Dekorasyon olarak genelde asılı vaziyette sevseler de ben dolap içinde daha iyi olur diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Dekorasyon olarak genelde asılı vaziyette sevseler de ben dolap içinde daha iyi olur diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Bence asılı olarak durması daha iyi olabilir yani ben o şekilde dekoratif buluyorum mesela dolapta olduğu zaman çok karışıyor çünkü maalesef. ama kişiye göre değişir tabi ki de. Kolay Erişim Asılı tutulan kepçeler, ihtiyaç duyulduğunda hızlı ve kolay bir şekilde erişilebilir.
Daha Az Yer Kaplar Mutfak tezgahının üzerine monte edilen bir askı, dolap içinde yer kaplamaz ve tezgahın daha düzenli görünmesine yardımcı olabilir.
Dekoratif Güzel bir askı sistemi veya duvara monte edilen askılar, mutfakta dekoratif bir öğe olarak da kullanılabilir.
Ancak, dolapta saklamanın bazı avantajları da şunlar olabilir..
Daha Fazla Alan: Mutfak tezgahının üzerine monte edilen askılar, tezgah alanını kısıtlayabilir ve dolaplarda saklanarak daha fazla çalışma alanı sağlayabilir.
Daha Temiz Bir Görünüm: Dolap içinde saklanan kepçeler, tezgah üzerinde daha temiz ve düzenli bir görünüm sağlayabilir.
Toz ve Kirden Koruma: Kepçelerin dolap içinde saklanması, üzerlerine toz ve kir bulaşmasını önleyebilir. mutfakta kepçelerin asılı mı yoksa dolapta mı olması insanların kişisel tercihine bağlıdır tabi ki de.. Kullanım alışkanlıklarınızı ve mutfak düzeninizi göz önünde bulundurarak en uygun seçeneği seçebilirsiniz.
Kepçelerin mutfakta nerede saklanması gerektiği konusu bazen tercih meselesi olabilir, ancak genel olarak mutfak tezgahında asılı olmaları veya dolapta saklanmaları en yaygın yöntemlerdir. Bununla birlikte, bazı faktörleri göz önünde bulundurmak faydalı olabilir:
1. Hijyen ve kolay erişim: Kepçeleri kullanışlı bir şekilde saklamak ve kolayca erişilebilir olmasını isteyebilirsiniz. Mutfak tezgahında asılı tutmak, kepçelere hızlı bir şekilde erişmenizi sağlar ve yemek pişirirken daha pratik olabilir. Ancak, mutfak tezgahı genellikle birçok farklı yiyecek ve eşyanın temas ettiği bir alan olduğu için hijyen konusunda dikkatli olmanız önemlidir.
2. Mutfak düzeni: Mutfak tezgahında fazla eşya olmasını önlemek ve temiz bir görüntü sağlamak istiyorsanız, kepçeleri dolapta saklamak daha iyi bir seçenek olabilir. Bir kapaklı kapta veya bir mutfak eşyası saklama düzenleyicisi gibi uygun bir alanda kepçeleri saklayabilirsiniz.
Sonuç olarak, nerede saklayacağınıza karar verirken kendi tercihlerinizi ve mutfak düzeninizi dikkate almanız önemlidir. Kepçelerin hijyenik kalmasını sağlamak ve mutfakta kullanımınızı kolaylaştırmak için uygun bir yöntem seçebilirsiniz.
Ne güzel bir cevap bu böyle 😍
Cevap
3Cevap
Kızımla bu konuda anlaşamıyoruz.
Ben basit bir askılık aldım. Mutfak Dolabının alt tarafına Fayans kısmına yapıştırdım. Ben askıya sıralıyorum kızım ise kepçe ve diğer aksesuarları kendi silindir şeklindeki kutuya koyulmasını istiyor.
Ben duvarda asılı durmasını seviyorum. Kızım da toplu, bir arada olmasını seviyor. Kazanan O...
Toplu olması daha güzel aslında. Kaç yaşında kızınız
Büyükmüş epey
Sade dekorasyon sevdiğim için tezgahın üstünü boş tutuyorum. Dolabın içine kalması daha hijyenik ayrıca.
Koca bir şeyin içinde. Asıyordum ben anam gördü olmaz böyle dedi o uzun şeyi verdi 😂
Asılı olan bulaşıklara tozun bulaşma ihtimali daha yüksektir o yüzden ne kadar kapalı o kadar iyi.
Çekmecede dursun asmaya ne gerek var
Bence de
Dolapta kalsn kimse görmesn ıvır zıvırları
Bence bırak dağınık kalsın en rahatı 😅
Mutfakta duvarda asılı olan tavaymiş kepçeymiş oymuş buymuş nefret ederim
Dolapta olmalı 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?