Bana önerebileceğiniz bir kitap var mı?
Ama bu kitap bir domino taşı değerinde olsun. Onu okudukça diğer kitapları da okuma isteği uyansın içinde.

Sizi bilmiyorum beğenir misiniz ama babam bana küçükken bir roman hediye etmişti 10 yaşlarında falandım inanın o kitabı akabinde 4 defa daha okudum sonra kendim büyüdüğüm zaman diğer serilerini satın aldım. Kitabın adı Şeker Portakalı diğer serileri Güneşi Uyandiralim, Delifişek ben aşığım o kitaba şiddetle tavsiye ederim.
Şeker portakalı bizim evde vardı galiba. Okumaya başlarım o kadar etkiliyse :)
Perfect 👌 😎
Ek olarak Adolf Hitler Kavgam da okumalısınız😅
O otobiyografi mi oluyor?
Evet siyasal bir otobiyografi kitabı ama hoştu bana göre
Listeye aldım 🤓
Okey 😊
Bu kişiden kişiye değişir ki bana polisiye tarzında bir kitap okumayı sevdirmisti sana da belki psikolojik, spiritüal kitaplar okumayı sevdirir bilemeyiz. bunu ancak sen bilebilirsin. Senin ilgi alanlarin neler hangi konular ilgini çeker önce bir kendini tanı neleri sevdiğini ilgini çektiğini keşfet sonra o konularla ilgili kitaplar edin. Sonrasında emin ol çok seveceksin kitap okumayı 🌼🌼
Teşekkürler
kurgu olan kitaplar genelde bu etkiyi yaratıyo. bende ve tanıdığım kitap okumayı seven insanların çoğunda bu şekilde başlamış. fantastik evren yaratımları, seni içine çeken, kurgunun içinde yaşatan kitaplar okuma hevesini canlandırıyo
İnsandan insana göre değişir sanırım. Bu arada ben film ve dizi de izlemiyorum acaba bu bir sorun mu?
ben de izlemiyorum. bi şeyler izlemek beni çok bayıyo... ama kitap okumayı çok seviyorum.
Umarım bende çok severim 🙁
bilim kurgu seviyosan ben labirent i çok sevmiştim çok akıcı film izliyo gibi ama set 5 kitaptan oluşuyo🥺 eğer duygusal olması senin için sorun olmıycaksa da incir kuşları kitabı var bi günde bitirmiştim ama baya üzücü,
Cevap
5Cevap
Küçük Prens, Simyacı başlamak için güzeldir. Samed Behrengi'den de okuyabilirsin
Küçük Prensi hep duyuyordum. Okumanın vakti gelmiş demek. 😅
Şeker portakali
Hayvan ciftligi
sebahattin ali kitaplari
Sebahattin Ali diye yazarımız mı var? 😅
Pardon sabahattin ali. Evet en sevdigim yazardir kendisi
Özel isimler büyük harfle başlamıyor muydu 😵
Taam kardesim taam Tdk baskani degilm ben k. b
Cumlenin sonuna soru isareti koymaliydin😏
Benim hatam çok fazla kitap okumadığım için. İmla kurallarını çok bilmiyorum 😏
Bu konuda sizin için yol gösterici nitelikte olduğunu düşündüğüm benceme bir göz atmanızı tavsiye ederim..
Kitap Önerilerim
Fareler ve insanlar, küçük prens, beyaz diş,
Charlie'nin Çikolata Fabrikası (bunu küçükken çok okuyordum çok güzeldi), çizgili pijamalı çocuk, deli kurt, kürk Mantolu Madonna, bir idam mahkumunun son günü, tanrının formulü, sefiller, ölü ozanlar derneği, sol ayağım, içimizdeki şeytan
Ayy daha bir çok güzel kitaplar var aklıma bunlar geldi ama bunlar da çok sarıyor
Mistik konulara meraklıysan derin dünya devleti müslüm ince oku
korku seviyorsan hp lovecraft edgar allan poe ve stephan king oku
Babil'de ölüm, İstanbul'da aşk akıcı ve çeken bir kitaptır. Lakin zevkler değişken dir
Bana okuma alışkanlığı kazandıran kitap Simyacıydı pişman etmez...
Siyah kan ve uçurtma avcısı. Film tadında, yeni başlayacaksan güzel adım olabilir.
Polisiye oku bence sğrikleyici çünkü agatha diye bi adam var onun kitapları hep polisiye tarzı çok satanlardan alıp pkumaya başla bemce
Ben kitap sektöründeyim sana önerebillmem için nasıl yaşadığın nelere önem verdiğini bilmem gerek
Kürk Mantolu Madonna kesinlikle tavsiye ederim
Stefan zweig-satranç, bir bilinmeyen kadınin mektubu ve onun kitaplari kisa ve akici
Fantastik kitaplar ile başlayabilirsin. Hava Uyanıyor serisi Harry Potter, Grisha serisi
Martin Eden gerçekten...
Listeye eklendi ! Martin Eden'i yazar sandım 😅
Bayılacaksın emin ol. Zaten bir kişi ancak o kitapla okumaya başlayabilir, kitap hiçbir şey bilmeyen bir gemicinin kendini geliştirmeye başlamasını falan anlatıyor.. Spoiler vermeyeyim ama aşk bir kitap. 50 sayfa oku zaten daha bırakamazsın
Teşekkürler.
rica ederimm
Jules Verne tum eserleri 🤗
Sherlock holmes
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?