Mutfak dolabı yaptıracağız ama kiracı çıkmıyor. Ne yapmalıyız?

2 ay sonra düğünüm var nisankimin evinde hala kiracı oturuyor çıkmıyor yılı dolduğu halde sürekli 10 15 gün sonra çıkıcam diyip duruyor ama çıkmıyor ayrı dert

Mutfak dolabı yapicaz bugün kaynanamla gittik usta ölçüm aldı falan ben beğenmedim fikrimi soyleyince küsüyor kaynanam masrafa girmemek için hemen kötü dolabı yapicak kadın akşam seni ariyacam dedi ustaya eşimle konusuyon dedi nişanlım bana ankastre set alicaz dedi kaynanam hayır almicaz olmaz diyiyor bende onlara güvenerek fırın. Almadım suandada param yok nasıl Alicam

Evim zaten aşırı küçük onun stresi var üstümde zaten Kaynanam ucuz olsun diye en kötü mal yaptiricak suanki kiracı iğrenç pis birisi kaynanam onların havalandirmasini kullanirsin onu yeni aldık dedi mutfak için ben o pis kiracı kadının hiç birşeyin istemiyorum

Nişanlım nişan öncesi bana mutfak sen nasıl istersen öyle olucak parkeler yenilenicek balkon genistiricez vb çok sey dedi ama kaynanam hiçbir şey yapmicak sinirden burnum kanıyor sabahtan beri

Nişanlıma yazdım seninle konuşmam lazım sana içini dokmem lazım diye yazdım umarım birşeyler yapar

Güncellemeler
+1 yıl
Dün akşam beni aradı nişanlım ben ona yazmıştım ailen beni görmezlikten geliyor diye
Telefonda bana sen ailme öyle bir şey diyemezsiniz onlar herşeyde senin fikrini aldı benim ailem senin ailen ailem için herkesi karşıma alırım kaşınıyorsun bazen bu eekilde d cam ederse anlasamayiz biz hergun böyle kavgami edicez 2 ay sonra düğünümüz var biz evlenince kedi köpek gibi sürekli kavga ederiz falan dedi iyi geceler dedi kapattı
Bugün ne ben ne de o yazmadı. Aradım açmadı şuanda istragramda aktif
Mutfak dolabı yaptıracağız ama kiracı çıkmıyor. Ne yapmalıyız?