Müzik & Etkinlik Dans sarkisi önerisi? Mesajatinsorumvar Takip Et Xper 1 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 1 ay sonra düğünüm var duyulmadık ya da az duyulan herkeste olmayan değişik duygusal dans sarkisi istiyorum?Öneri? Birde ilk gun ne giysem? Güncellemeler+1 yıl Gelim ve damatin dans ettiği anlamli şarkı ya da pasta kesmek icin disko şarkısı ya daa ilk giris muzigi Güncellemeler+1 yıl Mehcap diye hir kullanici vardi onu nasil bulabilirim Dans sarkisi önerisi? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
alih1297 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Nasıl bir tür oyun havası oryantel veya disko sarkilarindan ya da piste gelin damat çıkmalı şarkı mi 0 6 Yorumla Mesajatinsorumvar +1 yıl Gelin damat ilj giriste dans ettigi sarki Yorumla alih1297 +1 yıl Dur dusinim Yorumla alih1297 +1 yıl Çok şükür bin şükür seni bana verene Allah'ım cildircam bu şarkıya gıcık oldum Yorumla alih1297 +1 yıl Fikrimin ince gülü bilindiktir ama çok nadide ve eski bir parçadır ve düğünlerde hiç gormedim Yorumla Mesajatinsorumvar +1 yıl Ben görmüştüm tesekur ederim yined3 Yorumla alih1297 +1 yıl ☺️ mutluluklar Yorumla
Acilkodu034 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl DJ sneak taki taki remix versiyonları var güzel 1 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 2,1b cevap paylaştı. Adele hello😂😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Nasıl bir tür oyun havası oryantel veya disko sarkilarindan ya da piste gelin damat çıkmalı şarkı mi
Gelin damat ilj giriste dans ettigi sarki
Dur dusinim
Çok şükür bin şükür seni bana verene Allah'ım cildircam bu şarkıya gıcık oldum
Fikrimin ince gülü bilindiktir ama çok nadide ve eski bir parçadır ve düğünlerde hiç gormedim
Ben görmüştüm tesekur ederim yined3
☺️ mutluluklar
DJ sneak taki taki remix versiyonları var güzel
Erik dalı. Hiçbir düğünde duyamazsın.
Adele hello😂😂