Kültür & Sanat En son kimin konserine gittiniz ve nerede oldu? pembesandık Takip Et Xper 3 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Harikaydııı 🤘🏻👀🤘🏻Gitmeyenler kimin konserine gitmek isterdi? Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 😊🤘🏻 En son kimin konserine gittiniz ve nerede oldu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Doktorkedii Takip Et Master Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Mor ve Ötesi’ne gittim en son. Hayko Cepkin’e de aşşırı aşşşırı gitmek istiyorum 1 1 Yorumla pembesandık +1 yıl Çok iyiydi. Mini konseri böyle güzel geçtiyse geniş caplisini düşünemiyorum Yorumla
Whell Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 39% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 421 cevap paylaştı. En son pilli bebeğin konserine gittim eski üniversiteye gelmişti 1 0 Yorumla
SenDelisinn Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl MaNga'ya gitmiştim. Nerede olduğunu söylemeyeyim :D 1 0 Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl En son Emre Aydın konserine gitmiştim. Ama Taladro konserine gitmek isterim. 1 0 Yorumla
Nobdymr Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Keşke ben de haykoya gidebilsem ☹️😭😎 0 6 Yorumla pembesandık +1 yıl Gitmeye başladın mı devamı geliyor. Yorumla Nobdymr +1 yıl Daha gidemedim dur yahu. Büyük şehirde yaşamıyorum ben :)) Yorumla pembesandık +1 yıl Hem seyahat et hem konsere katil bir taşla iki kuş misali 😄 Yorumla Nobdymr +1 yıl Davet edin de geleyüm 😂 Yorumla pembesandık +1 yıl Peki 😂 Yorumla Nobdymr +1 yıl Sonra görüşelim. Hayko cepkin 😝 Yorumla
Kominikeysinn Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl 2 hafta önce madrigali kaçırdık 🤦♂️ 0 0 Yorumla
Sneapy Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Konsere gitmeyen ben :') 0 1 Yorumla pembesandık +1 yıl Gidilmeli Yorumla
ZEEYNEEPİİZM Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Hiç konsere gitmedim 0 1 Yorumla pembesandık +1 yıl Umarım bir gün gidersin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Mor ve Ötesi’ne gittim en son. Hayko Cepkin’e de aşşırı aşşşırı gitmek istiyorum
Çok iyiydi. Mini konseri böyle güzel geçtiyse geniş caplisini düşünemiyorum
En son pilli bebeğin konserine gittim eski üniversiteye gelmişti
MaNga'ya gitmiştim. Nerede olduğunu söylemeyeyim :D
En son Emre Aydın konserine gitmiştim. Ama Taladro konserine gitmek isterim.
Keşke ben de haykoya gidebilsem ☹️😭😎
Gitmeye başladın mı devamı geliyor.
Daha gidemedim dur yahu. Büyük şehirde yaşamıyorum ben :))
Hem seyahat et hem konsere katil bir taşla iki kuş misali 😄
Davet edin de geleyüm 😂
Peki 😂
Sonra görüşelim. Hayko cepkin 😝
yirmi yıl önce müslümnkine gitmiştm
2 hafta önce madrigali kaçırdık 🤦♂️
Konsere gitmeyen ben :')
Gidilmeli
Hiç konsere gitmedim
Umarım bir gün gidersin