Ev & Yaşam 13 gü Evinizde kahve makinesi var mı? mihribann_95 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Kapsül ve türk kahvesi makinesi kullanıyorum. Cezve varken diğeri artık bana gereksiz gibi geliyor. Var Yok Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Evinizde kahve makinesi var mı? Görüş Yaz 14 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AyzTmrFenomen Takip Et Yoda Yaş: 24 13 gü Ev & Yaşam konusunda 455 görüş paylaştı. Evet kahve makinam var. 0 0 Yorumla
StarWarsPrensesi Takip Et Bilge Yaş: 34 , eig 100% 13 gü Türk kahvesi makinesi var, cezvede köpükle kim uğraşacak sjcjxj 0 0 Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 26 , eig 99% 13 gü Ev & Yaşam konusunda 536 görüş paylaştı. Kivi'nin cezveli kahve makinesi var ama kahveyi ocakta cezvede yaparım. 0 0 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 27 , eig 37% 13 gü Her türlü kahve makinesi var cünkü benim en büyük zevkim kahve içmek 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eig 100% 13 gü Aslında ben klasik cezveciyim… :) bu yaz hediye geldi… 0 0 Yorumla
Cann3131 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 13 gü Evde tek olduktan sonra kahve makinesi olsa ne yazar 😂 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 13 gü Ev & Yaşam konusunda 1,5b görüş paylaştı. Yok maalesef 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
Evet kahve makinam var.
Türk kahvesi makinesi var, cezvede köpükle kim uğraşacak sjcjxj
Kivi'nin cezveli kahve makinesi var ama kahveyi ocakta cezvede yaparım.
Her türlü kahve makinesi var cünkü benim en büyük zevkim kahve içmek
Aslında ben klasik cezveciyim… :) bu yaz hediye geldi…
Evde tek olduktan sonra kahve makinesi olsa ne yazar 😂
Var bizimkiler Kahveci , ben çaycı
Hayır annem sevmiyor almıyor
Yok maalesef
Hayır yok
Cezve var
Yok..
Var ya
Yok maalesef.