Okurum tabikide. En Severek okuduğum hatta 3 kez okuduğum kitap Deli adlı kitaptı. Güzel bir olay örgüsü vardı. Karakterlerin ilişki düzenleri çok uyumluydu. Aşk anlamında, karakterlerin birbirlerine yaklaşımları bu kadar güzel anlatılabilirdi. Bazı konularda ön yargılarımı yıkmama da neden oldu diyebilirim:-)
2017’de bir kitap almıştım yazarın tam adını hatırlayamıyorum ama kitabın ismi “Deli” idi. Konusu beni çok etkilemişti yalan olmasın 3 kez okudum.. ve her okuduğum da hem duygulanıyor hem de mutlu oluyordum.. şimdi bakınca saçma gelen yerleri olduğunu görünce zamanında nasıl da okumuşum diyorum ama pişman değilim ☺️
O kitabı ilk kez ortaokulda wattpdde okumuştum çok güzel psikolojik bi kitapdi yazarın adı gülsen di hatta evlenip bi oğlu olmuştu en son insta dan takip ettiğim zamanlarda
@dileklerimle evet, küçüklüğünde yaşadığı bir cinsel taciz oluyordu Emre’nin, ileri de babasının da isteğiyle evleniyordu ve korkunç olayın etkileri gösteriyordu kendini.. beni de en çok etkileyen Emre’nin çaresizliğine Elif’in merhameti olmuştu.. bir canlı yayının da Emre karakterinin gerçek olduğunu söylemişti yanlış hatırlamıyorsam
Genellikle wattpad uygulamasına ve ordan çıkan kitaplara olan bir ön yargılar var. Ön yargıların bir kaçı doğru ama wattpad 'dan çok iyi çıkan kitaplarda var, şimdi bir kaç kişi yüzünden iyi kitapları görmezden gelmek olmaz. O yüzden iyi ve kaliteli olanları okuyorum.
Bende pek sevmezdim. Sokak ağzı konuşuluyor, ergenlerin saçma hayalleri der geçerdim. Ama bir gün içime bir yazma isteği doğdu ve bende atıldım. Meğer kalitesiz, saçma sapan kitaplar kadar, altın kadar değerli eserler de varmış.
Herkese tavsiye etmem. İradesine ve kendine hakim olabilen -galiba KS'deki her erkek elenmiş oldu-, yazma ve anlama becerisi bulunanlara tavsiye ederim
Yazılmasına, bir eser ortaya çıkartılmasına saygım olsa da… Psikolojik rahatsızlıklarının olduğunu zanneden ve bunu kaleme alıp belli bir marjinallikle süsleyerek aktarmaya çalışanların yazdığı biryer gibi geliyor. Okumadım ama böyle bir havası var oradan çıkan şeylerin.
şu kötü çocuğun bir kitabı bana hediye edildi ama çakma twilight değil mi? diğerlerini bilmiyorum. wattpad'den after serisinin tamamını okudum. başka hatırlamıyorum. bir de benim wattpadim varken 5 sene önce larry staylinson fanfictions okurdum.