Müzik & Etkinlik En sevdiğiniz Bülent Ersoy şarkısı hangisi? Turkish____wolf Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ben "Bir tanrıyı bir de beni sakın unutma" şarkısını seviyorum En sevdiğiniz Bülent Ersoy şarkısı hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
YavrummmBabanNereli Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Bir elimde cimbizzz bir elimde aynaaahh Bir ben bir tanri biliyorItirazim var(Itirazim vari bülent ersoy müslüm gürsesten daha içten söylüyor )En sevdiklerim 1 0 Yorumla
TevfkAydn Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Elbet bir gün buluşacağız. 0 3 Yorumla Turkish____wolf +1 yıl O zeki Müren'in şarkısı Yorumla TevfkAydn +1 yıl Doğru ya ben Bülent Ersoy okuyup nasıl Zeki Müren algıladım bilmiyorum 🤦♂️Bülent Ersoy pek dinlemiyorum 🙂 Yorumla Turkish____wolf +1 yıl Tamam o zaman Yorumla
Alaz_Alaz__ Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Seni dert etmeler. 😀 Bülent Ersoy asla dinlemem. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl penceresiz kaldım anne 0 3 Yorumla Turkish____wolf +1 yıl O Ahmet Kaya'nın şarkısı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl senin gözünde en iyi sanatçı Bülent Ersoy mu Ahmet Kaya mı Yorumla Turkish____wolf +1 yıl Ben Ahmet Kaya'nın bir kaç şarkısını duymuştum çok güzeldi. ama çoğunlukla Bülent Ersoy'un şarkılarını seviyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bir elimde cimbizzz bir elimde aynaaahh
Bir ben bir tanri biliyor
Itirazim var
(Itirazim vari bülent ersoy müslüm gürsesten daha içten söylüyor )
En sevdiklerim
Sefam olsun oooh ohh.
Bi ben bilirim bi Allah mı ne öyle bir şeydi ya
Elbet bir gün buluşacağız.
O zeki Müren'in şarkısı
Doğru ya ben Bülent Ersoy okuyup nasıl Zeki Müren algıladım bilmiyorum 🤦♂️
Bülent Ersoy pek dinlemiyorum 🙂
Tamam o zaman
Seni dert etmeler. 😀 Bülent Ersoy asla dinlemem.
penceresiz kaldım anne
O Ahmet Kaya'nın şarkısı
senin gözünde en iyi sanatçı Bülent Ersoy mu Ahmet Kaya mı
Ben Ahmet Kaya'nın bir kaç şarkısını duymuştum çok güzeldi. ama çoğunlukla Bülent Ersoy'un şarkılarını seviyorum
Geceler..
Biz Ayrılamayız...
Maazallah şarkısı
Beddua