mutsuz olduğumda çıkmayan sesimden çıkmak isteyen sözcükleri dinlemek için mutlu olduğumda duygularımı ifade edeyim diye sıkıldığımda bana eşlik etmesi için... vs vs müzik dinlemek be dizi film gibi değil ki hayatının her anlamında sana eşlik edebiliyor
Kafam dağalsın diye dinliyorum genelde. Bazen çok üzgünsem , bazense çok mutlu olduğumda , bazen sadece dinlemek için aklım müzikde değil ne çaldığını dahi bilmiyorum sadece açıyoru. Müzik dinlemek beni mutlu etmiyo aslında sadece anı geçiştirmek için onu kullanıyorum denebilir aslında. Ben mutlu olmak istediğimde değil , mutlu olduğumda dinliyorum. Herkes için farklıdır tabi ama ben müzik dinleme sebebim çok sevdiğimden felan değil sadece anı yaşamak veya geçiştirmek için bu kadar. Neden bu kadar uzun yazdım bilmiyorum. 🙈
Ben 7 24 müzik dinlerim, yoksa çok sessiz oluyor. Hem eğlenceli açısından, hem duygysal açısından, hem aksiyon istediğim zaman, hemde boş boş oturduğum zaman ses olsun diye. Yani anlayacağın hayatım müzik ile geçiyor 😂😂