🐾Herkese selaaam🐾bu ara sizi çok yükselten enerjinizi arttıran şarkılar var mı? Varsa adını ya da kendisini benimle paylaşır mısınız? Ben bu ara I wanna be your slave şarkısına özellikle ve sözlerine takılmış durumdayım , kedişli mor kulaklığımın hatrına soruyu beğenin önerdiğim şarkıyı da dinleyinnn😂😅🎧🎶😊
Ben duyguları da çok nirvana da yaşayan bşr tipim. Bir kaç şarkı atıyım hemen. 😏😏
Not: bu liste uzun bir süreç sonucunda oluştu. Bir anda olan kopyala yapıştır gibisinden değil yani 😁😁🤘
* işareti olanlar daha fazla etkileyen parçalar 🤪🤪
Qveen herby - sugar dady *Lil nas x - MONTERO *Major lazer - come on to me *Jason derulo - swalla ATB - your love *Pop smoke - what your know bout love *Pop smoke - for the night Travis scott - goosebomps *Masked wolf - Astronaut in the ocean Black eyed peas - girl like me *Hippie sabotage - devil eyes Doja cat - like you *Miley cyrus - 23 *Slim thug - click clack
. Elektro house deep house bi ara cok dinlerdimde artik pek sarmiyor yani bikkinlik flgeldi diye bilirim. Gece hayatinda cok calistim night clublarda. Ama bu baralar sadece R&b ve turk rap dinliyorum enerji ve motivasyon bakimindan iyi sariyolar