Alışveriş & Hediyeler 22 gü Çeyizde bu tarz mutfak eşyaları olmalı mı? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 108 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Sizce hoş duruyor mu?. #TeknolojininEvHali Çeyizde bu tarz mutfak eşyaları olmalı mı? Cevapla Çeyiz Soruları Eşya Soruları Eşya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 22 gü Yeni gelinin tatlı telaşı bir ay sürer sonra da çöpe gider 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Kendisine zamam ayırmak istediği anlar olacaktır Yorumla
SivisPacemParabellum Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 22 gü Komple çeyiz olmamalı! Bu ilkel ve saçma sapan evlilik geleneğinin derhal tarihin tozlu raflarına mahkûm bırakılması gerekiyor. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Biz memnunuz çeyizden 🤣🤣 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 22 gü Yani pek benlik değil lakin tatlış şeyler pembiş pembiş💖 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Evet insan kıyamıyor
m isabella181919 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% 22 gü Çocuklarım olduktan sonra bu tarz şeylere mutfağımda yer verebilirim. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Mutfağı sevdiriyor bu eşyalar Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 22 gü Yumurtadan ziyade krep için harika. Denk gelirse alırım ben 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Ben de alırım bayıldım Yorumla
nssaymn Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 22 gü sundan kocama yemek yapmazsam banada yaziklar olsun o derece jsososso 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Ama kabul et beğendim Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Beğendin * Yorumla nssaymn 22 gü iviiit Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Buna sevindim Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 22 gü Evcilik oyunu gibi… 🙃 Zevk meselesi ama benim tercih edeceğim bir şey değil… 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Çocukların olduğunda onlar için kullanabilirsin. Çok seviyor çocuklar Yorumla _Queenn_ 22 gü Aklımda bulunsun… 🙃🌟 Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Tabii olmazsa bana hediye edersin, ben pek severim 😬 Yorumla
diamond9696 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 22 gü Görüntü olarak güzel ama malzeme kalitesi daha önemli 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Evet görüntüsü öok tatlı Yorumla
Geiltoy Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 93% 22 gü Kocasının attıgı ilk dayakda, karılar kalpli tavayı kafasında kırar.Fazla kalp, huzur bozar 😆😆😆 0 3 Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Şiddet olmasın lütfen karşıyız Yorumla kumralice000 20 gü Kocasının attığı ilk dayakta mı? Kendınızce espri yapmıssınız sizi anlayabılıyorum ama böyle durumlar normal degıldır hıc bır zaman normallestırmeyelım. Dayagın ilki sonu yok her türlü şiddete hayır diyoruz. Yorumla Geiltoy 20 gü @kumralice000Hayat bir tiyatro sahnesinden bakmış vede gülmüşdüm.Şiddete herkes hayır diyor ama nedense yapmadanda duramıyor Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 22 gü Yeni gelin sunumu yapılır bunlarla 😂 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Yapılır evet 🤣🤣 Yorumla
ipek20s Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 22 gü Tatlı bence olmalı #TeknolojininEvHali 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Evet oyuncak gibi değil mi Yorumla
leyla2100000 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 98% 22 gü Olmali bence cok tatli ben alirim 1 8 Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Ben de alırım ben de böyle süslü şeyleri sevenlerdenim Yorumla leyla2100000 22 gü Mutfak esyalari cok seviyorum bu tarz mutfak dekoru ilerde dusunuyorum evlenirsemhttps://images.app.goo.gl/asWvKJbav1wm5z8E8 Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Çok güzel bunu nasıl yükledin buarada Yorumla leyla2100000 22 gü Nasil resim mi Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Evet resmi Yorumla leyla2100000 22 gü Linkini kopyaladim Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Ben foto sitesi sandım çok ilginç geldi Yorumla leyla2100000 22 gü Yok degil. pinterestten normal resim kopyala ypstir yqptm burada Yorumla
kafkass31 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 22 gü He bak bu olabilir, en azından estetik var 😄 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Estetik desen var Yorumla kafkass31 22 gü Evet önemli bir şey o da Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Tabii ki de Yorumla
ladycurio Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 95% 22 gü Yok yaa sevmem böyle şeyler 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Aslında tatlış. Yorumla ladycurio 22 gü Tatlis ama tatlı olduğu için mutfakta fazla yer kaplar fazla eşya gereği yok 😅Ben sade seviyom Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Büyük mutfağın olursa hiç problem olmaz :) Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 22 gü Kullanışlı değil 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Kalp omlet yapılabilir Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 52 , eic 99% 22 gü Alışveriş & Hediyeler konusunda 321 cevap paylaştı. Güzel değişik renk ve tipler olur 1 5 Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Ben de severim böyle farklı ürünleri Yorumla Hadiiyani 22 gü Güle güle kullanın değerli arkadaşım Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Henüz bundanım yok, olur umarım Yorumla Hadiiyani 22 gü Olur arkadaşım hersey gönlünce olsun Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Yirim, teşekkürler 😍 Yorumla
Sözlerin_prensesi Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 22 gü Bence kullanışlı şeyler alınmalı 1 6 Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Bu da tatlı duruyor ams kenarda dursa da olsun isterdim Yorumla Sözlerin_prensesi 22 gü Böyle şeyler için sıkıntı olmaz bence yemek yapmak ya da bir şeyler hazırlamak daha zevkli oluyor 😃 Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Bunda pankek falan düşünsene onlar hoş olur Yorumla Sözlerin_prensesi 22 gü He bulaşık çıkmaz bu sayede 😃 Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Tabii yapışma da olmuyorsa mis Yorumla Sözlerin_prensesi 22 gü Onu bende bilmiyorum 🤣 Yorumla
BuOlsa Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% 20 gü Coook sirin ama gerekli'mi iste o ayri bisey ☺️ 0 0 Yorumla
Akangözyaşı Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 22 gü Bence çok hoş.. 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Ben de sevdim Yorumla Akangözyaşı 22 gü alalımm o zaman🌸😄 Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Alalım kuzu 😍 Yorumla Akangözyaşı 22 gü 🌸🌸🤗 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 22 gü Fena olmaz 1 6 Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Olmaz tabii çok da cici duruyor Yorumla Sağlıkcı023 22 gü Evet rengide tam şenlik🙂 Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Erkekler hiç sevmez pembeyi Yorumla Sağlıkcı023 22 gü Evet haklısın mavi benim rengim Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Mavi candır Yorumla Sağlıkcı023 22 gü Kesinlikle🙂 Yorumla
Superhero1453 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 22 gü Olabilir tabi neden olmasın 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Tabii ki Yorumla
buzzzgibikarpuzz Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% 22 gü Ay çok gereksiz 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Deme öyle, 😬 Yorumla buzzzgibikarpuzz 22 gü Ivır zıvır sevmem 😅 Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Ben de ama bu başka şimdi Yorumla
Beklenen_şarkı Takip Et Xper 5 Yaş: 22 22 gü Kaliteliyse neden olmasın 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Kalitelidir herhalde Yorumla
cglakinin Takip Et Xper 7 Yaş: 18 , eic 97% 22 gü Güzel 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Aynı fikirdeyim Yorumla
pembeboyalıodam Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 22 gü Cok tatlı ama 💗🎀 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Ben de pek sevdim Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 22 gü Alışveriş & Hediyeler konusunda 520 cevap paylaştı. olmalı 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Bence de olursa güzel olur Yorumla
kalpexoldu Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 22 gü Bu ne ya 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Neden ki :) Yorumla kalpexoldu 22 gü Oyuncak gbı furuo 😄 Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Evet öyle duruyor :) Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 22 gü teknoloji etiketi koymuşsunda bu teknoloji mi ya 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Evet bunların da çxel yapıları var. Tekmoloji sayesinde yapıştırmaz :) Yorumla Cevap sahibi 22 gü hayır tatlım ya Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Öyle elektronik düşünme sadece Yorumla
bihayvansever Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 18 gü Çok böyle şeyler de sevmiyorum açıkçası. 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 29 22 gü bu ne ya sdfdsfds 1 8 Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Tava abisi :) Yorumla Memoo00007 22 gü böyle bir yumurta yer miyim düşündürdü sdfdsf Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Yersin prenses yumurtası 🤣🤣 Yorumla Memoo00007 22 gü sen mi yapacan dsfsfdsfd Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Benden bir prenses olur ya 🤣🤣 Yorumla Memoo00007 22 gü Vslla bilemedim olursa görmek lazım 🤣🤣🤣 Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Kesinlikle Yorumla Memoo00007 22 gü Yaparsan haber et prenses hanim kahvaltıya geleyim🤣🤣 Yorumla
Beniyidegilimki Takip Et Xper 4 Yaş: 24 22 gü Bebek misin kız sen 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Değil miyim :) Yorumla Beniyidegilimki 22 gü Yok degilsin çocuğuna alırsın bebek tenceresi 😂😂 Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Kendime de alırım ki 😬 Yorumla
gαммαzcι Takip Et Xper 3 Yaş: 27 22 gü Olmalı 1 6 Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Sem de seviyor musun renkli ürünleri Yorumla gαммαzcι 22 gü Kadınlar sever renkli , şirin ürünleri mutlu olurlar. Yanlış mıyım? Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Evet ben çok severim Yorumla gαммαzcι 22 gü 🌸🌸🌸 Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Oooo teşekkür ederim Yorumla gαммαzcι 22 gü Rica ederim Yorumla
Gizli Üye (18-24) 22 gü Çok paran varsa olur 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 22 gü Nerede keşke olsa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yeni gelinin tatlı telaşı bir ay sürer sonra da çöpe gider
Kendisine zamam ayırmak istediği anlar olacaktır
Komple çeyiz olmamalı! Bu ilkel ve saçma sapan evlilik geleneğinin derhal tarihin tozlu raflarına mahkûm bırakılması gerekiyor.
Biz memnunuz çeyizden 🤣🤣
Yani pek benlik değil lakin tatlış şeyler pembiş pembiş💖
Evet insan kıyamıyor
Çocuklarım olduktan sonra bu tarz şeylere mutfağımda yer verebilirim.
Mutfağı sevdiriyor bu eşyalar
Yumurtadan ziyade krep için harika. Denk gelirse alırım ben
Ben de alırım bayıldım
sundan kocama yemek yapmazsam banada yaziklar olsun o derece jsososso
Ama kabul et beğendim
Beğendin *
iviiit
Buna sevindim
Evcilik oyunu gibi… 🙃
Zevk meselesi ama benim tercih edeceğim bir şey değil…
Çocukların olduğunda onlar için kullanabilirsin. Çok seviyor çocuklar
Aklımda bulunsun… 🙃🌟
Tabii olmazsa bana hediye edersin, ben pek severim 😬
Görüntü olarak güzel ama malzeme kalitesi daha önemli
Evet görüntüsü öok tatlı
Kocasının attıgı ilk dayakda, karılar kalpli tavayı kafasında kırar.
Fazla kalp, huzur bozar 😆😆😆
Şiddet olmasın lütfen karşıyız
Kocasının attığı ilk dayakta mı? Kendınızce espri yapmıssınız sizi anlayabılıyorum ama böyle durumlar normal degıldır hıc bır zaman normallestırmeyelım. Dayagın ilki sonu yok her türlü şiddete hayır diyoruz.
@kumralice000
Hayat bir tiyatro sahnesinden bakmış vede gülmüşdüm.
Şiddete herkes hayır diyor ama nedense yapmadanda duramıyor
Yeni gelin sunumu yapılır bunlarla 😂
Yapılır evet 🤣🤣
Tatlı bence olmalı #TeknolojininEvHali
Evet oyuncak gibi değil mi
Olmali bence cok tatli ben alirim
Ben de alırım ben de böyle süslü şeyleri sevenlerdenim
Mutfak esyalari cok seviyorum bu tarz mutfak dekoru ilerde dusunuyorum evlenirsem
https://images.app.goo.gl/asWvKJbav1wm5z8E8
Çok güzel bunu nasıl yükledin buarada
Nasil resim mi
Evet resmi
Linkini kopyaladim
Ben foto sitesi sandım çok ilginç geldi
Yok degil. pinterestten normal resim kopyala ypstir yqptm burada
He bak bu olabilir, en azından estetik var 😄
Estetik desen var
Evet önemli bir şey o da
Tabii ki de
Yok yaa sevmem böyle şeyler
Aslında tatlış.
Tatlis ama tatlı olduğu için mutfakta fazla yer kaplar fazla eşya gereği yok 😅Ben sade seviyom
Büyük mutfağın olursa hiç problem olmaz :)
Kullanışlı değil
Kalp omlet yapılabilir
Güzel değişik renk ve tipler olur
Ben de severim böyle farklı ürünleri
Güle güle kullanın değerli arkadaşım
Henüz bundanım yok, olur umarım
Olur arkadaşım hersey gönlünce olsun
Yirim, teşekkürler 😍
Bence kullanışlı şeyler alınmalı
Bu da tatlı duruyor ams kenarda dursa da olsun isterdim
Böyle şeyler için sıkıntı olmaz bence yemek yapmak ya da bir şeyler hazırlamak daha zevkli oluyor 😃
Bunda pankek falan düşünsene onlar hoş olur
He bulaşık çıkmaz bu sayede 😃
Tabii yapışma da olmuyorsa mis
Onu bende bilmiyorum 🤣
Coook sirin ama gerekli'mi iste o ayri bisey ☺️
Bence çok hoş..
Ben de sevdim
alalımm o zaman🌸😄
Alalım kuzu 😍
🌸🌸🤗
Fena olmaz
Olmaz tabii çok da cici duruyor
Evet rengide tam şenlik🙂
Erkekler hiç sevmez pembeyi
Evet haklısın mavi benim rengim
Mavi candır
Kesinlikle🙂
Olabilir tabi neden olmasın
Tabii ki
Ay çok gereksiz
Deme öyle, 😬
Ivır zıvır sevmem 😅
Ben de ama bu başka şimdi
Kaliteliyse neden olmasın
Kalitelidir herhalde
Güzel
Aynı fikirdeyim
Cok tatlı ama 💗🎀
Ben de pek sevdim
olmalı
Bence de olursa güzel olur
Bu ne ya
Neden ki :)
Oyuncak gbı furuo 😄
Evet öyle duruyor :)
teknoloji etiketi koymuşsunda bu teknoloji mi ya
Evet bunların da çxel yapıları var. Tekmoloji sayesinde yapıştırmaz :)
hayır tatlım ya
Öyle elektronik düşünme sadece
Çok böyle şeyler de sevmiyorum açıkçası.
bu ne ya sdfdsfds
Tava abisi :)
böyle bir yumurta yer miyim düşündürdü sdfdsf
Yersin prenses yumurtası 🤣🤣
sen mi yapacan dsfsfdsfd
Benden bir prenses olur ya 🤣🤣
Vslla bilemedim olursa görmek lazım 🤣🤣🤣
Kesinlikle
Yaparsan haber et prenses hanim kahvaltıya geleyim🤣🤣
tercih meselesi
Bebek misin kız sen
Değil miyim :)
Yok degilsin çocuğuna alırsın bebek tenceresi 😂😂
Kendime de alırım ki 😬
Olmalı
Sem de seviyor musun renkli ürünleri
Kadınlar sever renkli , şirin ürünleri mutlu olurlar. Yanlış mıyım?
Evet ben çok severim
🌸🌸🌸
Oooo teşekkür ederim
Rica ederim
Çok paran varsa olur
Nerede keşke olsa
Bence gereksiz gibi sanki.
Gereksiz