Evet wattpad kitapları okuyanınız vardır ya uygulama üzerinden ya da kitaplarını alıp okuyorsunuzdur. Ama bazıları böyle kitaplar okuyanları ergence bulur. Peki neden ergence bulur anlayamıyorum sonuçta o da bir kitap yani zevk meselesi. Ben de arada okuyorum ve gerçekten güzel kitaplar var. Peki siz watppad kitapları okuyor musunuz?
ben okumuyorum ergence denmesinin sebebi genelde ergenler okuyor :) 14-18 yaş aralığı okuyor ve çok popüler olan kitap karakterlerine aşık oluyorlar gözyaşı döküyorlar aslında saçma bu ama elbette kitaba ağlayan onlarca insan var onların ki daha çok takıntı bence bu yüzden öyle söyleniyor okudukça kendi türünüzü buluyorsunuz ve daha çok edebi metinlere klasikleri kült eserlere yönelim olduğu için eskiden okuduğu ya da hiç okumadığı gençlik dizileri uygulama kitapları saçma ve ergence geliyor
Eskiden çok okurdum ama baya baya azalttım. Ara sıra giriş yapıp Beyza Alkoç’un kitaplarına bakıyorum yalnızca. İnsanların sandığı gibi Wattpad’deki bütün kitaplar ergence değil, aralarında gerçekten güzel olanlar da var.
kitap dediğin sey sanattır edebiyattır. okuduğun kitap bilim matematik fizik kitabi dahi olsa edebi bir eserdir. yazarın anlatım tarzı kurduğu cumleler betimlemeler benzetmeler yaptığı olay örgüsü verdiği mesajlar bir edebi eser niteliği taşımalı. ben wattpat "kitap"larını edebi bir eser olarak görmuyorum. okumusluğum var mı? var bir hikaye okumustum. başka da okumadım. cümle kurmayı bilmeyen insanlar kitap yazmaya çalışmasın.