Müzik & Etkinlik King crimson mi daha iyi yoksa pink floyd mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor progcular gelin hele buraya :d bence king crimson bi tık ağır basıyor. King Crimson pink floyd Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç King crimson mi daha iyi yoksa pink floyd mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
elsematters Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl The dark side of the moon albümü varken karşılaştırmak biraz ilginç, tabi saygı duyuyorum 1 3 Yorumla Soran +1 yıl the dark side of the moon albümünde bi money var bir de the great gig in the sky :d ama in the wake of poseidon öyle mi ahahha Yorumla elsematters +1 yıl Ashshhs sen dumana geri dön, bekle dedi gitti falan dinle xd Yorumla Soran +1 yıl ıyyy yok kardeşim kalsın arabesk sevmiyorum. ;) Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl KS'de boyle sorular gormek ne guzelmis. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl bilmeyenler varmış ben asıl ona şaşırdım :D Yorumla
nddnbnjj Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Bunlar ne ya 0 6 Yorumla Soran +1 yıl ciddi mi bu soru? 😅 Yorumla nddnbnjj +1 yıl Evet yani bilmediğim bir şey 😓 Yorumla Soran +1 yıl dostum o halde çok boş bir yirmi beş yıl geçirmişsin. sana beş posta in the court of the crimson king yazıyorum. Yorumla nddnbnjj +1 yıl Peki teşekkürler ederim. Bir şey rica etmek istiyorum profilimde iki soru var acaba onları cevaplamanız mümkün mü? Yorumla Soran +1 yıl ilişki doktoru değilim özür dilerim. :( Yorumla nddnbnjj +1 yıl Peki teşekkür ederim yinede güzel günler diliyorum. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
The dark side of the moon albümü varken karşılaştırmak biraz ilginç, tabi saygı duyuyorum
the dark side of the moon albümünde bi money var bir de the great gig in the sky :d ama in the wake of poseidon öyle mi ahahha
Ashshhs sen dumana geri dön, bekle dedi gitti falan dinle xd
ıyyy yok kardeşim kalsın arabesk sevmiyorum. ;)
KS'de boyle sorular gormek ne guzelmis.
bilmeyenler varmış ben asıl ona şaşırdım :D
king crimson daha iyi
Bunlar ne ya
ciddi mi bu soru? 😅
Evet yani bilmediğim bir şey 😓
dostum o halde çok boş bir yirmi beş yıl geçirmişsin. sana beş posta in the court of the crimson king yazıyorum.
Peki teşekkürler ederim. Bir şey rica etmek istiyorum profilimde iki soru var acaba onları cevaplamanız mümkün mü?
ilişki doktoru değilim özür dilerim. :(
Peki teşekkür ederim yinede güzel günler diliyorum.
pavlov's dog