Orada acaba Türkiyedeki gibi işte kafan esince kuaföre gidipte saçını kaşını gözünü vs. bakım yapabiliyor musunuz? Çok pahalı diye duydum ama gidilmeyecek kadar pahalı mı?
Cevabın nedir?
Saç Bakım konusunda 324 cevap paylaştı. bi cok kisi gelir düzeyi farkli vs demis tabi haklilar ama genelleme yapmak zor
mesela İstanbul gibi bir yerde almanya fiyatlarindan cok daha yüksek fiyatli mekanlarda var ve ona göre tabi standart avrupa maasindan daha yüksek maasli insanlar var
almanya gibi bir yerde en ucuz kuaför bile türkiyedeki normal kuaförlerden daha pahali ama ortalama gelirler mesela bir türkiye asgari ücretinden daha uygun
almanyada yasiyorum ve türkiye standarti ile karsilastirinca tabi daha pahali kuaförler, ama suda var burada kücük bir sehirde yasiyorum ve o yüzden cok lüks kuaförler yok diyebilirim
tabi baska yerlere gidince imkan varda ama her zaman vakit bulamiyor insan
ama ihtiyac icin yani sac kesimi, kas alma veya gerekiyorsa boya icin tabiki gidiliyor110 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Geri takip yapar mısın
En İyi Cevaplar
Fransada da yaşıyorum, burada kuaför fiyatları Türkiye ye göre tabi daha pahalı.. Fakat Fransada bayanlar bakımlılar genelde, ve burada yaşayanlar için çok fazla aşırı sayılmaz.
Ama bir gerçek var onu da yazmadan geçemiycem :) buradakiler Türkiye de ki kuaförler kadar usta ve marifetli sayılmazlar :)35 Yorumla- +1 yıl
:(
- +1 yıl
ben hiç gitmedim. geçen sene Almanya'ya gitmiştim erasmusa. ülkeme dönesim gelmedi. bize göre pahalı ama orada yaşayanlara göre pahalı. ben hiç saç kestirmedim. param olduğu için yüz maskesi yaptırıp ensemi düzelttirmiştim toplam 30 eruo bayılmıştım. mekanına göre değişiyor fiyatlar
12 Yorumla- +1 yıl
ben belçika dayım. 25 euro dan düşük fiyata kuaför hizmeti alınamaz. kadınlar için elbette ki daha astronomik.
13 Yorumla- +1 yıl
isviçreden iyiymiş.
- +1 yıl
Turkiyede dukkan acma gibi bir düşüncem var ama kararsiz kaldım Avrupa'da açmışlar yapabilir miyim bilemiyorum. Bir dukkan ne kadar kazanç elde ediyor bir ayda ortalama dukkan kiraların kuaförde yapılan işlemlerin fiyatini bilebiliyormusunuz. Paranı burda harcayinca tabi karlı ama Avrupa da nasil?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
11Cevap
+1 yılIngiltere'de okul icin yasiyor.Pahali bir ulke.Ama eger iyi para varsa sende problem yok.France ve Italy daha pahali ya da America.Kuafor de pahali ama eger diger seyler alabilirse sen kuafore de gidecek para var sende.Turkiye'de yasamak cok eglenceli ve guzel ,economic
22 Yorumla- +1 yıl
oyy :D Ne güzel anlattın.
- +1 yıl
Tesekkurler:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılvalla burada da pahalı kuafor
ben ara makasla kahkullerimi düzelttirip , biraz incelttirmek istemistim saclarımı
iyi yerler 45 tl istiyor
mahalle kuaforu, haline bakmadan 15 -25 tl diyor
ben de permatiği aldım aralarına kumas yara bantlarından ince şeritler kestim yapıstırdım
ara makas gibi oldu
sacımı onla ınceltiyorum, kahkullerimi kesiyorum
yalnız siz yapmayın, bir kaza vs olur ,sacınızı cok kesersiniz
zaten kendim boyuyorum, rofle balyaj her numara var bende
fakırlık adama her zanaati öğretir25 Yorumla- +1 yıl
aferin na na :D
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılHayir once randevu aliyosun onuda genelde 15 20 gun sonraya veriyolar sonra gidip yaptiriyosan benim fikrim Turkiyedeki kuaforler daaha guzel sac kesimk ve kas aliyorlar ve fiyat olarak Turkiyede cok daha ucu
12 Yorumla- +1 yıl
randevu? bunu duymamıştım.
- +1 yıl
Evet genelde boyle hep, iste diyosun ben sac kestirmek istiyorum bir tarih veriyolar o zaman gidiyosun benim gittiklerim hep boyleydi
Hersey randevulu. Kas ve makyaji ozel estetisyenler yapar. Kuagor yalnizca sacla ilgilenir. Bugun saclarimin kiriklarini aldirdim 40euros odedim. Ben bu parayla tr'de boya, kesim vs herseyi yapardim galiba. Evet yani pahali.
Ama sunuda soylemek isterim ki turkler sactan daha iyi anliyor.22 Yorumla- +1 yıl
Hadi ya :( üzüldüm buna.
+1 yılAlmanya'da yasadim hala arada sirada gidiyorum Türkiye cok daha pahali bu konuda
213 Yorumla- +1 yıl
bence sız turkıyede turstlık bır yerde yasamıssınız ondan daha pahalı dıyorsunuz..benım bıldıgım yurt dısı daha pahalıdır..ama kusadasında ya da cesmede gıdersenız kuafore tabıkı fıyatlar cok oluyor
- +1 yıl
yok hayir ben Istanbul'da yasiyorum zaten 6 yildir yilin sadece 4 ayini artik Almanya'da geciriyorum. Gerci Almanya'da bulundugum yer de tamamen türk kesimlerini olusturdugundan daha uygun oluyor olabilir. Yine de Türkiye her konuda oldugu gibi bu konu da da ates pahasi. Euro'yu TL'ye cevirmedigin sürece :)
- +1 yıl
Engellemesem olmayacak seni. Lütfen yazma çok saçmasın Beckham21 !
- +1 yıl
Ah be kardeş keşke sen özünü bilsen. Müslümanlık keşke araplara farz olsa sadece. Ama merak etme almanlar senin gibi beyinsiz olmadigindan benim Türk olduğumu ilk gördükleri anda anliyorlar. Allah hidayet etsin.
- +1 yıl
Beckham21, dostum benim dinle imanla alakam yok, ama insanların giyim şekillerine karışmak doğru değil.
Bir konuda haklısın, bu giyim şeklinden dolayı bizi araplarla ve diğer çok geri kalmış üllkelerle karıştırdıkları doğrudur, ama yinede kişilerin seçimlerine saygı duymalıyız.
Kartalice91 ; Sende bir konuda hatalısın, bu giyim şekli senin seçimin olabilir, ama bizim özümüz falan değildir, özümüzü öğrenmek istiyorsan, Göktürklere kadar araştır, kadının toplumdaki değerini gör. - +1 yıl
Kadınlar Gerçek Türk kültüründe asla böyle kapanıp, erkekten eksik, yetersiz bir varlık gibi kenara atılmazlar.Aksine erkeğinin yanında, at sırtında savaşa bile gider, Ailedeki son kararları verir, hatta devletin başında, ülke için son kararları bile verirlerdi.
Arap - Ortadoğu kültürü bize bulaştıktan sonra, kadının değeri düştü, Arap kültürü ile Türk kültürünü karıştırmayalım lütfen.
Türk kültürü Din olmadan Tanrı inancı olan tek kültürdür bildiğim kadarıyla, Gök Tangri . - +1 yıl
Kadinin toplumda ki degeri umrumda degil ben kadinin islamda ki degerine bakarim ki o da bütün "ilerici" ülkelerden daha cok deger verir kadina, anaya..
Bu ülke sizin deyiminizle "geri" kalmissa bizim gibi kapali insanlar yüzünden degil sizin gibi kendinii "bati" insani sanip Bati'dan bir haber olanlar insanlar yüzündendir. Yillarca Almanya'da yasadim sizin gibiler tarafindan isittigim bin hakaretin 1ini Almanya'da görmedim. Avrupa'ya gidin sonra bana aydinlikdan ilericilikten bahsedin.. - +1 yıl
Kartalice91 çok haklısın. ben açık birisi olarak başı kapalı insanlara olan kindarlığı anlayamıyorum bu ülkede! İsterse soyunsun isterse gözleri bile gözükmesin. kimseye zararı olmadığı halde nedendir bu nefret. Batı batı yırtınıyorlar ama avrupadan 1 gram anladıkları yok.
- +1 yıl
Necip Fazil Kisakürek'in bir sözü var :" Islamiyet Bati'dan gelse müslüman olacaksiniz" diye.. Iste onlar sizin gibi bati özentisi asagilik varliklar oluyor, sizin gibileri tanidikca daha cok anladim ne anlama geldigini bu sözün..!
husso denen acayip arkadas , islamiyet kadini ötekilestirmiyor eksik ve yetersiz görmüyor aksine bir cok hak ve hukuk tanimistir ki ben dinimle gurur duyuyorum basimda ki örtüyle de.! Sizin gibilerle tartismak anlamsiz.. Allah hepinize hidayet etmeyi nasip etsin. - +1 yıl
Ben bu ülke'yi sirf bunlar gibi aptal insanlar yüzünden tekrar terk etmeyi düsündüm. Sonra dedim ki madem okadar bati özentileri bu sahislar ben degil onlar gitsinler.! sagol arkadasim destegin icin. Acik veya kapalilik degil mühim olan, asil olan hosgörü. Ben islamdan bunu ögrendim hosgörülü olmayi kimseyi yargilamam yanlis demem. Insanlarin inanclarina fikirlerine saygi duymak bu kadar m zor yahu? diyecek söz bulamiyorum. sorunuzu yanitladim umarim yardimci olmustur. Iyi aksamlar :)
- +1 yıl
Hoş görüye bak "husso denen acayip arkadas" "bunlar gibi aptal insanlar yüzünden"
Çocuk sana saldırmı, ben sana saygı göstermesi gerektiğini söyledim, senin bana söylediğin şeylere bak... Çok hoş görülüsün gerçekten...
Madem bu kadar hoş görülüyüz ben de söyleyim o zaman, Bir erkek 4 kadın alabiliyorken, sen neden 4 erkek alamıyorsun? Kadına gerçekten çok fazla değer veriliyormuş...
+1 yılEvet pahali ama oraya gore normal ve orda bakimli olma ihtiyaci duyuyorsun cünkü herkes bakımlı :) Almanyada kas biyik 7 euro
10 Yorumla
+1 yılCevaplara baktım da Avrupa ülkelerini çok zengin sanmışlar. Maaş fazla fakat hayat şartları da pahalı. Yani senin ülkende ki ile aynı şartlar.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayir bence fiyatlar pekte oyle ucuk degil,ama yabanci ulkelerde stress kuaforde atilmiyor canim,barlarda filan gezip tozmayla kendine geliyor insanlar,yani en azindan Rusyada oyle,bu gune kadar sevgilisinden ayrilan kizin kendini kuaforde buldugunu hic hatirlamiyorum :)
07 Yorumla- +1 yıl
Bar mı? O zaman ben bar yerine kuaförü seçeyim :D En azından kendimize katkımız olur.
- +1 yıl
Stresi kuaförde atmak nedir ya? Yalnış anlamayın ama Türk kızını anlamak cidden mümkün değil. Akıl sağlığı yerinde olan insanlar KIZ / ERKEK FARKETMEZ Stres atmak için bara gider içer, dağıtır, tatile gider, sosyal aktivite yapar. Kuaför nedir yahu? Bir yığın fön makinesin çıkardığı gürültü arasında stres mi atılır. Psikolojik olarak incelenmesi gereken bir durum.
Cevap sahibi+1 yılaynen :)
- +1 yıl
Arkadaşım bana göre senin psikolojin incelenmeli! itirazın var mı?
- +1 yıl
o sesten kastım değildi Bay kendi bildiğini okuyan kişi. Kastım bakımıma veya görünüşüme katkıda bulunmak. Bunun sonuçları benim için rahatlatıcı.
+1 yılbenim anlamadığım türkiyede randevusuz mu kuaförler öyle iş mi olur? sanki sadece avrupada randevuluymuş gibi yazdı bazı kişiler de..
04 Yorumla- +1 yıl
Türkiyede randevusuz.
- +1 yıl
bekleme olmuyor mu? yani gidince senden önce birkaç kişi daha varsa ne yapıyorsun ki?
- +1 yıl
e normal olarak. buna randevu denmez ki! buna beklemek denir kuaförde. O zaman okula giderken sıraya girmekte okula randevuyla gidiyorum denir, ve bu saçma. Ama avrupada duyduğum kadarıyla birkaç gün öncesinden randevu alınmalı.
- +1 yıl
evet ben de kıbrıstayım, bu soruyu görünce biraz okudum cevapları türkiyedeki sistem bence saçma :D üzgünüm ama insanların acelesi oluyor randevu aldığında o saatte orda olduğunda seninle hemen ilgileneceklerini biliyorsun :) bizde de randevulu sistem var kısacası ama bazen randevusuz gittiğinde de araya alabiliyorlar seni, fiyatlar da türkiyeye göre çok pahalı kıbrısta :)
türkiyeye göre baktığımızda pahalı ama orda insanları gelirleride yüksek şişe su 2,5 euro mesela ama gelirleride o oranda
12 Yorumla- +1 yıl
?
70 Cente 1 litrelik su şişeleri var
Saç Bakım konusunda 642 cevap paylaştı. 80 euro sac boyasi
Kas + biyik 8 euro
Söz konusu güzelik olunca paraya kiyilir04 Yorumla- +1 yıl
iyide pahalı değilmiş ya :) hangi ülke?
- +1 yıl
iyimiş ya :) Hatta kazanılan paraya göre türkiyeden daha ucuz bence.
norMAL O KADAR ABARTILI DEGIL YALNIZ SAKAL TRASI YAPMIYORLAR O KOTU OLUYOR ARTI HEM BAYAN HEM ERKEK KUAFORU YANI COGUNLUGU BAYAN KUAFORLERIN
10 YorumlaOrda bir memurun aldıgı maaş Türkiyedekinden çok fazladır ama :) Şartlara göre aslında.
10 Yorumla
+1 yılTurkiyeyle karsilastirinca pahali ama gidiliyo yinede :) boya yaptirmak 400tl den basliyo. Kestirmek 100-150 degisiyo yani :)
00 Yorumlabence pahalıdır ya çünkü orada salla başı al maaşı yani polis olsan buraya tatil yapmak için gelirsin.yurtdışındakiler burayı yazlık olarak görürler..
00 Yorumla
+1 yılEvet gidip yaptirabiliyorsun.. Cok asiri da pahali. Degil yani tl yi € ya cevir ayni fiyata denk gelir asagi yukari ..
00 YorumlaAsgari ücret 3 milyar avrupada ama ekmek 10 milyon öyle dsün
00 YorumlaBen filanda kuaförüm burda en düşük maaş 1700 e uro Türkiye parasına göre. 13 bin TL falan ediyor burda gelirin guzel giderin de guzl düşün Türkiye 1700 TL maaş aliyosun kuaförde kaş alma 15 Euro Türkiye'de 15 TL
00 Yorumla
+1 yılben avrupada yaşıyom mecidiyeköyde 5 tl ye traş yapıyolar :)))
20 Yorumla
+1 yılHayat sadece türkiyedemi yaşanıyor sanıyorsun Avrupayı bulunmaz hint kumaşı gibi görmeyin
01 Yorumla- +1 yıl
cümlendeki çelişkiyi fark ettin mi?
+1 yılşöle bı durum var ordakı hayt ıle turkuyedekı hayat farklı yasam alanı farklı o yuzden bıze gore pahalı olabılr ama onlara gore ucuz :D
02 Yorumla- +1 yıl
Avrupa insanı para içinde yüzmuyor bu zihniyeti aklınızdan çıkarın bikere.
Gelir fazla olabilir ama hayat şartları da pahalı - +1 yıl
bnde öyle bır zıhnıyet yok tamam mı.her ulkenın kazancı ve hayat sartları farklıdır.Benım demek ıstedıgm sey bu ama sız yanlıs anlyırsunuz.Çok bilmişsinz.Neyin ne oldugnu bn bılıyorum
Hollandada kaliyorum ve Turkiyeye gore biraz daha pahali oldugu kesin
00 YorumlaTürkiyeninde avrupada toprakları vardır karadeniz ve trakya avrupadadır. Avrupadan bu kadar kendinizi soyutlamayın ülkemizde avrupanın bir parçasıdır.
09 Yorumla- +1 yıl
Allah aşkına ne diyorsun ya? çok alakasız.
- +1 yıl
yaran mı var? anlamadım. ama Türkiye ile Avrup arasındaki fiyatlar maaşlar ve bir sürü şey farklı. Türkiye avrupaya giremedi bu arada.
- +1 yıl
Dostum ne yaptın yahu ? Ben Edirne / İpsala'da askerlik yaptım, Yunanistan sınırında. sınırın bizim tarafımızda ki yol, bölük pörçük, çukarlarla dolu, pis, bakımsız ve yıpranmıştı. Onların tarafına ise sınır çizgisinden itibaren BAL DÖK YALA denilebilecek kadar kusursuzdu. Şimdi nasıl bilmiyorum.
Yani o sınır medeniyet ile ilkelliğin sınırı ve biz ne yazık ki , medeni taraf değiliz.
Mesela Türkiye'de mesai saatleri bitmek bilmez, Avrupa'da istesende mesaiye kalamazsın, devlet seni korur. - +1 yıl
Demek istediğim, bunu üzülerek söylüyorum, Biz Amerika'dan bile üstün bir medeniyete sahip Avrupa'ya sınırı olup, rezillik içinde yaşayan tek ülkeyiz bildiğim kadarıyla. Bir vatandaş demişti ya, "Götünün Kılı" İşte biz onların kılı bile olamayız.
Türkiye'nin sadece Trakya bölümü Avrupa'nın bir parçasıdır, oda sadece coğrafi olarak...
Biz orada Askerken cep telefonu bile yasaktı, Yunan askerlerinin kantininde içki satılıyordu, akşam olduğunda eve gidiyorlardı, hapis yatmıyorlardı kışlada - +1 yıl
Yada herhangi bir Avrupa ülkesinde; akşam olduğu zaman mesain bitmiştir, hafta sonu olunca tatilsindir, Milli ve Dini bayramlarda tatilsindir. Hollanda'da çalışan bir arkadaşıma Müslüman olduğu için Şeker bayramında izin verilmişti, Hollanda'da resmi bir tatil olmamasına ramen, sadece ona özel izin verdiler, Türkiye'ye geldi görüşemedik çünkü ben çalışmak zorundaydım...
Patronsanda, iş yapar paranı alırsın Avrupa'da. Türkiye'de ise eğer işin başında almadıysan, iş bitince adamı bulamazsın. - +1 yıl
Sana binlerce şey sayabilirim, Benim dışımda hemen hemen bütün arkadaşlarım Avrupa ve ABD ye yerleştiler, Türkiye'de herhangi bir düzen olmadığı için. Bende kendi işimi yaptığım için buradayım mecburen. İnsanlık namına hiç bir şey yok malesef burada.
Konu ile çok alakasız bir noktaya geldik ama, sen Türkiye'yi Avrupa'dan farksız zannettiğin için bildiğim şeyleri söyleyeyim dedim... Ha birde biz geri giderken onlar ileri gidiyor... - +1 yıl
Söylediklerinde çok haklısın husso. Benim tüm ailem avrupada ve tüm bunları biliyorum.
- +1 yıl
Valla orada ekonomik kriz olmadığını bilsem, burada kendi işimi yapmaktan bile vaz geçesim geliyor bazen, insanların birbirlerinin hayatlarını ne biçim işgal ettiklerini bilesen şaşarsın. Sözde kapitalizm onlardan çıkma ama, birbirine en çok sömüren insanlar Türkiye'de yaşıyorlar... Hiç bir Avrupa'lı diğer Avrupa'lıyı öyle hayvanca sömürmeyi hayal bile edebilir mi bilmiyorum...
evet cok pahali turkiyeye gore
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbana göre türkiye daha çok pahalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnerde yasiyosun?
00 Yorumla
+1 yılBurda sadece kas 5€
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı