Saçıma maşa yapmadan duramıyorum alışkanlık oldu artık ama kırıklar da oluyor haliyle. Kırıkların olmaması için ne yapmam lazım? :(Saçlarımın kırılmaması için
Yazın bitmek bitmez sıcaklarına dayanamayıp kırılıyor derken kışın da çabuk yağlandığından sıkça kopmalara sebep olan saçlar için bakım yapmak bir hayli zor oluyor :/ bende düşünürdüm saçlarımız neden kırılıyor diye...
Saçlarımızın kırılma sebepleri neler?
Birçok sebebe gebe kalabilir aslında. Ama en çoktan en aza indirgersek bile bunlar; acemi boyama-açma işlemi yapılması, uzun süre saç uçlarını kesmemek, protein tüketmemek, kimyasal ağırlıklı şampuan değiştirmek... vs. vs. uzar gider bu liste.
Saçlarımın kırılmaması için nelere dikkat etmeliyim?
Saçları kırmamak için nelerden mutlaka uzak durmalıyız?
⚠Sıcak su ile duş almamalıyız. Saç derisini hem yıpratır hem de kepeklenme yapar. ⚠Saçları kuru kuru taramamalıyız. ⚠Kırık problemi olduğundan şampuan ve saç kremi tercihimiz daima onarıcı bakım etkili olmalı.
Peki ben kırılan saçlarımı nasıl geri kazandım😍?
Duş sonrası gün boyu ferahlayacağım, elektriklenme sorunuma dert ortağı olup çare bulan bir dostumu tanıştırayım.
Elidor 7/24 Elektriklenme Önleyici bakım kremi.
Fön sonrası saç uçlarımdaki kırıkları yenmeyi Elidor 7/24 Elektriklenme Önleyici saç kremimle başardım diyebilirim. Zengin yağ bakımı sayesinde elektriklenme sorunumu yenmeme yardımcı olur kendisi😊 ❤❤❤ Isıdan, hava koşullarından tahriş olmuş ve yıpranmış saçlarıma eşsiz onarıcı bakım yapan Elidor 7/24 Onarıcı Bakım kremimi de tanıştırmasam olmazdı.😊 Onarıcılığın yanında yumuşaklık vermesi de favorim oldu.😍
Elidor 7/24 Onarıcı Bakım saç kremi.
❤❤❤ Saçlarımın kıvırcık ve bazen de kabardığı olduğu için bunalım yaşadığımı söylemiş miydim? Kıvırcıklarımın daha parlak ve şekilli olması istediğim zamanlar da gözümün önünden ayırmadığım saç kremim Elidor 7/24 Belirgin Bukleler ile tanış.💚
Elidor 7/24 Belirgin Bukleler saç bakım kremi.
💇❤ Elidor 7/24 duş sonrası şekillendirici bakım kremleri saçını besleyip onarırken kolay şekil almasını sağlar.
Elidor 7/24 Saç Şekillendirici bakım kremleri.
Ben kırıklarımla bu şekilde tekrar barıştım. Onları da hayata barıştırdım. Saçlarına daha fazla küs olmaman gerektiğini hatırlatmalısın bence.😊
ayda birkere saçlarının uçlarından kestir. Maşa,fön,boya vs.. hiç kullanma. saçlarını kuru tarama ıslat hafiften öyle tara. saçlarına badem yağı,zeytin yağı karışımı ile masaj yap 1 saat beklet ve yıka haftada 1 defa yapsan yeterli. saçlarını çok sık yıkama. kullandığın şampuan içine çamterebentin yağı ekle.
kestirmek sonuç vermiyor hatta beni daha da cok bunalıma sürükleri upuzun saclarım vardı kestrdm ve cok pişşşmanın sakın kestirme.Eger cok cansızlarsa azcık kestir ve avonun ya da lorealin cok güzel saç maskeleri var yıpranma karşıtı.Ben çok yararını gördüm tavsiye ederim sana. :)
Selam, Bunun için sana Hindistan Cevizi Yağı önermek istiyorum. Hindistan cevizi yağını hemen hemen her alanda görmeye alıştık. Çünkü faydaları saymakla bitmiyor. Organik sızma Hindistan cevizi yağı aldığınızda etkili sonuçlar almanız mümkün ve tabii ki düzenli kullanmanız da gerekiyor. Biraz sabır ve biraz da istikrar olursa faydasından yenmez. Saça olan faydalarını ise sizler için sıralamak ve saç bakım maskesiyle nasıl bakım yapıldığını anlatmak istiyorum. Ekstra olarak da saçlarına iyi gelecek ürün önerisinde bulunmak istiyorum.
Saçlarınızı Derinlemesine Nemlendirir!
Kurumuş saçlar için oldukça başarılı bir yağdır. Kuru olan saçlarınıza düzenli şekilde uyguladığınız zaman saçlarınızın neme kavuştuğuna ve capcanlı göründüğüne sizler de şahit olacaksınızdır. Böylelikle saçlarınız daha sağlıklı görünür ve uzar.
Saçın Elektriklenmesini Önler!
Ne kadar krem ve yağ kullanırsanız kullanın saçlarınız her zaman elektrikleniyor mu? İşte tam da bu yüzden devreye Hindistan Cevizi Yağı giriyor. Saçlarınıza uyguladığınız Hindistan Cevizi Yağı, saçlarınızın elektriklenmesini önler.
Saçınızdaki Kepeği Giderir!
Saçlarımızda çoğu zaman yanlış yıkama, aşırı şampuan kullanımı, stresten veya çeşitli sebeplerden ötürü kepeklenme meydana geliyor. Bu sorunla baş etmeniz için Hindistan Cevizi Yağı' ndan faydalanabilirsiniz. Tertemiz saçlarınıza kavuşmanız için sizlere yardımcı olacaktır.
Hindistan Cevizi Yağı' yla Saça Bakım Maskesi Nasıl Yapılır?
Katı formda olan Hindistan Cevizi Yağı' nı ilk olarak eritmeniz gerekiyor. Bunun için bir kaba koyduğunuz 1 su bardağı sıcak suya, 2 çay kaşığı Hindistan Cevizi Yağı koyup, erimesini bekleyin. Yağ eridikten sonra elinize bir miktar alıp, saç diplerinizden başlayarak uygulayın. Tarak yardımıyla da bütün saçınızı tarayabilirsiniz. 30 dakika bekletip, saçlarınızı şampuanlayın ve ılık suyla durulayın. Aslında suyla karıştırmadan doğrudan da eritip uygulayabilirsiniz ama daha çok verim almanız için suyla karıştırmanızı öneririm. Saça zararı olmadığından 1 gece de bekletebilirsiniz saç bonesi takarak.
Elidor 7/24 Şekillendirici Bakım Kremleri
Bu konuda Elidor bakım kremlerini önerebilirim. Durulama gerektirmediğinden kolayca saçlarına uygulayabilirsin. Belirgin Bukleler, Onarıcı etki ve Elektriklenme Önleyici bakım kremlerinden alıp, saçlarına ihtiyacı olan bakımı verebilirsin. Duştan sonra saçlarına uygularsan sorun kalmayacaktır.
Öncelikle saçlarına çok sık şekillendirici kullanmaman gerekir. Elbette kullan ama her gün değil. Öncelikle bunu uygulayarak başlamalısın. Ardından saç kırıklarını kuaförde düzeltmelisin ve argan yağı kullanmalısın. Saçların daha sağlıklı ve canlı gözkmesi açısından. Eğer bunları düzenli şekilde uygulamazsan, saç problemleri yaşamaya devam edersin..
En İyi Cevaplar