Evimde en çok vakit geçirdiğim yer mutfağı. Bu yüzden mutfak dekorasyonunu önemsiyorum. Sizce mutfak dekorasyonunda olmazsa olmaz ürünler neler?

Evimde en çok vakit geçirdiğim yer mutfağı. Bu yüzden mutfak dekorasyonunu önemsiyorum. Sizce mutfak dekorasyonunda olmazsa olmaz ürünler neler?

Mutfak için en önemli şeylerden birisi mutfak tezgahı ve diğeri eviye. Bu ikisi kolay temizlenebilen, sağlam, dayanıklı, kırılmayan ve çizilmeyen hatta ısıya da dayanıklı olmalı. Yani hem kaliteli hem de modern olmalı. Mümkünse teknolojide don noktalardan oldun. Mutlu günler efendim. 😃🤗
Bence genel ürünler olmalı yani herkesin kullandığı ürünler. Pişirme ve fırın ekipmanları, mutfakta yemek pişirmek ve hazırlamak için elzemdir. Tencere, tava, fırın tepsisi, spatula, çırpıcı gibi temel pişirme ekipmanlarına ihtiyaç vardır. Mutfak tezgahı, yemek hazırlığı, temizlik ve diğer mutfak işleri için temel bir alan sağlar. Dayanıklı, kolay temizlenebilir ve işlevsel bir tezgah seçmek önemlidir.
Cevap
1Cevap
Sevimli saksılarda çiçekler ve buzdolabı kapağında mıknatıslı rozetler. Tezgâhta dekoratif meyve tabağı ✔️
Bildiğimiz genel ürünleri saymama gerek yok ama bence muhakkak ekstra tv olmalı.. mutfağımda duvara monteli var mesela.. yemek yerken birşeyler izlemeye alışkınım 😄
Olmazsa olmaz diye bi şey yok
Bıçak dolap beyaz eşya
Sepet 😅
Perde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?