Erkeklerin kırmızı renk kıyafet giyen kadınları çekici bulduğunu söylerler. Kırmızı renk bir kadına gerçekten çekicilik katar mı sizce? Üzerinde kırmızı renk olan kadınlar, erkeklerin gözüne daha mı çekici gelir?
Kırmızı renk bir kadına gerçekten çekicilik katar mı?
Kırmızı renk üç ana renkten biridir. Bilimsel açıdan açıklamak gerekirse, elektromanyetik tayfa bakıldığında bunun anlaşılması mümkündür. İnsan gözü 400 ile 700 nanometrelik titreşimleri görür. Yani bu aralıktaki enerji insan gözü tarafından renk olarak algılanır. Kırmızı rengi de 700 nanometrelik bir titreşime sahiptir. Yani en yüksek enerji içeren renktir. Bu yüzden kırmızı renk diğer renklere nazaren daha çok dikkat çeker. Bu renk bir de bir kadının üzerinde ise kadın yüksek enerji yaydığından erkeklerin hormonlarını da harekete geçirir.
Kendime en çok yakıştırdığım renk kırmızı. Kırmızı renk giydiğim zaman daha dikkat çekici oluyorum bence ve gözler her zamankinden daha fazla üzerimde oluyor
Katar. Genellikle öyledir. İddialı bir renk. Kan da kırmızı ya belki o yüzden insan bilinçaltı kırmızyı görünce heyacanlanıyor, kimbilir. "Kırmızılı Kadın" filmi nefis bir komedidir ve konuyla ilgisi vardır. Kırmızı giymiş dikkat çeken kadın imgesi Matrix 1 filminde de vardır.
Bu tamamiyle bir furya bence. Erkekleri boğa formunda düșünüp kendilerinide matadormuș gibi düșünsel olarak lanse edenlerin uydurduğu birșey.. Șahsen bir kadın karșımda diil kirmizi elbise ic camasiri zart zurtla olsun kirmizi bile sıçsa çekici gelmez... ne gelir 🤔 cicekli elbise 😍
Ben şimdi evet katar desem diyecekler ki "hele şunun kullanıcı adına bak azmış kudurmuş kırmızılalara sarkıyor" yok desem hayır diyecekler ki "vay seni gidi kırmızılı kadın düşmanı kaba adam" ben de diyeyim ki kırmızılığı çekiciliği için giyene katar sadece kırmızıyı sevdiği için giyende de en azından sempatik durur eğer kırmızı giymiyorsa da canın sağolsun Ümmet-i Muhammet aşkına eksi basmayınız yorumumu şikayet etmeyiniz hesabımı dondurtmayınız.
Ten rengine göre nasıl giyindiğine göre ve nerde hangi ortama gidiyorsan ona göre bir renk seçilmesi gerek erkek kadın fark etmez her renk kadına yakışır fakat dediğim gibi nerde nasıl o kıyafeti kullanacağına bağlıdır.😊
Kadınları çekici görmeyi ne çok isterdim, ancak ben, insanı çekici olmaktan çok, iğrelti duyulması gereken bir canlı olarak görmekteyim, cinsiyet ayrımı yapmaksızın.
Kadin deilim ama acik tenli biri olarak goruorum ki kirmizi acik tenliler uzerinde cok patliyor ve biraz kontrast asiri yogun gorunuor ben esmerlere daha cok yakistiriyorum daha dogal duruyor
Evet kırmızı dikkat çekici bir renktir zaten dikkat ederseniz ünlü yemek firmaları burger king mc donaldts falan da işyerleri kırmızı ve sarı renklidir 🙂
Kırmızı insanın kanını alevlendiren bir renktir aslında... Şu boğalar mesela kırmızıya çok fena saldırıyor... Ben kadınlara kırmızıyı yakıştırıyorum Hande yener ne demiş;sana kırmızı çok yakışıyor😄
En İyi Cevaplar