bir gün olur, aman, deli gönül uslanır, aman
Eyvah olsun, telli de doru aman, şanına
Eğil, bir bak mor cepkenin, efem, kanına
Karşı dağı, aman, duman aldı bürüdü, aman
Üç yüz atlı, beş yüz yaya, amman, yürüdü
Sarı zeybek, aman, şu cihanda bir idi, aman
Eyvah olsun, telli de doru amman, şanına
Eğil, bir bak mor cepkenin, efem, kanına67 Yorumla- +1 yıl
Benim bir dinim yok ve bazen bütün dinlerin denizin dibini boylamasını istiyorum. -Mustafa Kemal Atatürk
ŞAD OLUR MU SENCE? - +1 yıl
Hükümeti ayakta tutmak için din kullananlar zayıf yöneticilerdir.
- +1 yıl
Devamı öyle öyle gidiyor.
- +1 yıl
Öncelikle bu sözün Atatürk e ait olup olmadığı hiçbir şekilde kanıtlanamaz.
Ha eğer gerçekten böyle bir şey söylediyse de kötü bir şey söylememiş.
Şu an iktidarda olan o harika müslüman neden güyya müslüman olan bir ülke de piyangoya izin veriyor? Neden halkı sokaklarda yatarken, yiyecek ekmek bulamazken kendine zam yapıyor?😂
Neyse ya bi gülme krizine giriyorum adam sizi ayakta s*yo ksjxjahxha
Neyse işte bunları yapsa da Allah dedimi iş bitiyor sjxnsjxjsnx işte Atatürk bu durumdan dolayı böyle söylemiş onun ne kadar saygılı, merhametli, terbiyeli biri olduğunu hepimiz biliyoruz zaten sizin gibi koyunlar her Allah diyene kandığınız için nefret ettiriyorsunuz dinden...
Sizin gibi Atatürk düşmanları bu asılsız suçlamaları gündeme getirerek insanları zehirlemeye çalışıyor, çalışsın da bu sayede sizin gibileri kolayca ayırt edebiliyoruz. 🙂
Kimse sizin boş laflarınıza kanmaz adama içkici dediniz, dinsiz dediniz ne derseniz diyin sizin gibilerin sonu geliyor zaten...🙂
- +1 yıl
@bittimbenovo Niye atatürkle mi konuştun? Zam ülke piyango ne alaka? Dini olmadığını kötü bir şey değil he? :D tamam diyorum ben sana başka bişey demiyorum
- +1 yıl
Dini yoksa yok sanane kardeşim?
Müslümanları da görüyoruz.
Adamın inancı sizi alakadar etmez kimsenin inancı sizi alakadar etmez boş yapmayı kesin artık beee - +1 yıl
@yasingenc014 İnancını kendine sakla.
Müzeyyen Senar - Elbet Bir Gün Buluşacağız
https://www.youtube.com/embed/19gBnhiQctk90 Yorumla
+1 yılSarı saçlım, mavi gözlüm... Huzur içinde uyu. <3
https://www.youtube.com/embed/G4FpFpREG_U130 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
52Cevap
- Müzik & Etkinlik konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAğırıma gidiyor sensiz geçen günler
Yüreğime kazınmış o güzel gözler
Ağırıma gidiyor sensiz geçen günler
Yüreğime kazınmış o güzel gözler
Gittiğin yağmurla gel
Küskünüm yağmurlara
Gittiğin yağmurla gel
Böylesi daha güzel
Ayna- Gittigin yagmurla gel ♥️30 Yorumla
+1 yılhttps://youtu.be/Cepcor0h-CU
Hasretinle yandı gönlümüz atam❤70 Yorumla
+1 yılYigidim aslanim bir Turkmen yigidi fikrimin incegulu sari sacli mavi gozlum hangisini ayirabilirsinki yuce Basbug yuzsene once bugunleri soylemis fakat bizim cahil halk anlamamis sen yerinde rahat uyu buyuk Basbug senin askerlerin 20 yillik teklam arasina son verecek
40 YorumlaSonsuz gün yoktur her insan ölümlü ve bu dünyanın kıyamet kopması ile bir sonu vardır, Mustafa Kemal Atatürk de her insan gibi ölümlüdür.
910 Yorumla- +1 yıl
Yok kardeşim gerek yok böyle şeylere ben Mustafa Kemal Atatürk'ün öyle bir şey dediğini düşünmüyorum şayet Mustafa Kemal Atatürk din düşmanı olsaydı diyanet işleri başkanlığı kurmaz hatta bırak onu yeni bir devlet kurmazdı. Zaten ülke işgal altında idi adamın ne mecburiyeti vardı
+1 yılFikrimin ince gülü
Kimseye etmem şikayet
Vardar Ovası
Havada Bulut Yok
Dayler Dayler
Kırmızı Gülün Alı Var
Gemilerde Talim Var
Bilal Oğlan
İzmir'in Kavakları71 Yorumla- +1 yıl
Şu beğenmeyenler neden beğenmediklerini açıklasa birde...
+1 yılAtatürkçüler burada kendini belli etmişler dinsiz inançsız ataist deist insanların tamamı Atatürkçü demekki bu yol yanlış bir yol. Atatürkçülük inançsızlığı putperestliğin sembolu olmuş. Puta tapar gibi Atatürke tapmak aklı başında bir insanın işi değildir. Aslında dertleri Atatürke tapmak değil din düşmanlığı yapmak. Maksat amaç sadece bu. Atatürkü arkasına destek olarak alıp İslam düşmanlığı yapanlar cırılsanız geberseniz amuda kalksnız şaha kalksanız bu dine zerre kadar zarar veremezsiniz. Anca yapacağınız ezan okununca havlayan köpeklerin yaptığını geçmeyecek. İstiklal marşımız belli ulusun korkma nasıl böyle bir imanı boğar. Medeniyet dediğin tek dişli canavar. Bu memleket imanın gücüyle alındı. İmanın yoksa geç köşe de otur kimse sana karışmıyor. Ha iş imana savaş açmaya gelirse ne haddiniz ne cesaretiniz yeter. Burası imanın ülkesi müslümanların ülkesi burada hırıstiyanda yaşar yahudide yaşar ama din düşmanı köpekler yaşayamazlar.
123 Yorumla- +1 yıl
Mustafa Kemal'i sevmeyen vatan hainidir. Bu çok açık ve net. Sizin soyunuzdan geliyor böyle her karşıt görüşe ateist dinsiz demek.
- +1 yıl
@savagepanda Mustafa kemali sevip sevmemenin vatan hainliğiyle hiçbir alakası olamaz. Mustafa Kemal bu ülkeyi kendi başına almadı. Mustafa kemalden daha önceleri var. Mustafa kemalden daha çok övülmeyi hak eden padişahlarda var. Mustafa Kemal bu topraklara batının sadece dinsizliğini getirdi. Fabrikaları parayı gücü getirmedi. Üretimi getirmedi. Mustafa Kemal meclis açılış konuşmasında gökten indiği sanılan yasalarla bizim yasalarımızı bir tutmasınlar diyor. Demekki bu adam Müslüman değil Müslüman olmadığını inançsızlığı ı söylüyor. Ben Müslüman olmayan hiç kimsenin yolundan gitmem sevdiğini sevmem. Böyle bir zorunluluğu da yok. Vatan haini sizin gibiler dir. Mustafa kemali sevmemenin vatan hainliği olduğunu düşünmek canım safsatadan başka bir şey değildir.
- +1 yıl
Osmanlı'da bir çok Hıristiyan ve dinsiz padişahlar da vardı. Ayrıca Türk soyu Müslümanlık öncesinde birçok farklı dine mensup olmuştur. Ayrıca Mustafa Kemal ilk Samsun'a çıktığı zaman kalan toprak sadece Osmanlı da ki Trabzon bölgesi kadar di. Yani işgal edilmiş ve düşman eline geçmişti. Bu ülkede yaşayıp bu ülkenin ekmeğini yiyip Mustafa Kemal'i sevmeyen insan bu ülkedeki en büyük vatan hainidir. Bu tartışılamaz. Üretimi getirmedi diyosun. Mustafa Kemal'in üretimi ve fabrikaları yok tü diyorsun. 1924 den 1937 ye kadar toplam 48 fabrika kurmuştur. Tarım yapmadi diyordun. Toprak reformu, 1929 yılında Mustafa Kemal Atatürk döneminde topraksız halka toprak dağıtmayı amaçlayan kanundur. Böylelikle ülke toprakları verimli hale getirilecek ve topraksız köylü kalmayacaktı. ... Toprak Reformu, o dönemdeki adıyla “Çiftçiyi Topraklandırma Kanunu”, 11 Haziran 1945 yılında kabul edildi.
- +1 yıl
Sizin gibi Mustafa Kemal düşmanlarının ağzında bir söz vardır. Sadece tek bir söz. Ateistti. 😂😂😂. Ateist atam Fransa’daki Paris Camii (la MosquÈe de Paris) Atatürk’ün yardımlarıyla tamamlanmış; Japonya’daki Tokyo Camii (Tokyo Jamii Mosque) ise bizzat Atatürk tarafından kendi cebinden hiç bir devlet maddiyatima dokunulmadan yaptırılmıştır Türkiye genelinde ise toplam 7 savaş esnasında yıkılan camiyi baştan yaptırmis Eskişehir de vardı bir tane şu an hatırladığım. Genel olarak tamirat anlamında da sanırım 30 camii kendi cebimden verdiği parayla tamir ettirip devlete bağışlamistir. Ama ney ateist. Size ne kardeş adamın dininden. Keşke zamanında tüm din tüccarlarını assaydi
- +1 yıl
Cahelatinim pisliğinde boğul.
- +1 yıl
Şimdi bu bilgilere yalan felan dersin. Hepsinin sana resmi belgelerini dahi gösterebilirim 😂
- +1 yıl
Atatürk sizin liderleriniz gibi devletin parasıyla restore ettirip kendi yaptirmis gibi her fırsatta dile getirmezmis. Bu yüzden siz herşeyi bilmezsiniz. Ancak gerçek Mustafa Kemal seven insanlar araştırır ve bilir.
- +1 yıl
@savagepanda boş verin kendinizi kandırmayı lozan antlaşma şması ortada türkiyede her şey yasaklanmış. Çıkarttığı hammaddeyi işleyemeyen bir devlet. Bu ülkedeki tek hayin sizsiniz. Bu ülkede hırıstiyan yaşar yaşasında bu ülkede yahudi yaşar yaşasında zerre kadar karşı değilim. A ma bu ülkede hırıstiyandan yahudiden daha tehlikeli insanlar var onlarda din düşmanları Allah düşmanları şeriat düşmanları. Asıl hayin işte o din Allah düşmanları onlar bu ülkenin ekmeğini yerler ama bu ülkeye sinsice düşmanlık yaparlar.
- +1 yıl
@savagepanda ben kimsenin dinine karışmam ister puta tapsın ister öküze tapsın ister ateşe tapsın.
- +1 yıl
@savagepanda cehalet diyorsunuz ya asıl cahil sizsiniz. Allah düşmanlığı yaptığınız için Allah aklınızı almışta ne kadar zavallı kapasitesi ufuksuz olduğunuzu dahi anlayamıyorsunuz. Size bir zavallı olarak bakıyorum acıyorum. Zerre kadar kapasitenin yok hiç birşeyi as nlayamıyorsunuz.
- +1 yıl
Lozan antlaşmasıymis 😂. O çok zeki padişahlarin Mondros ateşkes antlaşmasıni imzaladigini ne çabuk unuttun. Lozan bir zaferdir. Savaş devam etseydi. Kesinlikle sizin o çok zeki padişahlarin imzaladığı antlaşma gibi bir avuç toprak kalırdı elimizde. Siz Osmanlı şak şakcilari hep aynısınız. Bir laf edersiniz. Cevabı suratiniza yiyince köpek yavrusu gibi drama ağlaması yaparsınız
- +1 yıl
@savagepanda ben ilim deryasında yüzüyorumda siz böyle giderseniz bu gidişe devam ederseniz kendi küçüklüğünüzü kabul edip kainatın sahibi olan Allah C. C. Azametini görmez iseniz cehennemin dibinde dize cehaletin pisliğini gösterecekler.
- +1 yıl
Kur'an'ı Kerim'i hiç okudun mu acaba 😂. 7 defa full okudum. Hz Muhammed'in hayatını da çok severek okur ve araştırırim. Haksızlığa karşı susan dilsiz şeytandir diyor. Hz Muhammed. Bahsettiği şeytanlar sizlersiniz. Sizin gibiler her zaman aynıdır. Diyanet başkanı vergi helaldir der. Siz de evet efendim deyip arkasında alkış yaparsınız. Sizin gibi karaktersiz bir müslüman olmaktansa. Dinsiz bif ateist olmak kat be kat iyidir
- +1 yıl
@savagepanda aç biraz kadir mısırlı oğlu dinle kanıtlarının nerede olduğunu söyleyecek görmeye cesaretin varsa.
- +1 yıl
Siz 12 yaşında kız dedeye helaldir. 9 yaşında kız hamile kalabilir diyenlere susarak cennete gidin. Ben buna karşı durarak cehenneme
- +1 yıl
Kadir mısıroğlu gibi kardeşim asla kopeklik etmem. Onlara inanip cennete girmeyi dahi reddediyorum.
- +1 yıl
Siz seve seve tarikatlara ve Mısırlıoğlu gibi pustlarin uşakları olunuz. Ben atamın neferi olarak kalacağım
- +1 yıl
@savagepanda o kadar cahilsin ki karşındaki insanın bir parti taraftarı olmadığını göremeyecek kadar cahilsiniz sizde ben bunu görüyorum her gördüğünüz Müslümanı ak parti li olarak algılıyorsunuz. Sizin İslam anlayışınız bu kadar kıt işte.
- +1 yıl
@savagepanda İstanbulu fatih Sultan Mehmet Han almıştır.
- +1 yıl
@savagepanda sizin 12 yaşındaki kız okulda onun bunun altına yatıp hamile kalıp sonrada Bi tarafına tekmeyi yiyince çok namuslu demi tramp 60 yaşında 20 yaşında kadınla evlendimi medeni. Zengin yaşlı adamların peşinden koşan genç bacım medeni nikaysız kocasının koynuna girmeden önce 10 tane adamın altında yatan kadınlar modern nerede bbu 90 yaşında adam 12 yaşında kız siz kendinizde bu yalana inanmıyorsunuz ama işle maksat laf olsun Bi kaç kelime ezberlemişsiniz bol keşfeden salla.
- +1 yıl
@savagepanda ben kuranı kerimi hiç okumasam haftada bir defa okurum. İlahiyat okuyorum. Ben bu ülkenin diyanetini kendime öncü olarak görmem. Camideki hocalarda hoca olarak görmüyorum. İstisnaları muhakkak vardır sözüm onlara değil. Çoğu namaz memuru hoca değil. Sünneti bilen Allah'ın şeriatine karşı gelemez. Kuran okuyorum diyorsun okumak önemli fakat yaşamadıktan sonra boşuna okuyorsundur. Namaz kılmıyor san okuduğun bişe ifade etmez anlamamışsınız. Sünnet ortada mümin kafire benzemez benzeyemez kafir gibi olmayı savunamaz.
- +1 yıl
@savagepanda kuranı kerim okudun u demişsin ilahiyatı bitirmek üzereyim bunu bir artı olarak söylemiyorum ama bu okulda Arapça dersini de aldım.
- +1 yıl
@savagepanda siz zaten gerçeklere inanamazsınız anca gider ataist leri dinler onların safsatalarına inanırsınız çünkü işinize geliyor. İstediğiniz gibi yaşıyorsunuz karışan yok. Rakısı birası namazsızlık zina fuhuş her şey serbest.
Çok sevdiği ve benimde her dinlediğimde onu hatırlayıp gözlerimin dolduğu şarkıyı
https://www.youtube.com/embed/lu7-w6zZUNs60 Yorumla
+1 yılAtatürk gerçekten küçük zihinlerin algılamayacağı kadar büyük bir lider. Özlemle ve minnetle anıyorum kendisini...
80 Yorumla
u +1 yıliki yıl önce 29 ekimde belediyelerin tweet zinciri ve orada çalan şarkı çok güzeldi onu tekrar paylaşayım
https://www.youtube.com/embed/hWv-lKeOZlk40 Yorumla
+1 yıl50 Yorumla- https://www.youtube.com/embed/xjyDKEncM_0
Mavi gözlü Bozkurt...
50 Yorumla - 50 Yorumla
+1 yılÇanakkale içinde aynalı çarşı
Anne ben gidiyom düşmana karşı60 Yorumla
+1 yıl50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel kalpli
https://www.youtube.com/embed/HbmOtHKKOPI
Aklını kullanabilen
karakterli tüm kızlarımıza da gelsin bu şarkı50 Yorumla"benim de bu dünyadan gidişim memleket sevdasından"
https://youtu.be/J1N73Hmvq8E30 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/IfQM_AGvM10Her dinlediğimde ağlatır!
40 Yorumla
+1 yıl40 Yorumla
+1 yıl20 Yorumla- 30 Yorumla
+1 yılŞunu her dinlediğimde ürperiyorum.
https://youtu.be/Ke6NG28lXao30 Yorumla
+1 yıl20 Yorumla
+1 yıl20 Yorumla- Müzik & Etkinlik konusunda 761 cevap paylaştı.
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/IfQM_AGvM10Ruhun şad olsun ATAM.🇹🇷🇹🇷
20 Yorumla
+1 yıl20 Yorumla- 20 Yorumla
+1 yıl20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen seni hiç görmeden sevdimSesini hiç duymadan hissettimYokluğun belki de ilk hüznümdüAtam sana kavuşmadan özledimVarlığın dağ, taş, deniz ülkemdeSeninle yürürüz geleceğeÇoktan göklere yükselsen deSenin yerin kalbimizde 🎵#seninyolunda
20 YorumlaMüziksiz şarkı olarak düşün..
https://www.youtube.com/embed/CNEnKEzXxhk20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl"Ne güzel de duruyor resmin duvarda, sanki bana gel diyor çok uzaklarda... Soruyorum seni ben bütün kuşlara... Belli ki dönülmeyen uzak yerdesin..." 😢
31 YorumlaAtam’ın çok sevdiğini bildiğim şarkılardan birini armağan ediyorum. Fikrimin İnce Gülü.
30 YorumlaFikrimin İnce Gülü- Hasretinle Yandı Gönlüm- Yiğidim Aslanım- Vardar Ovası
Ruhun şad olsun atam seni çok özlüyoruz..10 YorumlaVardar ovası şarkısını çok severdi Atam o şarkıyı armagan ediyorum mekanı cennet olsun..
50 Yorumla
+1 yılGün geçtikçe kıymeti daha çok bilinen güzel insan büyük lider
20 Yorumla
+1 yılMahzuni Şerif - Sarı Saçlım Mavi Gözlüm
Saygı, özlem ve minnetle anıyorum kendisini.20 YorumlaHaydi bı daha bı daha bı daha hep beraber şarkısı 🤣
20 YorumlaÖlürsem Kabrime Gelme İstemem Ölürsem Kabrime Gelme İstemem Dam üstünde un eler dam üstünde un eler tombul tombul memeler
00 Yorumla
+1 yıl10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAtatürk hakkında bilmek istediğim çok şey var ama her kitaba inanmıyorum kafalarına göre cok şey yazmış olabilirler
20 YorumlaBu kalp seni unutur mu ❤️
Canımıniçi adammm 🇹🇷🤍20 YorumlaZülfü Livaneli'nin PKK taraftarı Selahattin Demirtaşa sevgi ve saygılarını sunması nedir mesela?
20 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/G4FpFpREG_U🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
40 Yorumla
+1 yılHasret - Sema Moritz: Dinlese severdi diye düşünüyorum🎵
50 YorumlaDünyada ölümden başkası yalan şarkısını armağan ediyorum Ata'ma.
50 YorumlaSarı saçlım mavi gözlüm...
60 Yorumla
+1 yılFikrimin ince gülü, Çalın davulları..
51 Yorumla
+1 yılHasretinle yandı gönlüm...
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim bir dinim yok ve bazen bütün dinlerin denizin dibini boylamasını istiyorum. -Mustafa Kemal Atatürk
311 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBilmeyen yok yani.
Senin bilmemene çok şaşırdım çok cahilsin.
Cevap sahibi+1 yıl@albydrop 1926-27 yıllarında Atatürk ile röportaj yapan Grace Ellison, 1928 yılında yayımlanan Turkey Today adlı kitabının 24. sayfasında Atatürk'ün kendisine şunları söylediğini yazmıştır:
"Benim bir dinim yok ve bazen bütün dinlerin denizin dibini boylamasını istiyorum. Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir. Âdetâ halkı bir kapana kıstırırlar. Benim halkım demokrasi ilkelerini, gerçeğin emirlerini ve bilimin öğretilerini öğrenecektir. Batıl inançlardan vazgeçilmelidir. İsteyen istediği gibi ibadet edebilir. Herkes kendi vicdanının sesini dinler. Ama bu davranış ne sağduyulu mantıkla çelişmeli ne de başkalarının özgürlüğüne karşı çıkmasına yol açmalıdır.
Cevap sahibi+1 yıl@albydrop Wikipedia
- +1 yıl
Bunu ATAMIZI kötülemek için mi paylaştın 😂
Cevap sahibi+1 yıl@KaramelizeSoğan Hayır gerçekler bunlar.
- +1 yıl
E nolmuş gerçekse?
Cevap sahibi+1 yıl@albydrop Wikipedia.
Cevap sahibi+1 yıl@albydrop Wikipedia..
+1 yılFikrimin ince gülü
70 Yorumla
+1 yılFikrimin ince gülü
70 Yorumla
+1 yılNe kadar kudurmuş bunlar yaa komiksiniz
Tabikide senden daha güzel-DUMAN ❣️🇹🇷10 Yorumla"Yaşa Mustafa Kemal paşa yasa " 😔😔
40 Yorumla
+1 yılİzmirin kavakları Paşam çok severmiş onu
40 YorumlaYaşa Mustafa Kemal paşa yaşa
42 Yorumla- +1 yıl
Bi slak eksi atmış
Sarı saçlım Mavi gözlüm. 💙💐
40 YorumlaAah ah 'Sarı Saçlım Mavi Gözlüm'..
40 Yorumla- Müzik & Etkinlik konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılGökhan Türkmen şarkılarından ederdim
40 Yorumla Atatürkü sevmem dayatmalara inanmam
30 Yorumla
+1 yılDuman- Senden Daha Güzel Kimseyi Görmedim Ben
30 Yorumla
+1 yılBu kalp seni unutur mu?
30 Yorumla- Devamını Gör (32)
Devamını Gör(77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Müzik & Etkinlik > Sorular > Bu sonsuz günde Atatürk'e hangi şarkıyı armağan etmek istersiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler