Ev & Yaşam Mutfak tezgahınızın üzerinde kahve makinesi var mı? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Bazıları hiçbir şey koymuyor tezgaha ama ben kahve makinesinin görüntüsünü dekor olarak seviyorum. Mutfak tezgahınızın üzerinde kahve makinesi var mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Benim yok maalesef cattle var ama 1 0 Yorumla
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Kahve makinesi kullanmıyorum ama o makinelerin yaptıklarını kendim yapıyorum sadece süt köpürtücü mikserim var 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Pilli mi Yorumla skxmen +1 yıl Evet o küçük olanlardan Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl İstediğim kadar kalın köpük yapmıyor Yorumla skxmen +1 yıl Uğraşmak gerekiyor biraz Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl + ketıl var. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Hoş duruyor ikili olarak da Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Daha klasik usullerle yapıyorum ben kahveyi. Kahve makinesi yok. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Benim yok maalesef cattle var ama
Kahve makinesi kullanmıyorum ama o makinelerin yaptıklarını kendim yapıyorum sadece süt köpürtücü mikserim var
Pilli mi
Evet o küçük olanlardan
İstediğim kadar kalın köpük yapmıyor
Uğraşmak gerekiyor biraz
Hoş duruyor ikili olarak da
Daha klasik usullerle yapıyorum ben kahveyi. Kahve makinesi yok.
Kahve makinem yok
Var şimdi kahvemizi içiyorum
Yok...
Yok.
Yook
koyuyorum