ölümsüzlüğünün günüdür 10 Kasım. öncelikle tüm minnettarligimla önünde saygıyla eğiliyorum. sonra çocuğun olarak o güzel ellerinden şefkatle öpüyorum. ölümsüzsün, teksin, yeganesin..🤍❤️
Yarın 10 Kasım.. Atatürk’ü anma gününe hangi notu bırakmak istersiniz?
Atam sen ne bilge bir lidersin savaştığın cehaleti hala bitiremedik hala cahil cahil etrafta nefes alan varlıklar var ve kemikleşmiş artık fikirleri değişmiyor 7 düvel ile savaşılır da cahillerle savaşmak çok zor Atam seni saygı ve özlemle anıyoruz.
Bir milleti yeniden ayağa kaldırıp, tüm yetersizlikler ve tüm imkansızlıklara rağmen umudunu bu milletten hiç kesmeyip, bu ülkeyi yeniden özgürce yaşamamıza vesile olduğun için sana, tüm silah arkadaşlarına ve ekibine yürekten inan o harika nesile minnettarım. Ruhları şad olsun. Mekanları cennet olsun inşallah.
Bizler senin ilkelerini ve ileri görüşünden faydalanarak bu ülke için en doğru kararları vermeye çalışıyoruz. Doğrusuyla, hatasıyla, sevabıyla, günahıyla, eksiğiyle, fazlasıyla halen dimdik ayaktayız. Asla bir hiç uğruna o çabaları o gayretleri sarfetmediniz.
Ölüm yıldönümü gibi gözüksede benim için ilkelerinin ve ülke için gayretlerinin yıl dönümüdür.
Atam kemiklerin sızlamasın seni yok etmek isteyenler var yaptıklarını unutanlar nankörlük edenler var bilinçsiz bir toplum gelecek vaad edemeyen bir gençlik var ama bizde varız ve seni daima yaşatacağız. Gösterdiğin hedefte durmadan yürüyeceğime ant içerim.
Sirenler çalınca ağladım tutamadım kendimi. iyi ki o zamanda geldi ulkeyi kurtardı yoksa afrika ülkeleri gibi olurdu Türkiye. Teşekkür edeceğim ama ne söylesek az gelir onun için 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bugün ruhu için 3 defa kornaya bastım. Siren sesi ile saygı duruşunu kaçırdım. Kazasına fetva arıyorum cemil kılınç hodjadan. Her neyse bir dahaki sefere 3 dakika saygı duruşunda bulunup günaaamı affetmesini ulu önderden arz ediyorum.
Bir insan olduğu unutulmamalı ve objektif olarak doğrusuyla yanlışıyla ele alınmalı. Kimisi resmen tapıyor kimiside resmen şeytan ilan ediyor. Amerikada, George Washington'a bu kadar iyi ya da kötü olarak yüklenmiyorlar.
atam, her ne yaptıysa siz evlatlarının rahatı, refahı ve huzuru için yapmıştır. bunun aksini söyleyenlerin küçük bir kısmı hain büyük bir kısmı ise cahildir.
atatürkü sevmem ingilizin projesidir. Ülkemizin içinde bulunduğu 100 yıllık kısır döngünün nedenidir. İngiliz oyunu.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Başta şeyh said nursi ve Şeyh sait olmak üzere Din yolunda asılan onca masum insanın ruhuna şad olsun vatan için toprağa düşmüş insanların ruhuna şad buna sebep olanların toprağı bol haklarımız bir girsin bin çıksın 🤚