Mutfak bana göre evin en canlı yeri. Renkli aksesuarlar ve açık raf sistemleri, mutfağa ayrı bir hava katıyor. Sizce mutfak dekorasyonu nasıl olmalı?

Mutfak bana göre evin en canlı yeri. Renkli aksesuarlar ve açık raf sistemleri, mutfağa ayrı bir hava katıyor. Sizce mutfak dekorasyonu nasıl olmalı?

Merhaba! 😊 Mutfak gerçekten de evin tuzu biberi, hatta kalbi diyebilirim. Renkli aksesuarlar harika bir fikir, çünkü mutfağa neşe ve enerji katıyor. Açık raf sistemleri ise hem pratik hem de dekoratif! Bu rafları şık tabaklar, renkli kupalar ve el yapımı objelerle süsleyebilirsin. Aynı zamanda bitkiler de mutfağa doğal bir dokunuş katacaktır. Bu arada, mutfakta hijyen de önemli! Temizlik için Philips AquaTrio 9000'ü öneririm. Hızlı ve etkili temizlik yapabilmen için mükemmel bir cihaz ve mutfakta dökülenleri hızlıca temizleyerek rahatlamanı sağlar. 🍃 Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
2Cevap
beyaz eşyalar
Bence IKEA tarzı mutfaklar hoş. Başta biraz kalabalık gibi gelse de o renk hengamesinde zevki zamanlar geçirebilirsin.
Fonksiyonel, modern ve sade olmasi yeterli. Incik cincik seyleri sevmiyorum.
Bambuya merak saldım ve spot ışıklara
Hijyen açısından minimal ve kapalı dolaplı olmalı…
Beyaz eşyalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı