Müzik & Etkinlik Pandemiden sonra hangi ünlünün konserine gittiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Konserler başladı ben dün Tan Taşçı'nın konserine gittim. Siz kimin konserine gittiniz? Bir de konsere giderken korkuyor musunuz kalabalık diye? Pandemiden sonra hangi ünlünün konserine gittiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Korıdorlar Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 307 cevap paylaştı. İşlerden dolayı öyle bir şansım yok maalesef. Aslı Güngör konserine gitmek isterdim. 0 0 Yorumla
___Güneş__ Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Gitmedim henüz. İlerleyen zamanlarda kafama göre birisi gelirse buraya giderim. 0 0 Yorumla
massalizm Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Gitmiyorum konserlere, gereksiz kalabalıklardan nefret ederim.. Hele ki böyle bir ortamda 0 0 Yorumla
bebek97 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Hiçbirineee 😂 gitmiyorum istiyorum ama düşünüyorum da gidecek kimsem yok param yokk 🙄 0 0 Yorumla
pumpkindaly Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 82% +1 yıl Hiçbir ünlüyü sevmediğim için gitmedim konsere 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İşlerden dolayı öyle bir şansım yok maalesef. Aslı Güngör konserine gitmek isterdim.
Gitmedim henüz. İlerleyen zamanlarda kafama göre birisi gelirse buraya giderim.
Gitmiyorum konserlere, gereksiz kalabalıklardan nefret ederim.. Hele ki böyle bir ortamda
Hiçbirineee 😂 gitmiyorum istiyorum ama düşünüyorum da gidecek kimsem yok param yokk 🙄
Hiçbir ünlüyü sevmediğim için gitmedim konsere
Konser mi? O ne demek? 😃😃
pandemi de yıldız tilbe konserine gittim
Oncede sonrada gitmedim 😄
Yıldız tilbeeee ♥️♥️
Daha gitmek nasip olmadı
Hiçbiri
kurt cobain
zakkum🥲
Gitmedim