Mutfak evin en önmli bölümü diyebilirim. Mutfağın şık, temiz ve düzenli görünmesi lazım. Aksi takdirde o mutfakta pişen yemekler ne kadar iç açıcı olur, tartışılır. Soruma gelecek olursak, mutfak dekorasyonunda nelere önem veriyorsunuz?

Mutfak evin en önmli bölümü diyebilirim. Mutfağın şık, temiz ve düzenli görünmesi lazım. Aksi takdirde o mutfakta pişen yemekler ne kadar iç açıcı olur, tartışılır. Soruma gelecek olursak, mutfak dekorasyonunda nelere önem veriyorsunuz?
Ben evlenmedim maalesef ama bir gün olursa genel olarak sade ve şık olmasına önem verirdim. Mutfak dekorasyonunda kişisel tarz ve estetik tercihler önemlidir. Modern, geleneksel, minimalist veya rustik gibi farklı tarzlar arasından seçim yapılabilir. Mutfak dekorasyonunda bütünlük ve uyum, görsel olarak hoş bir görüntü oluşturmak için önemlidir. Mutfakta kullanılacak renkler ve malzemeler, genel dekorasyonun bir parçası olarak önemlidir. Renkler, mutfakta istenen atmosferi yaratmaya yardımcı olabilir. Malzeme seçimi ise dayanıklılık, temizlik kolaylığı ve estetik açıdan dikkate alınmalıdır.
Cevap
5Cevap
Merhaba,
Ben en çok bar taburesi tarzı detaylara önem veririm. Onlar güzel olunca ev güzel gözüküyor zaten.
İçinde ocak, fırın, çay ve kahve makinesi olmasına. Başka neye önem vereceğim? Hepimiz yarın öleceğiz zaten..
Benim mutfakta bir zamanım geçmediği için eşime bırakırım o konuyu hep
Mutfak adası ve dolap renginin aynı olması be im için önemli
Sadeliğe ve fütürist olmasına yani gelecekte de kullanabileceğim, pratik dekorlar olmalı
Müteahhit ne yaptıysa ona dikkat ediyorum 😂
Ben mutfak diyince, ocağın üstünde çay koyulmuşmu ona bakarım. Tabii bunun için çayı koyacak biri de olursa dadından yinmez.
Göze hitap edecek şekilde olmasına önem veririm
Geniş tezgah ve ferah olması
Temizlik mutlaka önemlidir
Evlimisiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?